- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #106500 üzenetére
Használatnál azért elég jó, hogy a régi vasakhoz képest egy jó vékony gép alig melegszik, és alig van súlya. Én ezeket nagyon szeretem a T460s-emben.
Az élményt persze kicsit rontja a 60% sRGB-s FHD IPS, bár az előző T420 900P TN-ez képest így is komoly előrelépés, de az igazi egy 100% körüli panel lenne. De annyit nem ér az egész, hogy ezzel foglalkozzak, főleg nálam úgyis külső monitorról megy.
-
vicze
félisten
válasz
Személyes vélemény továbbra is, hogy az X1c 4gen-től mondhatja magáról, hogy egyedi és olyat nyújt amit más(gyártó) nem. Akkor érte el a mai méretet és súlyt, meg végre dobták a TN-t a sorozatból.
Nem tudom fontos-e, de szintén csak 4gen-től van Nvme támogatás.
A oldalsó élek nagyon hajlamosak a kopásra, ha valahol megkezdődött végigmegy.
Storage-et kivéve felejts el minden bővíthetőséget. -
hito
nagyúr
válasz
Én első generációsát használok hónapok óta M7-es procival 16GB rammal. Nem tudtam még megakasztani, pedig napi szinten nyomom rajta a Premiere Pro-t és a Sony Vegast. Kicsit be is vagyok majrézva, hogy nem tesz ez jót a passzív hűtésű procinak, de eddig még nem volt gond. A kijelző parádés, billentyűzet ahhoz képest, hogy folio, tisztességes. Összességében nagyon szeretem, messze a legjobb Surface kialakítású gépem, pedig használtam jópárat.
Típushibáról nem tudok, hacsak nem annyi, hogy oldalt kicsit beszűrődik a háttérvilágítás, modelltől függően kisebb-nagyobb mértékben. A hang siralmas, viszont erős, én hozzászoktam, a Fujiknál és a Toshibánál azért jobb, de nagyon messze van a Surface-től, vagy akár a Miix 700-tól is, egyes Dellekről (pl. Latitude 11) nem is beszélve. Én a helyedbe leginkább a panel homogenitására, pixelhibákra figyelnék, mert az nagyon zavaró tud lenni.
Ha teheted, válassz Productivity Modul-os változatot, mert anélkül önmagában nem fog bírni végig 1 munkanapot az akksi. Ja, és remélem X1 Tabletre gondoltál és nem X1 Yoga-ra, vagy X1 Carbonra, mert én X1 Tabletről írtam
A kacacotot meg én is kikérem magamnak a nevében
-
hszilard666
veterán
válasz
Miért kacat?
Én imádom az enyémet, akármilyen drága volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest