Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
válasz
Olajka02
üzenetére
Szerintem flasheld újra a biost a memória xmp-t pedig hagyd a csába. Használd őket alapon. Ha úgy is fagy akkor más lesz. Nálam a mem xmp csinált folyamatos fagyásokat azt hittem a proci oc de oc nélkül is csinálta mikor visszatettem alapra a memóriát megszűnt. Ha a lap elem merült ki akkor a bios óra is megáll illetve nem pontos.
-
dime27
őstag
válasz
Olajka02
üzenetére
A gigánál sűrűn cserélgették a biosokat mert nem mindegyik lapjuk volt gond nélküli x99-es fronton, csak azért irtam!
Elég sok videot is nézegettem elmult 3 honapban x99-es lapokrol Asus-t és Asrockot leszámítva többi gyártónál igen csak ajánlották a videokban is a biosfrissítést! 
-
Reggie0
félisten
válasz
Olajka02
üzenetére
Probald ki, hogy mas PCH-n levo eszkoz is nagy kesleltetesu-e. Ha nem, akkor a proci->pch kommunikacio rendben van es a PCH->SATA interfesz->SATA kabel komboban varhato a hiba, azaz roviden kabel vagy alaplap. Esetleg megprobalhatsz egy live linux-ot is, hatha valami driveres gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sagem MyX-8
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elég sok videot is nézegettem elmult 3 honapban x99-es lapokrol Asus-t és Asrockot leszámítva többi gyártónál igen csak ajánlották a videokban is a biosfrissítést!