Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
Ezt a töltési ciklust valahol megtudom tekinteni?
Illetve épp most töltöttem, de emléxem arra hogy tegnap este valami a beállításnál keresgéltem és a használatnál 4 óra 37 perc volt. Tehát magyarul tegnapi nap jó 4.5 órát használtam a telefont. Naggyából minden nap ennyit használom, emellett az adat mellett normális hogyha lemerül 1 nap alatt?
iPhone 13 Pro Max
-
Misi1979
őstag
-
Misi1979
őstag
válasz jozsi252 #49355 üzenetére
Általános adatok vannak, hogy egy teljes feltöltés mire elég, mennyi netezésre (wifin vagy 3g-n), videonézésre stb. Ha jól rémlik, 5-6 óra mobilnetezés tuti nullára viszi az akkut.
Ha jailbreakeled a készüléket, akkor van egy program, ami pontosabb infót tud adni a fogyasztásról, akár programokra lebontva is: BatteryDetective a neve, ha jól emlékszem. Plusz az akku ciklusait, elhasználódását is kijelzi.
szerk: a vibert azért írtam, mert már volt olyan, aki panaszkodott rá. Én nem használom. De olyan is volt, aki nem vett észre változást a használata közben az akkuidőt tekintve.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
BossBoss
őstag
válasz jozsi252 #49349 üzenetére
Véleményem szerint ez normalis. Nekem az a fontos, hogy reggeltol estig birja ki anélkül, hogy lemerülne teljesen. Aztán, hogy este 7%-al vagy 35% teszem töltőre azt kb pont lesz@rom. A lenyeg, h minden nap tölteni kell ejszaka es kesz. Ha valakinek marad 40% estere akkor is felteszi tölteni.Nyilván nem 40%-al indul el masnap. Akkor van baj ha "átlagos" hasznalat mellett mondjuk dèlre lemerülne. De lehet operálni autòs töltővel ès lehet külön pòtakksit szerezni.
-
StLui
veterán
válasz jozsi252 #49349 üzenetére
Szerintem egyedül a képernyő számít igazán. Ha megy, akkor eszi az aksit, mindegy, hogy játék, vagy netezés, 4 óra játékot nem bír ki 100%-ról. Ugyanez netezéssel is. Lehet bűvészkedni bármi mással, szerintem minden mással nem lehet fél órát hozzátenni (lekapcsolod ez, meg azt stb) Nekem minden be van kapcsolva, most már BT is, és ha csak telefonálás, néha egy -egy üzenet, kétnaponta 1-1,5 óra runkeeper és közben zene (futáshoz) akkor két napot bír, reggeltől másnap estig, de ha gyereknek odaadom játszani 1-2-3 órát akkor annyi, vagy ha többet üzengetek nagyobbik gyereknek aki külföldön dolgozik most, ezért lett gyakori a FB messenger, így csak egy nap. (viber is van, de nem használom, de gondolom háttérben fut, mert egyszer kétszer jött már hívás)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gagaracer
csendes tag
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy kell az ituneshoz wifivel csatlakozni?
iPHONE 4 8gb white iOS 6.1.3
-
bobooo
addikt
válasz jozsi252 #49355 üzenetére
Nem értem mit kell itt keresni az okát h mi szívja az akksidat.. egy okosteleofn legyen az 50 ezres vagy 200 ezres a mai áláspont szerinte egy-másfél nap alatt lemerül... és ahogy néztem h mit használsz a net és a viber rendesen szívja az akksit így teljesen érhető h lemerül estére... de mint Kommy is írta nyugodtan hagyhatod éjszakára töltőn mert éjszaka is esik valamennyit a töltötség és nem nagyon rontja az akkut..
-
h1ght3chzor
őstag
válasz gagaracer #49363 üzenetére
Mikor kábellel csatlakoztatod a telefont, az itunesban ki kell választani a telefonnál, hogy szinkronizálás wifi-n keresztül, vagy ilyesmi szöveg, csak bepipálod, és elvileg megy is...
Bár nekem néha látja itunes, néha nem, nem megbízható szerintem, kábeles megoldásnál maradtam.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Kommy
veterán
Cydia-ból ingyenes: batteryinfo, fizetős : battery detective. (ez tud program fogyasztást is mérni, de ugyan az az aksi kijelző része.
-
SteveJobs
őstag
nah a teljes történet : úgy kezdődött , hogy egy iPhone 3g-t vettem 3.1.3-es szoftverrel a WIFI működött, megfrissítettem 4.2.1-re és eltűnt a WIFI . Apa azt mondta hogy ha vissza rakjuk a 3.1.3-mat akkor újra jó lesz a WIFI . Sikeresen vissza raktuk a 3.1.3-mat ,de meg jailbreakelni nem tudtam mivel korábban a base band 06.15.00 verziója került rá és a jailbreak ez által nem sikerült . Ezt a WIFI-s ügyet hagytuk és vissza akartam rakni a 4.2.1es szoftvert . Fetöltés végén kidobja a 1015-ös hiba kódot és marad a recovery módban a telefon . TinyUmbrella sem segített .
Ehhez mit szólnátok ? 3napja itt nyüstölöm a telefont . -
mondomén
őstag
Leszedtem ezt a BatteryInfo-t és ez alapján 82%-os az akkum. Azért ez lehangoló, remélem rosszul mutatja.
(Tavaly szeptemberben vettem T-nél i4.) -
Kommy
veterán
válasz mondomén #49374 üzenetére
Hány ciklus van benne? Amúgy lehet tornászni felfelé is a kapacitást nekem most 1 hónap alatt siekrült 80mAh-el növelni a kapacitást. 1200mAh helyett 1094mAh a kapacitás az akkunak, 459 ciklussal.
A százalál amit kiír az nem a kapacitás csak akkor nézheted annak ha 100%-ra van töltve tehát a MaxCapacity és a Current capacity megegyezik a Designecapacity pedig az akkumulátor eredeti kapacitása.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz mondomén #49376 üzenetére
Ahogy észerevettem jótt tett neki a gyors merülés. Kerékpározás közben rajta van egy wahoo fitnes-es vevő amihez kapcsolódik egy sebesség, pedálfordulat és egy pulzusmérő, megy rajta a gps és bluetooth-on zenét hallgatok. Ez így 1 óra alatt olyan 30%-ot vesz ki az aksiből, úgy hogy ki van kapcsolva a kijelző. Ez a merülés olyan 80%-tól indul lefelé tehát amikor hazaérek általában olyan 45-50%-on van az aksi 1óra után. Ekkor felrakom tölteni amint hazaértem hagyon had töltse fel 100%-ra, de ne kezdje el meríteni, ekkor lehúzoma töltőről és közbe közbe ilyenkor feljebb ugrik a kapacitás, ekkor megint felrakom tölteni reggel pedig leveszem , de ilyenkor csak 9-10 ra körül rakom vissza tölteni.
a te aksid tényleg 81%-os de ez valami más program mint a battery info, mivel az nem épül be a notification centerbe.
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Egy 30 mp-s csengőhangot átkonvertáltam M4R formátumba de hiába húzom be iTunesba szürkén jelzi és nem hajlandó lejátszani...ezt nem tudjátok miért csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz SteveJobs #49373 üzenetére
Attól még, hogy 06.15.00-s BaseBand van rajta, lehet jailbreakelni. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. A BaseBand akkor fontos, ha függetleníteni akarja valaki a telefont. Mivel ilyen iPad BaseBand van a telefonon, egy Custom Firmware-t csináljatok a sn0wbreeze segítségével. Expert Módban, majd ott a General fülön aktiváljátok az iPad BB telepítését. Után készítsétek el az új szoftvert, a sn0wbreeze-ben az iREB segítségével tegyétek Pwned DFU modba, majd utána iTunes-ban Shift+Restore-ral tegyétek fel a Custom szoftvert. Semmi hibát nem kell kapnotok.
Ja, és még mielőtt neki kezdenétek, a TinyUmbrellában az Advanced fülön szedjétek ki a pipát a Set Hosts to Cydia on Exit elől, zárjátok be a programot, és mehet a Restore.
www.kristofnagy.com
-
footy
addikt
Mi a legegyszerűbb mód arra, hogy egy második számítógépről is tudjak dalokat tölteni az iphonera?
-
atirag
őstag
Ki melyik offline angol szótárt használja vagy ajánlja? Szükségem lenne egyre.
Üdv. -
atirag
őstag
válasz Solar_Wind #49384 üzenetére
Köszi. Ez az appstore-ban van? Mert nem találtam így. Ingyenes vagy fizetős?
Találtam egy 4eurosat ami jónak tűnik,de olyanért akarok pénzt adni amit használni is tudok. -
atirag
őstag
válasz Solar_Wind #49386 üzenetére
Igen ezt néztem és jókat mondanak róla.
-
gagaracer
csendes tag
jailbreake nélkül akkor nem is lehet megnézni az akksi elhasználódást?Nincs rá program?
[ Szerkesztve ]
iPHONE 4 8gb white iOS 6.1.3
-
__H4X0R__
senior tag
válasz SteveJobs #49391 üzenetére
Okés, amikor megkapod a 1015-ös hibát, akkor nyisd meg a TinyUmbrellát, és Exit Recovery-re katt. Utána ki fog ugrani belőle. Egyáltalán, amikor megnyitod a programot, az Exit Recovery gomb aktív? vagy halvány?
A készülék Pwned DFU Mode-ban van?
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
Landon
őstag
Elnézést a hülye kérdésért, de iTunes a winchesteren elmenti valahova külön a zenéket amik a telefonomon vannak? Azért kérdem mert valami megevett 10GB-ot az SSD-men és van egy olyan gyanúm, hogy az iTunes zene backup mentése az ok...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Csatii
csendes tag
Hello!
az Itunes-ba miért nemlehet regelni? mert most akarnék regelni de nemengedi.
help! tyy
Apple iPhone Best!
-
Mela Kehes
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest