- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
anyonyimus
tag
Ez a hűtés dolog engem is érdekelne...de asszem nem sufnituningolok,hanem veszek egy vga-hűtőszettet....kb bruttó 2000 ft...ennyit megér a nyugalmam,mégha nem is tuningolom
-
Tithian, Volkovy -
persze mindegyik passzívba, eh? :U -
duracell89
senior tag
amúgy ezt a karit játékra használod? :F
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
''Az FX5200asok nagyon tuningolhatóak, a GPU órajelhatára a csillagos ég..''
Kicsit LOL ez a topic, most vettem észre a kezdetet...
Ez megy aláírásba. -
LÁMAn
csendes tag
...ez se semmi...[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69847&start=300[/L]...na off vége...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Nyugi,Gerit már vagy két napja bannolták.:D
-
Str8 sk8r
őstag
...akkór már értem...csodálkoztam is,hogy egy jobban sikerült szériától ami 300/600-on is ketyeg,hogy-hogy jobbak az eredményeim...ha legalább a szabályzatot végigolvasná,és betartaná...ezt a srácot meg hogy átverték: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69992&arc=f ...:C...
[Szerkesztve] -
válasz
Str8 sk8r #11 üzenetére
Kééérlek... :)
A 3dmark03 persze hogy többet ad az 5200-nak, hisz a 4200TI az SM2.0-s teszteket le sem tudja lefuttatni. Játékokban ''picit'' megfordul ahelyzet.
Többszöri figyelmeztetés után is warezolt és csúnyán beszólt nagybetűsöknek (lásd PeliScan aláírását).
[Szerkesztve] -
Str8 sk8r
őstag
...nekem is van egy ilyen hasonló karim:DD...Asus GF Fx5200td...nekem ventis hűtője volt,de átmódóltam rá egy AMD alu proci-bordát+1jókis ventit,és most atomstabilan megy 280/460-on;]...a legtöbb GF4Ti VGA-t odaveri tesztben:Y...Bazsesz-balu #5-ös hsz-je egész használható 5let...ha egy 8cm-s házventit(kb800huf)odaszerkesztessz a kártyára merőlegesen,mint a Zalman HP80D-nél,de úgy,hogy az a VGA mindkét oldalát egyenletesen hűtse,az talán elhűti a ramokat is,és a GPU-t is rendesen:))...mindenféleképpen kell egy tartószerkezetet fabrikálnod hozzá...én egyx1 darab padlószőnyegen lógattam igy oda a ventit,és igy szinte hangtalan lett a hűtés:DDD...amúgy jól tuningólható a kicsike:C...ne felejtsd a ramokat is kell hűteni mindenképpen...
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Milyen pontosan a kártya?
Mennyit fed le a hűtőborda rajta?
Keresd meg a legmagasabb értékeket, ahol nem fagy és úgy használd.
A fagyás általában a mag túlhúzása, a csíkozás, pöttyösödés, artifactok megjelenése a RAM túlhúzásának köszönhető. -
_Geri_---
csendes tag
simán meg yezeken az értékeken, amíg directx 7es gémmel játszok, se pixel, se vertexshader, egyszeres textúrázás. De amint elkezd valami pixel vagy vertexshaderrel bűvészni, idő után kékhalál, és a kártya majdnem széttégeti az ujjamat amikor hozzáérek. Hűttőventillátor egyáltalán semmilyen sincs rajta.
-
Bazsesz
őstag
Nem akarok közbeszólni, de ha za illető ATi fanatikus lenne, akkor nem Ti4200-a lenne :B
Ha passzív hűtésű a kártya, akkor egy 8 centis venti, ami rá fújja a levegőt segíthet rajta elég sokat. Ha nem, akkor is, mert úgy is hűt azért többet, mint egy apró venti (persze a ventit hagyjuk rajta)
Ha jól számolok, akkor az 514MHz a 4ns-os memória felső határa, az feljebb nem fog menni sűrűn. Bár fagyás amiatt is lehet, hogy nem bírja valamelyik.
Szerezz valahonnan egy 8 centis ventit, és próbáld úgy húzni. Ha szemetel a kártya, vagy kifagy, akkor vedd vissza az előző helyes értékre.
Üdv: balu -
_Geri_---
csendes tag
képzeld, ezt a tuningolhatóságot maga a kártya mondta nekem.
az, hogy te egy megrögzött ATI fanatikus vagy, és minden szart elhiszel, amit leírnak, és gyűlölöd az nVidiát, meg azt, aki ilyet vesz, arról én nem tehetek. 250/400ról fel lehet húzni 333/514-re!
A bajj csak az vele, hogy úgy felforrósodik, hogy szépen lefagy, teccikérteni? Tud követni??? -
_Geri_---
csendes tag
Az FX5200asok nagyon tuningolhatóak, a GPU órajelhatára a csillagos ég.. lenne, ha lenne rajta hűttőventillátor, de nincsen rajta. Kérdésem, hogy milyen fajta hűttőventit tudok rá tenni, mert nagyon széles rajta a bordázat, és a sima hűttőventi egyszerűen nem csavarozható fel rá, mert nem kapnak bele a csavarok a fogakba. Gumizgatni nem akarok, mert azt utálom, és nem akarom hogy leszabjon egy ellenállást vagy ic-t erről a szarról. Meg azt se akarom, hogy ha túl 'nagy' ventillátort teszek rá, aztán a sok watt miatt kikpuposodjanak az ebből a célból rajta levő konydenzátorok a kártyán. A kárta MSI típusú. Naszal lényegébe a kérdés: van e valami konkrét típus, vagy lehet e rátenni valami flow fx hűttést, vagy valamit, vagy tud e valaki kéz alatt eladni nekem ilyen ventillátort?
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest