Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz ittakary #25445 üzenetére

1. A régi időkben is el lehetett lenni azért. Még az első iPhone mikor kijött és megvettem (ugye gyárilag független nem volt, alapból kellett jb-zni, aztán mást is, amiről nem beszélünk), simán elvoltam vele. Aztán jött az Appstore, és a "jót könnyű megszokni" alapon most már nem lennék meg nélküle.

2. Amíg nem volt notf. cucc, akkor előtte JB, majd cydia-ból megvettem 8 dolcsiért a lockinfo-t, azt sokkal jobban szeretettem, azt és úgy raktam ki a lockscreenre, amit akartam. Úgyhogy nekem nem volt akkora durranás eleve az újítás 5-ös OS-en.

Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU

• manchester85

veterán

válasz ittakary #25445 üzenetére

"lyenkor mindig az jut az eszembe: valamikor a kezdetekben volt iPhone AppStore nélkül Mennyire durván fapados lehetett."

Nem, ilyenkor az jusson eszedbe, hogy milyen szintet képviselt a konkurencia [link] :DDD

A többivel egyetértek! ;) Egyébként, aki az iOS 5 esetleges "optimalizálatlansága" miatt nem akar frissíteni, annak azt üzenem, hogy a rendszer iOS 5-ön is nagyon gyors, és ami a legszembetűnőbb az a safari fejlődése. Visszalépéskor azonnal megjelenik az előző oldal, nem tölti be még egyszer, illetve eltűnt a sakktábla effektus, sokkal gyorsabban megjeleníti a tartalmát. Engem nagyon zavartak a négyzetrácsok, iOS 5-tel sokkal felhasználóbarátabb lett a böngésző, és akkor a többi feature-ről ne is beszéljünk.

i6 Silver

Aktív témák

Hirdetés