- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod1804
újonc
Sziasztok! Találtam egy remek lehetőséget otthoni pénzszerzésre. Videók és hirdetések megtekintéséért posztolásért fizetnek, nincs befizetés, vagy induló tőke, garantáltan fizető Német cég!
Ami szerintem a legmeggyőzőbb és komolyan gondolják hogy csak valós személyeknek fizetnek, ami az azonosításban és a profiladatok 90-95%- os kitöltésében nyilvánul meg.link a regisztrációhoz: https://jugl.net/registration/index?refId=136083
Hasznos segítség a profiladatok megadásához: https://www.youtube.com/watch?v=lk2MgqVI7c0
Fontos! Nem fogsz azonnal 100 ezreket keresni, de aki komolyan veszi és kitartó havi 50-100 eurot könnyedén megkereshet!
Ha bárkinek segítségre van szüksége szívesen segítek!
-
dragonfx
veterán
válasz
Marcsello31 #15 üzenetére
Engem is erdekelne.
Akar napi szintu.nem is kell sokat fizetnie.
Amcdiba csomoan ebbol elnek.
Nalunk nincs valami? -
Marcsello31
őstag
Sziasztok, látom kihalt ez a téma, gondolom nem véletlenül, azért érdeklődnék, hogy van e jelenleg valamilyen jó internetes munka, nem mlmre gondolok. Köszi!
-
geree@bl
senior tag
A tesóm egyszer befizetett egy ilyenbe, egyszer kapott belőle pénzt, de az is tizede volt kb, mint amennyit be kellett fizetnie!
Szerintem ezek arra éleződnek ki, hogy úgysem tudod, hogy kinek dolgozol, ha meg valami gáz van, nem éred el sehogyan sem őket, vagy csak nagyon nehezen, hosszas utánajárás árán. Persze fizetni miért is fizetnének, és te meg addig is a reklámaikat olvasod, küldözgeted. -
Gh0sT
addikt
''Egyik ismerősöm, pont most mondta, hogy ismert valakit akinek...''
Nőjünk fel végre! Ebből nem lehet megélni, bármennyire is kényelmesnek tűnik. Ha 14 éves lennék és nem lenne pénzem, akkor előbb mennék el szórólapot terjeszteni, minthogy belevágjak ehhez hasonló ''munkába''. Felejetős az egész. Tisztességes munkával gyorsabban, tőbb pénzt lehet keresni, mint így. -
attilam
őstag
Egyik ismerősöm, pont most mondta, hogy ismert valakit akinek email-eket kellett küldözgetnie cégeknek. Írt is rá egy programot, csak a címzettek email címeit kellett begépelnie. Neki fizettek érte.
-
RAM
őstag
Írjatok akár priviben is, ha van bevált...!
-
attilam
őstag
Mai utolsó UP!
-
attilam
őstag
UP!
-
Face8814
őstag
Hát én mint örök szkeptikus, csak azt tudom mondani, hogy amelyik munkahelyen ( legyen az akár internetes, akár nem ) előbb neked kell fizetni ott valami nagyon nem stimmel.
Ha én elmegyek dolgozni valahova, akkor talán joggal várom el, hogy a munkámért valamilyen javadalmazásban részesüljek. Ha viszont nekem kell fizetni azért hogy dolgozzak valakinek, aki talán majd később kifizet ha jól dolgozom, nekem kissé paradoxonnak tünik.
Lehet kissé konzervatív is vagyok, de én nem bízom az ilyesfajta ''akciókban''! -
attilam
őstag
Keresgéltem az interneten, és a PH! fórumán is, és találtam is egy-két internetes állást. Sokszor valamennyi kezdő összeget kér a munkáltató, és nagyjából a következő munkákat kell elvégezni: e-mailek elolvasása, továbbküldése; honlapok megnyitása; flash-es játékokkal kell játszani, stb. A jobbik eset ha nem kérnek előre semmit.
A kérdésem az lenne, hogy van-e egyáltalán olyan ember, akinek már valóban fizettek?Mert ígéretek mindenhol vannak, és sokszor nagyon csábítóak is ezek az ajánlatok, de érekes módon sehol sem olvastam semmilyen tapasztalatot, ajánlást, egyszóval én nem ismerek senkit akinek fizettek volna.
Még nem próbáltam semmit, remélem reklám sem lesz a topikból, tényleg csak a tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy megéri-e egyáltalán ''beleölni'' az időt ezekbe a munkának alig nevezhető tevékenységekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest