Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
probookban lehet, de pavilionban szerintem kivették ezt a feature-t, mivel ilyen menüpont sincs. mondjuk mókás is lenne, ha egy olcsóbb kategóriás noti tudna olyan dolgokat, amiket a jóval drágább társai. szerintem a hp facebook oldalán is csak elírták véletlen, mivel a hivatalos specifikációban sem szerepel.
a hp supportos srác küldött egy linket, amiről leszedtem a quickwebet, de telepítésnél azt írja ki, hogy a noti nem kompatibilis ezzel a verzióval (QW 3.1). próbáltam régebbit is, de annál is ugyanezt írta ki.
mondjuk ami érdekes dolog, és nem értek az az, hogy hogyan lehet a notin f.18as bios, amikor elvileg az f.17es a legfrisebb...
annyira nem élethalál a dolog, mivel ha bekapcsolom a gépem a netezés mellett mást is szoktam csinálni, szóval kb 100ból 1x használnám ki, csak szobatársam Sony VAIO-án annyira megtetszett, gondoltam hátha ezen is élvezhetem az előnyeit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx