Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Már többször merült fel igény a Huawei P7 tulajdonosok (és korábbi tulajdonosok) részéről a kötetlen beszélgetésre. Mivel általában elég jó a hangulat és többször kerül előtérbe olyan téma, ami nem a telefonhoz kapcsolódik (vagy nem szorosan hozzá tartozó), így a teszt alatti ON topik tehermentesítése miatt szükségessé vált ez a topik.
Itt minden ON egyben OFF is.
A warez, illegális függetlenítés, a törvénybe ütköző (vagy erre utaló) hozzászólások, és a PH! lapcsalád szabályzatával ütköző témák továbbra is tilosak!
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
Csakhogy végre, örök hála érte!
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
Na, akkor itt minden mehet, csak az nem ami a telefonnal szorosan összefügg.
Vizsga után majd itt is leszek!
Köszönjük Doktor úr!
Elértem a célom a mellékelt képpel.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz #86973952 #10 üzenetére
Víz töltőfejnél lévő jelölés! Ha télen ilyen vasúti kocsiba utazol, nem tudsz kezet mosni. 0°C alatt vízteleníteni kell. Van sárga körgyűrű is.
Szia kolléga!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
Ha valakinek olyan úri hobbija van, mint a motorozás, meg a válóper, az dolgozzon meg érte!
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
Nem motoroztam, nem horgásztam, egyszerűen csak dolgoztam non-stop.
Jelenleg már azon vagyok, lesz ami lesz a vizsgán, mert belefáradtam. A látásom tönkreteszem az állandó tesztekkel.
Most Youtube-t lesek. CC-Catch 2015 Diskoteka Gőzt vezetek le![ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
coyote55
őstag
Én megetettem az egész családdal, hogy a feleségem kérte meg az én kezemet
Az asszony síkideg ettől, én meg vigyorgok Amikor tiltakozik, olyan kinézete van a dolognak, mintha szégyellné, hogy kiderültNagyapám azzal idegesítette nagyanyámat, hogy a főzés kellős közepén megkérdezte jó hangosan: sót tettél bele? De el ne sózd!
Onnantól kezdve rohadtul csörgött, zörgött minden edény, az öreg meg kimenekült a kertbe, vigyorogva.
Ezt kipróbáltam én is, nos a nejem nem olyan csendes fajta, mint nagyanyám volt, így kaptam pár háziáldást - de a szöveg bevált!Memento Mori!
-
törölt tag
P7 Marshmallow petíció.
Adjatok egy P7 -et
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz #86973952 #37 üzenetére
Jó reggelt! Jó hétvégét mindenkinek!
Tanulok mint a gép , de már nem sokáig!
Jaja, mikor defektet kapnak, hívják az autómentőt is, hogy ilyenkor mit is kell csinálni.
Ismertem olyat, aki inkább BMW-t vett, mit lakást. Kérdeztem tőle, miért nem lakást veszel? Azt mondta, hogy a lakással nem lehet villogni az utcán. Azóta sincs lakása, most az albérletet meg alig tudja kinyögni. Szerintem nem normális.Más!
Te szerinted a camera api-hoz kernel támogatás nem kellene?
Hiába írom át az apk-t, ha kernel is kell hozzá. Ha teljes manuál mód sikerülne, már az is nagy szám lenne.
Ezért mondtam, hogy a P9 apk-t próbálni kellene a H8-romjával.Vizsga után lenyomom a Kreszt is és utána neki állok mókolni.
P7, csak nem venni akarsz egyet?
Házi áldásból néha én is kapok! Az asszonykák már csak ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
Cunaja
addikt
Csinálj Wipe-t kezdésnek. Utána cserélj romot ha akarsz!
Ha rom csere nincs, akkor root legyen a rendszer gyaluláshoz. A sok felesleget szerintem érdemes kiszedni.
Ezután már jöhet a Play update. Ez sok idő, minimum 5K az ár.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest