Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #172 üzenetére
LS lesz megint, csak egy Chilly1 moddolt verzsön
nitro talán jövő hétvégén.. egybe akarom kötni egy sigle GTX nitrózással.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #178 üzenetére
ez mondjuk már nem ebbe a topicba tartozik, folytathatjuk priviben, de kedd-en ugyis találkozunk, képek johogy lesznek egyébként min. 20 fokkal fog jobban hüteni load-ban..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #190 üzenetére
úgy néz ki a Q6400-al együtt valóban törölték, nem lesz retail prociként kiadva
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #195 üzenetére
ezt a tervet nagyon eltolták.. a QX6700-at sima Q6700-nak kellett volna kiadni, vagy a QX6800-at kellett volna hamarabb, mert igy lol, hogy két Extreme proci van ami ugyanazt tudja csak 300mhz különbség és 300$ lesz köztük..
nemtom mire licitálgattok itt de biztos nem az én procimra
Keldor papa: *2 és akkor elkezdhetünk beszélgetni"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #212 üzenetére
köszi nem sikerült csak 1x 3864-en járatni, valid is megvolt csak megfagyott és hibás a valid.. szval gondoltam majd kompival, vagy LN2
Deadmeat, Keldor papa thx
pincénk nem elég hideg, fagyasztóba meg azért mégse akarom
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #230 üzenetére
köszönöm srácok, de öszintén szólva, a PH!-n nem akartam publikálni még, mert lehet h hír-t kap a dolog, de látom páran nagyon up-to-date-ek itt szóval remélem hamarosan 3dmark eredmény is lesz, és a procc-ot is tovább tolhatjuk
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz ROBERTOH #254 üzenetére
thx mondjuk sztem ez air wr de mind1
jugeen: milyen prockóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs