- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Értem, kösz az infót. Szal ezek a thread-ek afféle dolgok, amit eddig pipeline-nak hívtak, csak már lejárt ez a megnevezés, kellett valami újabb, hangzatos üzleti fogás
Kipróbáltam ezt a gépet... CoreAVC-vel kb. 2x gyorsabban vitte a "killa sampla"-t, mint a sempron 2600+. Szal annyira nem rossz ez
Ha volna a lapon egy AGP/PCI-E slot, akkor még gémelni is jó lenne (kb. csak elhatározás kérdése lenne, a chipset tudja). Legalábbis 1-2 éves cuccokra biztosan.
Jah és 19" LCD+DSL modem+gclf2+samsung 3,5" SATA winyó+2DVD meghajtó (LG és Asus), valami 5ezer forintos FSP táppal (ez volt az üzletben, örültem, hogy valami is nyitva volt pénteken a városban -- persze, hogy az ünnepek alatt kellett bedögleni a tápomnak is...) 81-82W idle-ben. Monitor nélkül 55-56W... 6W körül van a modem, úgyhogy a gép maga kb. 50W-ot ehet. Ezzel az 50W-tal szemben a Sempronos configom (már nem emlékszek pontosan, de kb) 110-120W volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Gran Turismo
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Küszöbön az androidos PC-k
- 007 First Light - Egy új karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest