- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
SkyFall
üzenetére
Egyedul a kepernyo vagy a hatlap erosebb megnyomasanal jon elo nekem egy kb 3 cm2-es sotet folt, kb negyed masodpercig. Azon kivul pont eleg eros es jo az osszeszereles, amit egy ekkora atmeroju, nem katonai celokra fejlesztett eszkoztol elvarhatsz. Ha nem nyekteted, nem fog baja esni. Plane, hogy erdemes tokba tenni, ami egybol ad plusz merevseget.
Tullihegtek a dolgot egyesek. -
Mátésum
aktív tag
válasz
SkyFall
üzenetére
Szia. Szerintem válóban hagy némi kívánnivalót maga után a minőség, ahhoz képest, hogy nem egy belépő kategória. Azért ne arra gondolj, hogy kínai gagyi. Nekem egy dolog szúrta a szemem, hogy ha hátul megnyomod, vagy elöl erősebben törlöd/írsz rá, akkor jön a szivárvány szín néhol a kijelzőn. Erre egyébként alakult egy per csoport Amerikában, ha jól tudom, azt nem tudom, mit érnek el vele. Viszont a mindennapokban semmiben nem akadályoz vagy gátol. Tok nélkül én úgysem használnám. Használat után pedig egy bivaly gép, mindenre elég tartalékkal. Szerintem nagyon profi cucc. Én a stage managert használva külső kijelzővel teljesen váltottam asztali gépről és notebookról. Arra még rá kell jönnöm, hogy nem felejti el a képernyő tükrözés beállítást, mert mindig be kell lépjek, de utána számomra egy teljes értékű munka eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs