- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiha190
csendes tag
Udv mindenkinek!
En nem reg cserelttem le a homtom ht3 promat amit meg 70 dollaros preorder aron rendeltem. A mereten kivul nem is volt bajom vele. Ami ennyi penzert elvarhato azt hozza,csodat ennyiert ne varjon senki
Most kb egy hete ht17 prot hasznalok GB-rol,Eu raktalbol 90 dollar. Leirnek par osszehasonlitast,hatha valakinek segit aki Homtomban gondolkodik. En inkabb a ht16,17 pro seriat ajanlom inkabb.Gondolom a ht16 es ht17 kozott a mereten kivul mas kulombseg nem igazan van.Akkor le is irnek par dolgot A Ht17 prorol, osszehasonlitasi alap a ht3 pro:
-szinei szepek,betekintesi szogek jok,engem a csak HD felbontas nem zavar,formara szebb.
-A toltese gyorsabb,uzemido hasonlo,
-kulso hangszoro gyengus,telefonalasnal a beszed minosege jobb, fulhallgatoval szebb hangzas
-kamerak hasonlok,nappal hasznalhatok,este a kepek elege zajosak,aki gyakran szelfizik az keressen mas markat.
-sulyra nehezebb,kezbentartva megis konyebbnek erzodik.
-az ujjlenyomat olvaso hasznalhato kamera gomkent is.
-a memoriakartya cserelheto,a telefon kikapcsolasa es az aksi kivetele nelkul is.
-nekem 6.0 android jobban tetszik mint az 5.1,viszont a szabad memoria kevesebb 700-800 vs. 1200-1300
-dupla koppintasra a kijelzo aktivalodik,a homegomb dupla koppintasanal a kijelzo ki is kapcsol.
-az ertesitesi led fenye sokkal szelidebb,nem suti ki a szemed.
-tobb a tartozek hozza a dobozban(szilikon tok,vedofolia a telefonon plusz meg egy tartalek)
-jatekot egyikkel sem probalttam,nem is fogok
a chipset erosebb, ujabb, de azert szerintem nem egy gamer telo.
Eddig az arahoz viszonyitva elegedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most kb egy hete ht17 prot hasznalok GB-rol,Eu raktalbol 90 dollar. Leirnek par osszehasonlitast,hatha valakinek segit aki Homtomban gondolkodik. En inkabb a ht16,17 pro seriat ajanlom inkabb.Gondolom a ht16 es ht17 kozott a mereten kivul mas kulombseg nem igazan van.Akkor le is irnek par dolgot A Ht17 prorol, osszehasonlitasi alap a ht3 pro: