- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
#85619712 #81374 üzenetére
Csináltam képeket a gyári csatlakozóról
És a CA-R-PI.034 nevű interface-t ajánlotta korábban a Pioneer, amikor megkérdeztem tőlük hogy mit javasolnak Xsara vezérléshez. Ugye abban van egy csatlakozó, amit a kormányoszlop alatt be bedugni. Lebontottam a burkolatot, és találtam is ott egy ilyen csatlakozót
Még a végén kiderül hogy tényleg ott kellene valamit csinálni.
És akkor most jön az hogy DE. Ezt a pioneer adaptert nem láttam még egyetlen hazai webshopban sem, külföldről meg nem merném berendelni, mert ha mégse működik, akkor nem tudok 14 napon belül elállni és visszakérni a pénzem, másrészt sokkal drágább mint amit eddig szántam rá
Igaz hogy nagyon nem látom át az ilyen dolgokat (se) de tényleg nem értem, hogy van az, hogy ez a kormány alatti csatiból valószínűleg a fejre menő csatira rádolgozott jel nem nyerhető ki olyan formában, hogy az utólagos fej is értelmezni tudja. És mi lenne ha a gyári fejből szednénk ki azt a részt ami feldolgozza ezt a jelet, és ezt a modult építenénk be valahogy, hogy az új fej is használni tudja?
Tennék egy felajánlást. Aki megépít nekem egy olyan interface-t, amivel tudom kezelni a xsara kormánygombjait, megkapja tőlem a holnap visszaküldött adapter árát, vagyis 15 ezer fabatkát -
dethroner
veterán
válasz
#85619712 #81374 üzenetére
Igen, lehet az, csak kár hogy magyar webshopból nem lehet rendelni. Mert ha valami oknál fogva az se működni, akkor hogy kapnám vissza az árát?
Megpróbálom megbontani a kormányoszlop burkolatot és megnézem tényleg van-e ott bármilyen csatlakozó. De ha lenne, akkor fura, hogy ezzel néhány interface gyártó nincs tisztában és nem olyan terméket gyártanak, amit oda kell bedugni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged