Hirdetés
Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
hogy kell úgy szinkronizálni az ihpone-t az itunes-al, hogy a telefonon lévő alkalmazásokat felmásolja az itunes könyvtárba? Csak mert pont fordítva szeretné...
-
spyduck
nagyúr
válasz Kicsirics77 #49205 üzenetére
De azt nem értem..... Hova nyomjak jobb klikket?
-
pingwin92
aktív tag
válasz billentyűzet #49200 üzenetére
Hát ez így van kitalálva. Az Apple úgy gondolja, hogy egy embernek elég egy Apple ID. És amit az egyikkel vásároltál, azt nem tudod átvinni a másikba. Ez amúgy gondolom a fizetős appok miatt lett kitalálva. Szóval ha csak ingyenes appokról van szó, akkor töltsd le őket még1x, de ha fizetős akkor cumi. Illetve van a cydiában asszem egy olyan tweak amivel kb egyszerre lehetsz bejelentkezve 2 Apple ID-vel. Vagy legalábbis gyorsabban válthatsz közöttük.
A JB miatt meg nem is tudsz OTA frissíteni, és az iTunes-os meg nem ajánlott. Viszont mindenre van egy alkalmazás vagy egy tweak. Asszem NoOtaBadge a neve.
-
pingwin92
aktív tag
Na most, hogy újra van billentyűzetem, ajánlana valaki egy magyar bill fixet ami nem bugos?
Ami a szifonos repóban van az jó lesz?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz BossBoss #49197 üzenetére
Ők az Apple rendszerében szereplő datumot. 2 eve nyaron siman gariztattam a T-s iPhone-omat New York egyik Apple Store-jaban. Bubis lett az uveg, bementem random, odavittek a Genius Barhoz, es 10 perc alatt kicserélték. Se papir se utlevel se semmi nem volt nalam, raadasul mar a gari is 2 honapja lejart.
Viszont az APR-ek (Starking, iStyle) nem fognak vele foglalkozni, ők csak fuggetleneket szervizelnek. De Apple Store-ba minden tovabbi nelkul viheted, csak semmi ertelme, mert nem indul ujra a gari, es a keszuleket se feltetlenul cserelik, csak javitjak. (USA-ban mindenkepp)
De igen, ha fel evig nem aktivalod, akkor valszeg fel evvel kesobb indul a gari. Legalabbis a tapasztalataim ezt igazoljak.
Samgar!
Mivel mar 10 millioszor leirtam ezt (volt, aki mar unja is, es jogosan szova is tette) igy azt hiszem elegge indokolt, hogy felkapom a vizet arra, ha valaki ennek homlokegyenest ellentmondva tenykent irja le az ellenkezojet, ugy, hogy valojaban csak a velemenyerol van szo. Foleg, hogy kozvetlenul a hozzaszolasod elott is leirtam.
i6 Silver
-
ittakary
nagyúr
válasz manchester85 #49213 üzenetére
Az első bekezdést kicsit ereszd már bő lére, mert kicsit összekavarodtak nálam a dolgok: lejárt garis iPhone-t gariztattál 10perc alatt USA Store-ban? Szolgáltatós v gyári független teló volt?
-
CyberSoma
tag
Lányok/Fiúk, ismét csatlakoztam az iPhone tulajok közé. 1,5 évvel ezelőtt váltam meg a szeretett 3GS -től és most egy i4s 16Gb White büszke tulaja lettem
Ez egy ékszer
Kis tapasztalat a vásárlással kapcsolatban. Itt a fórumon vettem egy kollégától és az Andrássy úti iStyle -ban volt a találka. Gyári független, új a teló.Az iStyle -ban annyira korrektek voltak, hogy első szóra bevizsgálták a készüléket. (megjegyzem, az eladó ötlete volt, nekem eszembe sem jutott) De nem ám úgy, ahogy én gondoltam pl. imei csekkolás, szériaszám és kész..) hanem mint a fül-orr-gégészeten, kis nagyítóval minden lukába belenéztek, sim tartón széria csekkol, majd szétszed és belül is csekkol. Persze a számítógépen megnézték a garit a széria alapján... Hát leesett az államEgy kérdés: Ki milyen védő fóliát használ? Kell ez egyáltalán?
szép napot mindenkinek, Soma
-
DanielK
addikt
válasz CyberSoma #49215 üzenetére
Szerintem kell (ipadem karcolódott és utána gyors telefonra is tettem).
Én Brando-t használok elő és hátlapra is. A "tokom", meg egy eredeti Apple bumper. Teljesen korrekt így a telefon. Még a fogása is jobb a bumperral.
December 23 óta van fent és még nem kellett cserélnem. (bár a hátlapi karcos, mert egy ideig nem volt rajta a bumper és így az asztalra téve karcolódott - de jó érzés, hogy csak a fóla karcos )[ Szerkesztve ]
-
getnocool
csendes tag
Szisztok!
Először is szeretnél elnézést kérni, ha már előttem kérdeztek ilyet, de nem volt alkalmam több ezer kommentet elolvasni.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy adott egy két és fél éves 3GS, ami eredeti akkisval működött a mai napig. Két hónapja azonban random módon 90-80-70-60%-os töltöttségnél kikapcsol, és csak töltőre dugva lehet beindítani. Kb. 20-30 perc használat után adja be a kulcsot és 5-10 perc töltés alatt pedig feltölt, közel teljesen. Megunva mindezt beszereztem egy új akksit, amit egy ismerősöm ajánlott. Szerintem utángyártott, 1400mAh-es. Ma itthon az iFixit-es útmutatót követve szétszedtem, kicseréltem, összeraktam. Minden működött, boldog voltam. A hideg zuhany pedig ezután következett, az új akksi a telefon jelzése szerint 86%-on állt, de úgy mint az előző akksival egy percen belül fogta magát és kikapcsolt.
Az lenne tehát a kérdésem, hogy érdemes-e szervízben megnézetni, elronthattam-e valamit az összepakolásnál, vagy csak a “tervezett elavulás” igen zavaró jelensége ütötte fel a fejét szeretett telefonomnál?
Válaszaitokat előre is köszönöm!iPhone 3gs 16GB
-
h1ght3chzor
őstag
válasz CyberSoma #49215 üzenetére
Biztos nem látott még ilyen telefon azért nézte meg nagyítóval is.
Én egyébként zagg shieldet használok, lehet túlzás, de volt pár eset amikor nagyon jól jött, és 1.5 éve fenn van, sose cseréltem le, ismerősnek van ilyen eldobható vékony fólia pár száz forintos tétel, de azok ha egyszer sérülnek kuka.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Smani
senior tag
válasz h1ght3chzor #49220 üzenetére
Az a zagg meg jó gusztustalan. (szerintem)
-
CyberSoma
tag
válasz h1ght3chzor #49220 üzenetére
azzal a nagyítóval a beázási pontokat ellenőrizte. Már csak az a kérdés, ha pl. elmegyek futni és a zsebembe van a teló, bepárásodhat úgy, hogy elvegyék a garit?
-
pingwin92
aktív tag
válasz istvankeresz #49212 üzenetére
Ok, kösz. Akkor felrakom azt.
-
HUNPSP
aktív tag
Srácok, tmobile a navigonját mikor szedte le a Store-ból és miért? Érdekes..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
norbi2010
őstag
Valahogy fel lehet venni az iPhone hangját?Úgy értem,hogy mondjuk játszok egy játékkal és annak vegye fel a hangját.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Mennyire bonyolult kicserelni egy 3GS hatlapjat? Esetleg hazilag is meg lehet oldani konnyu szerrel?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
manchester85
veterán
válasz ittakary #49214 üzenetére
Szolgaltatos, de ezt irtam is. (T-s). Besétaltam, elmondtam, hogy itt ez a bubi, egy kis feka srac elvette a telefont, bevitte hatra, es 10 perc mulva foliazott, vadiuj üveggel kaptam vissza a telefont. Kerdeztem, hogy és ez most nekem mennyibe fog fajni, de mondták, hogy semmibe. Persze nem reg jart le a garim, (2 honap kb) de valszeg meg lehetett volna dumalni fel ev utan is, mert a legnagyobb termeszetesseggel cserelték. Csak az üveget, ott nincs új telefonosdi. Ez még a 3G volt 2010-ben.
i6 Silver
-
ittakary
nagyúr
válasz manchester85 #49240 üzenetére
Aztapicsa. Not bad
-
norbi2010
őstag
válasz h1ght3chzor #49232 üzenetére
Nem arra gondoltam...
Hangfelvételre nem hangerőfelvételre.
-
-
manchester85
veterán
válasz ittakary #49241 üzenetére
Utana kaptam 3 honap garit (csak a javitott alkatreszre) de mivel repedt a hatlap, megprobaltam eljatszani a Starkingnél a cserét. A T mar leszarta. Az a Nagy Sandor nevű b*zi (volt videointerju itt mobilarenan is vele) egybol azzal nyitott, hogy iPhone-t nem javitanak, es most mar tuti nincs garim ra, mert szet lett szedve.
Aztan elkuldtem neki a beszkennelt papirokat, amerikai Apple Store cimmel a javitasrol, es egybol egy alazatos levél kovette, amiben elnezesemet kerte, de Europaban minden Apple termeket cserelnek, es ő ilyenrol még nem hallott.
Végul az lett a vege, hogy a garim csak az uvegre szol, de azert mindenkepp megerte ezert a beszelgetesert. (iStyle-ban korrekt volt a gyerek, de ő se talalkozott még ilyen szituval.)
Jaja, orultem, mint majom a farkanak, fel is hivtam havert az ejszaka kozepen.
i6 Silver
-
BossBoss
őstag
válasz gzbotii #49236 üzenetére
Próbáltam ironikus lenni, de ezek szerint nem ment át. Ha van műszaki beállítottságod próbálkozhatsz vele. Nem tűnik egy egy agysebészetnek. De ha tutira akarsz menni akkor a környékeden kérdezz meg pár gsm boltos figurákat. sok helyen foglalkoznak ilyennel, biztos több rutinnal, mint amivel te rendelkezel.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Kibontottam az iPad2-t és 5.0 van rajta. Hogy tudnám feltenni rá az 5.0.1-et? soha nem volt jb-elve ugye..
Üdv: Csabee.
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest