- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
válasz
Olajka02 #5567 üzenetére
Szerintem flasheld újra a biost a memória xmp-t pedig hagyd a csába. Használd őket alapon. Ha úgy is fagy akkor más lesz. Nálam a mem xmp csinált folyamatos fagyásokat azt hittem a proci oc de oc nélkül is csinálta mikor visszatettem alapra a memóriát megszűnt. Ha a lap elem merült ki akkor a bios óra is megáll illetve nem pontos.
-
dime27
őstag
válasz
Olajka02 #4391 üzenetére
A gigánál sűrűn cserélgették a biosokat mert nem mindegyik lapjuk volt gond nélküli x99-es fronton, csak azért irtam!
Elég sok videot is nézegettem elmult 3 honapban x99-es lapokrol Asus-t és Asrockot leszámítva többi gyártónál igen csak ajánlották a videokban is a biosfrissítést!
-
Reggie0
félisten
válasz
Olajka02 #4386 üzenetére
Probald ki, hogy mas PCH-n levo eszkoz is nagy kesleltetesu-e. Ha nem, akkor a proci->pch kommunikacio rendben van es a PCH->SATA interfesz->SATA kabel komboban varhato a hiba, azaz roviden kabel vagy alaplap. Esetleg megprobalhatsz egy live linux-ot is, hatha valami driveres gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest