Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az eddigi EE árakat figyelembe véve érdekesen hangzik az 1500$. Ez 50%-os növekedést jelentene.
Az Intel gondolkodhat úgy is, hogy akik megveszik az új CPU-t 1500$-ért, azokon többet keres, mint amennyit elbukik azokon, akik nem veszik meg. És nekik nyilván a bevétel a fontos, nem pedig az, hogy minél több user használjon ilyen CPU-. -
BlackSoft
addikt
Igen. Csak ő leszarja, mert nála jobban megy, azt mondta van, hogy ki-be kapcsol, meg nem indul elsőre, de akkor ki kapcsolja, aztán be, és úgy is feláll akkor a rendszer, onnantól meg nem érdekli, mert megy, és stabil...
De mivel más procink is van, ezért sok beállítás mellett az egyik másképp viselkedhet kicsit, mint a másik. Látod, nálam sokkal rosszabb a helyzet, pedig agyonfeszelve (vcore-tól kezdve a VTT-ken, és VCCIO át, a VRM-ig minden) van 4Ghz-em, 3000mhz-es Cache-el, aztán stabilabb két kavics egymáson ettől a szartól, míg nála 4,5Ghz-et megy alacsonyabb feszekkel, mint nekem, ráadásul kb csak a Vcore-t vette fel, többi AUTO-n van, és a cache is 4000-ren megy neki.
Amúgy kipróbáltam már minden lehetőséget. XMP-t ha beállítasz (nála ugye így van, és megy) akkor úgy le fog fagyni az első komolyabb műveletnél, ahogy annak rendje van, és 105 fokra ugrik az FPU teszt alatt a proci 1sec alatt. Ha manuálisan BCLK-t húzol, akkor megy, de 10-ből 8x kap agyfaszt, és soha többet nem indul, csak LN2 módban lehet elindítani, hogy ne fagyjon BIOS előtt. Full manuálba működik csak, de így is vagy alapon minden, vagy ha tényleg az utolsó szarságot is felhúzod valamennyire. Olyanokat piszkáltam, amihez életemben nem nyúltam más lapnál, mert mindig jó volt, amit ő beállított a többi beállítás alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő