Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az eddigi EE árakat figyelembe véve érdekesen hangzik az 1500$. Ez 50%-os növekedést jelentene.
Az Intel gondolkodhat úgy is, hogy akik megveszik az új CPU-t 1500$-ért, azokon többet keres, mint amennyit elbukik azokon, akik nem veszik meg. És nekik nyilván a bevétel a fontos, nem pedig az, hogy minél több user használjon ilyen CPU-. -
BlackSoft
addikt
Igen. Csak ő leszarja, mert nála jobban megy, azt mondta van, hogy ki-be kapcsol, meg nem indul elsőre, de akkor ki kapcsolja, aztán be, és úgy is feláll akkor a rendszer, onnantól meg nem érdekli, mert megy, és stabil...
De mivel más procink is van, ezért sok beállítás mellett az egyik másképp viselkedhet kicsit, mint a másik. Látod, nálam sokkal rosszabb a helyzet, pedig agyonfeszelve (vcore-tól kezdve a VTT-ken, és VCCIO át, a VRM-ig minden) van 4Ghz-em, 3000mhz-es Cache-el, aztán stabilabb két kavics egymáson ettől a szartól, míg nála 4,5Ghz-et megy alacsonyabb feszekkel, mint nekem, ráadásul kb csak a Vcore-t vette fel, többi AUTO-n van, és a cache is 4000-ren megy neki.
Amúgy kipróbáltam már minden lehetőséget. XMP-t ha beállítasz (nála ugye így van, és megy) akkor úgy le fog fagyni az első komolyabb műveletnél, ahogy annak rendje van, és 105 fokra ugrik az FPU teszt alatt a proci 1sec alatt. Ha manuálisan BCLK-t húzol, akkor megy, de 10-ből 8x kap agyfaszt, és soha többet nem indul, csak LN2 módban lehet elindítani, hogy ne fagyjon BIOS előtt. Full manuálba működik csak, de így is vagy alapon minden, vagy ha tényleg az utolsó szarságot is felhúzod valamennyire. Olyanokat piszkáltam, amihez életemben nem nyúltam más lapnál, mert mindig jó volt, amit ő beállított a többi beállítás alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest