Hirdetés
Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
Egy olyan problémám volna, hogy régről volt egy gameloft-os accountom. Azt ideig használtam is. Valamelyik nap megváltoztattam a nevem. Azóta csak játékoknál tudok belépni az accountom, a gameloft weboldalára sem sikerül.
Most csináltam egy új accountot, amivel a gameloft weboldalára tudok belépni, de a játékba nem.
Valaki erre tud valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Miamiquake #8350 üzenetére
Ha gyári független vagy olyan szolgáltató függő a teló, ahol van a bnőd, akkor egy restore-t kéne megpróbálni, de ha nem gyári független, akkor nehogy restore-oljatok, mert elveszhet a függetlenítés róla !
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Nocsesz1
senior tag
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy gyárilag független I4 16GB Fél év garival? Szép állapotban.
HAJRÁ VIDI !!
-
tomy25
tag
Az iPhone 4-ben integrálva van a kamera az alaplapra, vagy külön is lehet cserélni???
-
akos_1984
tag
Van, aki jol tudja hasznalni a VoiceMan-t arra, hogy jelezze, ha elfogytak az Ikon csomagban levo perceim? Utana sokkal kedvezobb aron tudnek ceges telefonrol hivni, ezert lenne fontos.
Ha ez nem mukodik jol, van alternativ megoldas, ami egesz percre kerekiti a hivasokat? JB-s megoldas nem jatszik, mert van olyan app-om, ami miatt nem JB-elhetem a telefont.
-
ent
őstag
-
Solar_Wind
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz Solar_Wind #8375 üzenetére
Még nem vette meg, de meg fogja Ez valóban nagyban átalakíthatja az okostelefon piacot, bár sok múlik azon, hogy mit akar kezdeni a Google a Motorolával....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Motorola tulajként örülök, iPhone tulajként meg le*arom.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
keIdor
titán
Motorola egy nagy szar support téren ezt már bebizonyították, meg szoftver se nagyon tudnak írni. Amiben jók az a készülékházak design-ja és minősége. Sok a szép full fém telefonjuk, pl. Droid 1-2-3, Droid X 1-2, meg XT720 pl.
Ha ilyenek lennének a következő Nexus -ok azzal csak nyerne a világ.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SzabiaCsibe
csendes tag
Ha már az eladás-vételnél tartunk.
Hogy lehet ilyen áron hozzájutni? Amit én látok a neten az csak geveyesek ami független gyárilag az meg túlárazva 130 tól de ott meg nincs gari rá + tartozékai is hiányosak mint pl. a doboz!
Bilux neked a független mit jelent gyári v gevey?
Mennyi gázos a gevey? Nem fogják majd egyszer csak az összeset kitiltani? Mert olyat már lehet 90 környékén venni.
-
Ragnar95
félisten
-
Everman
addikt
válasz SzabiaCsibe #8379 üzenetére
"Mennyi gázos a gevey? Nem fogják majd egyszer csak az összeset kitiltani? "
iOS5-től nem működik.
-
vadászcsiga
félisten
Az Apple hivatalos, ingyenes segélyvonala ezentúl magyarul beszél hozzánk
Na, ha valaki nem ért itt valamit mint pl. tegnap Bandigno, csak felhívja ezt a számot és majd ők eligazítják.
-
máyköl
veterán
Tinyumbrella miért írja SHSH mentésél, hogy "TSS server is not running"? Sehogy nem akarja lementeni az SHSH -t...
-
máyköl
veterán
Igazából iTunes -ban szeretnék restore -olni egy 3GS -t, ami 3194 -es hibát dob ki.
Szifon:
"Error 3194, avagy “Device not eligible”: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val. Ha ezt a hibát kaptad, és Cydián keresztül próbálkozol, akkor ez azt jelenti, hogy nincs mentve a kívánt verzióhoz az SHSH, tehát nem fog menni a restore arra a verzióra."
-
jolti
senior tag
[Ezt ismeri valaki] ?
Rendeltetek már innen? Megbízhatóak? -
JamesHun
addikt
nektek béta itunes nem csinál olyat mostanság, hogy egyszercsak elindul miközben előtte nem futott az itunes és pl filmnézés közben beugrik
és utána hiába zárod be megint elindul magátólSeriesX: JamesSHun
-
CragON
aktív tag
Visszaolvasgattam töltőadapterekkel kapcsolatban, de sajna nem találtam konkrétumot arra, hogy az után gyártott adapter (900-2000 Ft) tehet-e kárt töltéskor.
Olyat hozzászólást találtam, hogy talán nem tölti fel 100%-ra.
Van valakinek konkrét tapasztalata?erre gondolok:
-
Miamiquake
aktív tag
Nem érdemes szerintem foglalkozni vele, nekem 3 hónap után mikor bedugtam konnektorba szikrázott egyet és behalt. Vaterán vegyél használt gyárit ha spórolni szeretnél....
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
cserry193
tag
Mivel lehetne frissíteni egy 3Gs-t 4.1ről 4.3.3-ra? Azért nem akarok iTunes-ban frissíteni,mert akkor a 4.3.5 menne fel rá.Van rá valami megoldás?
-
máyköl
veterán
Ha mobilinternet alatt Opera -t használok, akkor is tizedjére tömöríti a honlapokat, mint pl.a symbianos telefonon? Tehát kevesebb adatforgalmat generál, mint a Safari?
-
Ragnar95
félisten
válasz Miamiquake #8391 üzenetére
Tényleg az...Ha restore nem oldotta meg, akkor hardveres gondnak kellene kennie, de h a GPS kikapcsolása megoldotta......
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest