Hirdetés
Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Nekem valamiért a wifi szinkron nem nagyon működik. Elindítóm az iTunest látom oldalt a telom, de mikor rámegyek hogy szinkronizálja akkor kiirha hogy a telefon nem található a hálozaton. Utána pedig el is tűnik oldalról.... Kb akkor sikerül csak ha összedugom kábellel és ugy szinkronizálom. Utána egy darabig megy a wifi szinkron is
-
Tibee86
nagyúr
válasz justcoronita #48153 üzenetére
Tiltani csak számlatartozás miatt tilthatja.
Nem nagyon vagyok otthon ebben a JB-s dologban, én nem használok, és nem is tervezem. De akkor ne frissítsd, de vannak itt szakik, akik majd segítenek benne.
Több ezer forint az erős túlzás, a legtöbb dolog 0,79 euro, persze vannak drágábbak is, de szinte mindig vannak akciók, és sok fizetős progit is be tudsz szerezni ingyen, csak figyelgetni kell. Vannak hozzá programok, amik naponta frissülnek, és mutatják, hogy épp mi akciós, vagy ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz justcoronita #48153 üzenetére
"nem engedhetem meg magamnak hogy több ezer forintért vegyek rá játékokat/appokat"
De 4S-re volt pénz.. -
DanielK
addikt
válasz istvankeresz #48150 üzenetére
Lehet, hogy jobban jársz, ha veszel egy kábelt inkább. A szolgáltatóknál mindent bekérnek, ha cserélni akarod, így várhatsz heteket a telefonodra.
Pár ezer egy utángyártott kábel. Én tescoban vettem egy belkint, fekete színben, 1500Ft-ért akciósan.(#48155) Gergőke88: ez fogalmazódott meg bennem is.
[ Szerkesztve ]
-
-
istvankeresz
aktív tag
-
whited
addikt
válasz justcoronita #48148 üzenetére
ha upgradelsz, "nincs" JB
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
reload.
tag
cydia-s appot le lehet valahogy torolni anelkul, hogy belepnenk? akadt egy kis gond az iprotect-el, jelenleg par lenyegtelen app nelkul (instagram, tumblr, stb.) sohova sem tudok belepni.
-
StLui
veterán
válasz istvankeresz #48159 üzenetére
Add le hogy nem jó a szinkronizáció, ha mázlid van telót is cserélnek, újra 1 év gari
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tibee86
nagyúr
válasz justcoronita #48163 üzenetére
Ha elolvasnád a választ, amit neked írtam, akkor tudnád
-
Gergőke88
addikt
Tudsz olvasni? Vagy azt sem engedheted meg magadnak?
Már leírták, hogy NEM. Miért is tennék, csak fizesd a számlát. -
ittakary
nagyúr
Hányszor kérdezed még meg öreg?
Most vettél egy 130-150ezres telót, de nincs pénzed 240 FT-os játékokra alkalmazásokra.
FOGADD GRATULÁCIÓMAT!
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz istvankeresz #48169 üzenetére
Na hát utángyártott töltőt tuti hogy nem használnék a helyedben, de te tudod
-
ittakary
nagyúr
válasz istvankeresz #48171 üzenetére
Ismétlem: te tudod Én tuti nem bíznám rá a telómat egy gagyi teszkós elektronikai hulladékra
Más:
Na ebben a pillanatban bántam meg a JB törlését. Csekkoljátok ezt a videót: [link] Ez valami félelmetesen jó
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
-
tomy25
tag
Hmm.!
pod2g @pod2g
Heya! My iPhone 4 running iOS 5.1 is now untethered :-) 3 May -
szijartg
őstag
válasz istvankeresz #48171 üzenetére
Nekem meg a regi 6gigas ipod madzagja tolti a 4s-t. Pedig meg az ipodot is hasznalom a kocsiba. Az eredeti a dobozban pihen... gondolvan minek ketto.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
-
ittakary
nagyúr
válasz tomy25 #48174 üzenetére
Ilyen egy hetes híreket minek másoltok be?
Mondok jobbat: megszűnt a német márka!
icecave Annyira nem bánom, mert messze kárpótol a a smoothness. Már el is felejtettem milyen az, amikor a NC vajsimán gördül le, és nem három részletben (minden egyes tweaket egyenként betöltve )
[ Szerkesztve ]
-
Barett 50cal
senior tag
Valakinek nincs hasonlóan egy Element Case Vapor Pro tokja? Nagyon idegesítő, hogy 10 jack kábelből 2, ha belemegy épphogy... a füles oké de ha bárhol ráakarom dugni a hangszórót, képtelen vagyok. Szerintetek neki eshetek, ohgy kicsit megnagyobbítsam?
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #48182 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz Barett 50cal #48183 üzenetére
Tényleg elég gyászos
Mit csináltál akkor?? Bár mondjuk folyamatos navigálás, vagy fb chattel össze lehetne hozni ezt szerintem. -
GALARDO
addikt
válasz Barett 50cal #48183 üzenetére
Ez tényleg nagyon durva. Én régebben, ilyen értéket kaptam, kb ennyi használati időre. Igaz, az enyém sima 4 volt.
ittakary: Én csak arra használtam, amire való: telefonálás. Akkor kaptam ezt az értéket. Amúgy átlagban, 1,5 napot bírt, ha kicsit többet játszottam rajta, akkor 1.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Tibee86 #48184 üzenetére
alapból elég ratyi, főleg ha ha használom, de ha zenét hallgatok vonatozás közben és bevan kapcsolva minden, akkor viszont aligmerül 1-2%ot. facebookchat volt egy pici, és imessage is, de azt nem értem miért csinálhatta, mert a macen keresztül beszéltem, és a mobil csak előhozta majd eltűntette.
Szerk: B@sszus, most jöttem rá, hogy letöltöttem egy 100mbos progit installousal akkor már értem miért ilyen
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
A gyári mailbe hogy lehet képeket csatolni? Csak címzett, másolat, tárgy szöveg mezőt találtam!
Ittakary
Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
reload.
tag
ha mar hozza van csatolva az instagram accountom facebookhoz, akkor be tudok lepni rajta keresztul? egyre tobb oldal el ezzel a lehetoseggel, most, hogy a fb felvasarolta orulnek neki. ujraraknam az egeszet, de nem tudom a jelszavam. #userfail
-
szabopali
aktív tag
Most, h kezdődik a nyaralós, vízparti szezon, gondoltam meglepem magam egy vízhatlan tokkal. Én speciel vitorlázáshoz használnám, tehát vízhatlan legyen feltétlenül és ami nagyon fontos fényképezni szeretnék és jó lenne ha a tok nem menne a fényképek minőségének a rovására.
Körülnéztem a net-en mi a felhozatal. Vannak csodák. Ez nekem soknak tűnik, de aki uszás közben szeretne zenét hallgatni annak biztos rendben van, már így kinézetre.
Aztán itt a másik.
Erről néztem egy promo videót is persze fényezve van, ami normális. Az árgépen ilyet találtam.
Elbizonytalanodtam, nem mindig a drágább a jobb, de az ára a gagyit is jelezheti!
Gondoltam vásárlás előtt megkérdezem, ki használ ilyen tokot sportolásnál, vízközelben? Kérem osszátok meg a tapasztalatokat. Köszönöm.ui.: persze, h kihagytam nyakba akasztási lehetőséget! Fontos lenne, főleg ha keménykedik a szél.
[ Szerkesztve ]
szabopali
-
zaiczd
tag
válasz mongoose123 #48144 üzenetére
köszi, szerintem maradok a házilag megoldásnál
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
szijartg
őstag
Akinek nincs a kijelzőn fólia, annak nagyon karcosodik? 4s-ről van szó
Kicsit már zavar hogy van rajta valami, csak nem merem levenni, hátha nagyon karcosodna.
meg a széle és a fólia közt van 1mm hely ami az üveg... ez is zavar.
Cimbimén nincs de neki nem láttam rajta karcot, pedig nem kíméli.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szijartg #48194 üzenetére
nekem január óta van i4s, nincs és nem is volt rajta fólai, és nincs rajta karc, sem elől, sem pedig hátul - igaz, vigyázok rá, puha kis szütyőben teszem be a zsebbe, az asztalra...stb is arra teszem rá/le!
én nem csúfítanám el fóliával - legyen szó bármilyenről is -, az biztos![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szijartg
őstag
van ilyen kis szütyőm, de az sem igazán praktikus... ok persze védi a készüléket.
csak elég időigényes mire kiveszed a zsebedből meg a szütyőből, ha meg kapkod az ember akkor meg ki is ejtheti belőle. így jártam az omnia II-vel annó, ígaz annak nem lett semmi baja.
és az biztos hogy szebb fólia nélkül.
a gyári még kisebb módosításokkal rajta van a hátulján, az nem zavar, de az már tiszta karc érdekes módon, ahol moddoltam a kameránál ott sértetlen a készülék.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest