Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod1804
újonc
Sziasztok! Találtam egy remek lehetőséget otthoni pénzszerzésre. Videók és hirdetések megtekintéséért posztolásért fizetnek, nincs befizetés, vagy induló tőke, garantáltan fizető Német cég!
Ami szerintem a legmeggyőzőbb és komolyan gondolják hogy csak valós személyeknek fizetnek, ami az azonosításban és a profiladatok 90-95%- os kitöltésében nyilvánul meg.link a regisztrációhoz: https://jugl.net/registration/index?refId=136083
Hasznos segítség a profiladatok megadásához: https://www.youtube.com/watch?v=lk2MgqVI7c0
Fontos! Nem fogsz azonnal 100 ezreket keresni, de aki komolyan veszi és kitartó havi 50-100 eurot könnyedén megkereshet!
Ha bárkinek segítségre van szüksége szívesen segítek!
-
dragonfx
veterán
válasz
Marcsello31 #15 üzenetére
Engem is erdekelne.
Akar napi szintu.nem is kell sokat fizetnie.
Amcdiba csomoan ebbol elnek.
Nalunk nincs valami? -
Marcsello31
őstag
Sziasztok, látom kihalt ez a téma, gondolom nem véletlenül, azért érdeklődnék, hogy van e jelenleg valamilyen jó internetes munka, nem mlmre gondolok. Köszi!
-
geree@bl
senior tag
A tesóm egyszer befizetett egy ilyenbe, egyszer kapott belőle pénzt, de az is tizede volt kb, mint amennyit be kellett fizetnie!
Szerintem ezek arra éleződnek ki, hogy úgysem tudod, hogy kinek dolgozol, ha meg valami gáz van, nem éred el sehogyan sem őket, vagy csak nagyon nehezen, hosszas utánajárás árán. Persze fizetni miért is fizetnének, és te meg addig is a reklámaikat olvasod, küldözgeted. -
Gh0sT
addikt
''Egyik ismerősöm, pont most mondta, hogy ismert valakit akinek...''
Nőjünk fel végre! Ebből nem lehet megélni, bármennyire is kényelmesnek tűnik. Ha 14 éves lennék és nem lenne pénzem, akkor előbb mennék el szórólapot terjeszteni, minthogy belevágjak ehhez hasonló ''munkába''. Felejetős az egész. Tisztességes munkával gyorsabban, tőbb pénzt lehet keresni, mint így. -
attilam
őstag
Egyik ismerősöm, pont most mondta, hogy ismert valakit akinek email-eket kellett küldözgetnie cégeknek. Írt is rá egy programot, csak a címzettek email címeit kellett begépelnie. Neki fizettek érte.
-
RAM
őstag
Írjatok akár priviben is, ha van bevált...!
-
attilam
őstag
Mai utolsó UP!
-
attilam
őstag
UP!
-
Face8814
őstag
Hát én mint örök szkeptikus, csak azt tudom mondani, hogy amelyik munkahelyen ( legyen az akár internetes, akár nem ) előbb neked kell fizetni ott valami nagyon nem stimmel.
Ha én elmegyek dolgozni valahova, akkor talán joggal várom el, hogy a munkámért valamilyen javadalmazásban részesüljek. Ha viszont nekem kell fizetni azért hogy dolgozzak valakinek, aki talán majd később kifizet ha jól dolgozom, nekem kissé paradoxonnak tünik.
Lehet kissé konzervatív is vagyok, de én nem bízom az ilyesfajta ''akciókban''! -
attilam
őstag
Keresgéltem az interneten, és a PH! fórumán is, és találtam is egy-két internetes állást. Sokszor valamennyi kezdő összeget kér a munkáltató, és nagyjából a következő munkákat kell elvégezni: e-mailek elolvasása, továbbküldése; honlapok megnyitása; flash-es játékokkal kell játszani, stb. A jobbik eset ha nem kérnek előre semmit.
A kérdésem az lenne, hogy van-e egyáltalán olyan ember, akinek már valóban fizettek?Mert ígéretek mindenhol vannak, és sokszor nagyon csábítóak is ezek az ajánlatok, de érekes módon sehol sem olvastam semmilyen tapasztalatot, ajánlást, egyszóval én nem ismerek senkit akinek fizettek volna.
Még nem próbáltam semmit, remélem reklám sem lesz a topikból, tényleg csak a tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy megéri-e egyáltalán ''beleölni'' az időt ezekbe a munkának alig nevezhető tevékenységekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest