Új hozzászólás Aktív témák

• tiha190

csendes tag

Udv mindenkinek!
    En nem reg cserelttem le a homtom ht3 promat amit meg 70 dollaros preorder aron rendeltem. A mereten kivul nem is volt bajom vele. Ami ennyi penzert elvarhato azt hozza,csodat ennyiert ne varjon senki :) Most kb egy hete ht17 prot hasznalok GB-rol,Eu raktalbol 90 dollar. Leirnek par osszehasonlitast,hatha valakinek segit aki Homtomban gondolkodik. En inkabb a ht16,17 pro seriat ajanlom inkabb.Gondolom a ht16 es ht17 kozott a mereten kivul mas kulombseg nem igazan van.Akkor le is irnek par dolgot A Ht17 prorol, osszehasonlitasi alap a ht3 pro:
    -szinei szepek,betekintesi szogek jok,engem a csak HD felbontas nem zavar,formara szebb.
    -A toltese gyorsabb,uzemido hasonlo,
    -kulso hangszoro gyengus,telefonalasnal a beszed minosege jobb, fulhallgatoval szebb hangzas
    -kamerak hasonlok,nappal hasznalhatok,este a kepek elege zajosak,aki gyakran szelfizik az keressen mas markat.
    -sulyra nehezebb,kezbentartva megis konyebbnek erzodik.
    -az ujjlenyomat olvaso hasznalhato kamera gomkent is.
    -a memoriakartya cserelheto,a telefon kikapcsolasa es az aksi kivetele nelkul is.
    -nekem 6.0 android jobban tetszik mint az 5.1,viszont a szabad memoria kevesebb 700-800 vs. 1200-1300
    -dupla koppintasra a kijelzo aktivalodik,a homegomb dupla koppintasanal a kijelzo ki is kapcsol.
    -az ertesitesi led fenye sokkal szelidebb,nem suti ki a szemed.
    -tobb a tartozek hozza a dobozban(szilikon tok,vedofolia a telefonon plusz meg egy tartalek)
    -jatekot egyikkel sem probalttam,nem is fogok :) a chipset erosebb, ujabb, de azert szerintem nem egy gamer telo.
    Eddig az arahoz viszonyitva elegedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák