Hirdetés
Aktív témák
-
P3TR!CK
senior tag
"ReagentX
Cause if it's closed there's all my work gone. So I'm not releasing until later. Don't worry @iH8sn0w I'll get you your ipsw."Tehát iH8sn0w-nak el fog küldeni egy már pwned IPSW fájlt. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Új rendszer, új exploitok, (unlock). Nyamm.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz P3TR!CK #8950 üzenetére
Amennyiben igaz, akkor inkább majd a végleges verzió után adja ki szerintem.
GM után is van még kb 1-2hét, s annyi idő alatt be tudják foltozni szerintem a rést.Amúgy jövőhéten már akár a következő béta is megjelenhet, nem?
(Ami szerintem még mindig nem a GM lesz)► més que un club ◄
-
P3TR!CK
senior tag
Már tegnap/tegnap előttre saccolták a beta6-ot. Azt rebesgetik, hogy a következő már a GM build lesz, azért várat ennyit magára. De majd kiderül. Volt már olyan szoft. amivel ilyen sokáig elment beta-ba az Apple ?
(#8952) Enjoy: Tuti, hogy majd csak amikor az Apple hivatalosan kiadja a szoftvert, akkor kerül kiadásra az Untethered JB is. Ahogy mondtad, a GM és a Final közt elviekben nincs már különbség, ha csak nem egy exploitot már a GM-nél kiadnak.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Igen, elvileg a 2 hetes ciklus az előző körben bukott meg, de szerintem holnap jön, passz hogy miért, így érzem.
Köszi, ebay-en 10ért láttam, mondjuk azon nem mindig megyek el, hogy eredeti-e.
szerk: na ez már tetszik, 315ös Ft-tal számolva 2000Ft kerekítve nem?
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Egy iPhone 3GS- ről van szó és egy olyan kérdésem lenne, hogy a héten vettem észre hogy valami kosz van a kijelző és az üveg közt. Kettő pici pötty, de zavar.
Ez vajh garanciális?
Próbálta már valaki ilyen gonddal szervizbe vinni?Köszi!
:)
-
HUTCHDB
nagyúr
erre valakinek tanácsa?
"beltérben a kamera nem annyira jó. (még vakuval is próbáltam, az sem használt)
szemcsés és igazából a felbontása sem az igazi, ráadásul mozgásnál igen szaggatós és a kép felső részén vízszintes vonalak jelennek meg.
a kérdésem az lenne, hogy nem tudtok (tapasztalat alapján) valami kamera app-ot ajánlani, ami javít ezeken a gondokon?"" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
De ettől se várj csodákat, mivel csak szoftveresen jobb kicsit, attól még a szoftver ugyanazt a hardvert használja, tehát jobbak lesznek a képek vmivel, de nem sokkal
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
megema
őstag
Köszi a WeatherIcon tweak-et! Fel is raktam. Ugyanezt hogy hívják az Óra app-ra?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #8970 üzenetére
most látom, hogy rosszul fogalmaztam, így amit ajánlottatok camera + nem arra a bajra való, amire rá akartam kérdezni:
szóval a beltéri videofelvétellel van nekem fő gondom.
a korábbi hibaleírás is arra vonatkozott volna, de tévesen a kamera szót használtam a videó helyett.
tehát, a fényképek még jónak is mondhatóak, de a videók egyszerűen mintha kisebb felbontásúak is lennének, zajosak és mozgásnál igen szaggatós és a kép felső részén vízszintes vonalak jelennek meg.videó felvétel javítására van valami program esetleg?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nagyúr
válasz HUTCHDB #8971 üzenetére
Max olyan, ami szoftveresen javitaná, de nem sok sikerrel, azt garantálom. Mivel a fényképezéshez és igy a videózáshoz is egy fontos dolog kell (FÉNY), ezért hidd el, más cuccok is zajos videót fognak kevés fényben késziteni.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ent
őstag
A legjobb media lejatszo?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz icecave #8972 üzenetére
esetleg akkor valami olyasmi program, amivel valahogyan nagyobb fényt ki lehet csallni ebből a vakuból?
(az sgs2-ben kb. 3x ilyen erős volt)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kommy
veterán
iOS 5 Beta 6 elérhető
mehet OTA-n keresztül, ha beta 4/5 vana telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #8975 üzenetére
Olyan program nincs, de nem a vaku a fő probláma, hanem az optika és főleg a képfeldolgozó chip, mivel mind2 túl kicsi és túl kevés fény ju át az optikán....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
Most jut eszembe, hogy kérdezni akartam , hogy beta 5 alatt másnak van e olyan gondja, hogy a personal hotspot menü szürke. (3GS-en, mondjuk nem használom )
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #8980 üzenetére
Szerintem a legtöbb futni fog simán, ami meg nem, azt már megcsinálták/csinálják iOS5-re, mivel elég valószínű,h van betája a cydiás fejlesztőknek És minél előbb jelenik meg, annál előbb lesz rá JB is
-
Levi's
tag
Üdv.
Iphone vásárlásán gondolkodom és lenne pár kérdésem.
Az első hogy miben más mint egy mezei telefon? Gondolok itt arra hogy például jelzi e nem fogadott hívásokat van e rezgés, rendelhetők e nevekhez képek csengőhangok, vagy az ébresztőhanghoz zene és egyébb ilyen alapfunkciók. Tehát valaki le tudná írni nekem hogy miben számíthatnék másra egy átlagos telefonhoz képest. Mi az ami hiányzik és mi az ami plusz?
Ja és fontos lenne hogy milyen hosszú zenelejátszásra képes? Tehát ha mondjuk csak a telefonálás (készenlét plusz egy-két bejövő kimenő hívás per nap) plusz zenelejátszás lenne használva az mekkora aku időt tenne lehetővé?
Továbbá kérdezném még hogy kihangosítva hogy szól?Egyébként Ipodot már régóta használok amit nagyon szeretek, ezért is gondoltam erre a váltásra.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #8985 üzenetére
akkor meg is van , nincs bekapcsolva a mobilnet. Jalenleg megy fel a beta 6 így már nem tudom megnézni de akkor biztos így van.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #8988 üzenetére
Itt minden javítás le van írva: [link]
-
cserry193
tag
Az miért lehet hogy egy 3Gs frissítésnél mindig 70-80% körül megáll unknown errorral?
Elvileg 1054-es hiba azt mondja haverom,de erre nem találtam semmit. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!!
Eddig pár zenét tudtam csak felmásolni az iphonomra aztán átraktam mindet egy új mappába a gépen.Azóta nem tudok semmilyen zenét felmásolni.Nem lehet valahogy megadni azt a mappát, hogy ami benne van összes zenét másolja fel?Mert amit letöröltem mappát,zenét még azt is jelzi az itunes.Nem lehet valahogy lefrissíteni, hogy csak azt vegye észre ami valójában rajta van a gépen?Köszönöm -
Kommy
veterán
-
samgar
őstag
Kissé mintha megakadt volna 80 százalék körül a beta 6 letöltés
Oppo Find X5 PRO
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
samgar
őstag
A beta6 OTA frissítés másnak is jól elkú.rta a telefonját? Ugyanis kiírta a végén h csatlakoztassam az ituneshoz, recovery modban maradt és restoret akar csinálni
Oppo Find X5 PRO
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest