- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
Speed® #11333 üzenetére
Én pont mostanában váltottam vízről léghűtésre,nekem is noctua hűtő lett (U12P) és egyáltalán nem bántam meg. Így nézett ki a víz a gigabyte házamban: [link]Ahogy a képeken is látszik,minden vizezve volt (lap+cpu+vga+hdd-k),csendes volt,a hőfokok rendben voltak.Viszont.Gyűlöltem 3 havonta szétszedni,a blokkokat átmosni,a radiátort portalanítani,gyakorlatilag atomjaira kellett szedni az egészet.Nálam csak 1db tripla radiátor volt a rendszerben 3db ventivel amik szívták róla meleget (hatásosabb,mint keresztülfújatni) és valószínűleg ez is az oka annak,hogy utána a noctua nagyjából ugyanazt a teljesítményt hozta,mint előtte a vízhűtés.
Azóta kiköltöztem a gigabyte-ból,jött egy lian li 7fn [link]. A cpu hűtőn a venti nem a lapra hanem egy előlapi szabályzóra van kötve,jelenleg 750-en pörög és azóta már egy Q9550-et hűt (előtte egy 8400-esem volt 1,12V@4GHz) és teljesen elégedett vagyok a hőmérsékletekkel.
A vizem legalább 70K-ba volt,de nem bántam meg,hogy eladtam.Egy cpu csere rémálom volt,ráadásul ha vized van,egy idő után úgyis nekiállsz fejleszteni,mert kezd majd hangos lenni a vga hűtése,idegesít a vinyók seek hangja,stb.Minden esetre ha tényleg komolyan gondolod,akkor tody mesternél érdemes beszerezni majdnem mindent. -
lipi67
nagyúr
válasz
Speed® #11333 üzenetére
Szuper!
Nálam..Sajna lövésem sincs a vízhűtésről, ez az 1ik. A másik meg az, hogy most is pl. pénteken tettem be tesztelésre a 3200-at, ma már veszem ki. Sokat kellene bontogatni, ami elég gázos lenne..(Pasztát milyet használsz? Ez az MX3-as..fos. Az egy dolog, hogy kenni alig-alig lehet, de hogy 3 hét után teljesen kiszárad..Lepereg a prociról, nem hiszem el. Pedig amúgy jó lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest