Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
DEV_NULL #22642 üzenetére
Jó oké, látom nem állsz kötélnek, és felfoghatatlan számodra, hogy kinek mi ér meg plusz pénzt. Ha pár hónapról beszélünk, akkor meg pláne nem sok ráfordítás 5000e Ft. Az a plusz amit arra az időre kap a Xeontól márpedig megéri, beláthatnád végre. Nem azt írjuk neki, hogy költsön a kiöregedett cuccra még tizen, huszonezreket, hanem legrosszabb esetben egy nyomorult ötezrest. Ha meg ügyes és elmegy a Q6600-a 15-ért, ugyanennyiért az ebayről jön is neki átalakítóstul az E5440.
Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapja, azt hiszi most, hogy a E5440 szart sem fog érni a Q6600-hoz képest. Minden esetre összezavarnod már sikerült, gratulálok hozzá.
Aki meg lecseréli a 25 éves benzinesét egy ugyan olyan öreg dízelre még mindig nem értem miért is hülye, mert sajnos kész érvekkel nem szolgálsz, csak kijelented hogy bizony hülye.
Mellesleg ha te 40fps-re beeséstől megpusztulsz az szerintem durván user error, nem a CPU hibája. Még ha azt írtad volna, hogy beesik 25 vagy kevesebbre megérteném. Én CS GO-zok 40 és 80 fps között, de még rohadtul nem befolyásolt ekkora fps ugrálás.Nem azzal van a baj hogy nem értesz egyet velem/velünk, hanem az, hogy lehülyézel másokat a döntéseik miatt, mert szerinted csakis a te elképzelésed a helyénvaló. Az utolsó mondatodból (a kacsintós szmájlival) ordít a leginkább.
-
misiizsai
tag
válasz
DEV_NULL #22642 üzenetére
Gondolkoztam azon amit írtál és van benne valami..Most ha költök processzor váltásra akkor kevesebb marad az új platformra...Egyébként nem is maga a multiba játszás eszi a FPS-t hanem hogy felveszed az legalább 5-10 FPS minusz.Nézzétek meg ezt..30-at ha eléri kb sokat mondtam..Amit írtam tegnap hogy nyárra az is kicsit most ködös lett mert sajnos ma olyan történt ami ezt befolyásolja..
https://www.youtube.com/watch?v=GUJ6690dqpo
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- iPhone topik
- PC-s demót kap a Cronos: The New Dawn
- Kutya topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő