Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
napalmdude
csendes tag
Üdv!
Frissen beszerzett HP Deskjet F2400 multi nyomtatómból gondoltam kifogyasztom gyorsan a patronokat - néhány DVD borító nyomtatással.
Ekkor jött a probléma: a HP driver valamiért mindenáron margót rak a nyomtatási felület köré (szoftverben beállított 0-és margó ellenére..). Vagyis kb 1 cm-t lemarad a DVD borítókból. A nyomtatási tulajdonságok között nyilván kerestem, de nincs erre vonatkozó beállítás.
Mellékelten kép a nyomtatási tulajdonságokról - híre hamva sincs margó beállításnak. Egyébként teljesen mindegy milyen alkalmazás, benne 0 margós beállítással Canon iP1700-zal tökéletes, ez a HP mindenképpen odarakja a margót.
Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Ui: ez az F2400 csak doksi scanelésre alkalmas, semmi másra. Nyomtatásra, fénykép scannelésre teljesen alkalmatlan. Mondjuk nekem pont ennyire kell, de ha már egyszer van benne némi festék.. Tipikusan olcsó húsnak híg a leve kategóriás "készülék". Szerintem ami gyártási hibás, de valamennyire működik, azt pakolják ezekbe a nyomtatókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó 1 db Intermec PM43 ipari címkenyomtató
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest