- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az eddigi EE árakat figyelembe véve érdekesen hangzik az 1500$. Ez 50%-os növekedést jelentene.
Az Intel gondolkodhat úgy is, hogy akik megveszik az új CPU-t 1500$-ért, azokon többet keres, mint amennyit elbukik azokon, akik nem veszik meg. És nekik nyilván a bevétel a fontos, nem pedig az, hogy minél több user használjon ilyen CPU-. -
BlackSoft
addikt
Igen. Csak ő leszarja, mert nála jobban megy, azt mondta van, hogy ki-be kapcsol, meg nem indul elsőre, de akkor ki kapcsolja, aztán be, és úgy is feláll akkor a rendszer, onnantól meg nem érdekli, mert megy, és stabil...
De mivel más procink is van, ezért sok beállítás mellett az egyik másképp viselkedhet kicsit, mint a másik. Látod, nálam sokkal rosszabb a helyzet, pedig agyonfeszelve (vcore-tól kezdve a VTT-ken, és VCCIO át, a VRM-ig minden) van 4Ghz-em, 3000mhz-es Cache-el, aztán stabilabb két kavics egymáson ettől a szartól, míg nála 4,5Ghz-et megy alacsonyabb feszekkel, mint nekem, ráadásul kb csak a Vcore-t vette fel, többi AUTO-n van, és a cache is 4000-ren megy neki.
Amúgy kipróbáltam már minden lehetőséget. XMP-t ha beállítasz (nála ugye így van, és megy) akkor úgy le fog fagyni az első komolyabb műveletnél, ahogy annak rendje van, és 105 fokra ugrik az FPU teszt alatt a proci 1sec alatt. Ha manuálisan BCLK-t húzol, akkor megy, de 10-ből 8x kap agyfaszt, és soha többet nem indul, csak LN2 módban lehet elindítani, hogy ne fagyjon BIOS előtt. Full manuálba működik csak, de így is vagy alapon minden, vagy ha tényleg az utolsó szarságot is felhúzod valamennyire. Olyanokat piszkáltam, amihez életemben nem nyúltam más lapnál, mert mindig jó volt, amit ő beállított a többi beállítás alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest