Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1st3r
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. (Elolvastam az összefoglalót, illetve jó sokat visszaolvastam itt is, butább nem lettem az biztos, de a kérdésemre nem találtam választ.)
Szeretnék egy olyan hangrendszert, ahol a következő lehetőségekkel tudnék zenét hallgatni: cd-ről, vinyl-ről, laptopról, illetve szintén a laptophoz kötött tv-ről (pl. film esetén, munka közben stb.) és telefonról wifin vagy bt-on. Gondolom, hogy ez nem könnyít a dolgon, illetve egy részéről tudom, hogy szentségtörésnek számít, én is jobban élvezek leülni és meghallgatni egy lemezt, de mellette néha filmezünk, néha csak a háttérben szól zene stb...
A fő szempont nem az ár volna, hanem a méret: szeretném minél kevésbé bonyolult módon és főleg minél kevesebb és kisebb eszközzel elérni ezt. Ami kivétel, a hangfal, ott nyugodtan lehet nagyobb is a méret, ha úgy jobbak a lehetőségek, illetve nyilván a lemezlejátszó legalább akkora, mint a lemez...
Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz világbajnok a hangzás és nem is feltétlenül ez volna a cél, de szeretném, ha a lehetőségekhez mérten is, meg amúgy is korrektül szólna. Hogy legyen mégis támpont, 200.000 Ft-nál nem igazán szeretnék többet rááldozni.
Tudnátok ajánlani ehhez eszközöket, megoldási javaslatot? Nagyon szépen köszönöm!
-
m1st3r
csendes tag
válasz m1st3r #84446 üzenetére
Sziasztok! Erre a korábbi kérdésemre esetleg van elképzelésetek?
Röviden: ~200.000 Ft-os büdzséből szeretnék egy olyan rendszert, aminél a szempontok: minél kisebb, egyszerűbb, kevesebb eszköz, wifi/bt lehetőség, laptopról, tv-ről (össze van kötve a kettő), vinylről, telefonról (wifi/bt) hallgatnék zenét.
Nyilván már az összegnél elbukik, hogy itt valami szuper dologról lehessen szó, egyszerűen eddig nem találtam olyan eszközt (nem is igazán tudom, hol tudnék még keresni), ami tudná ezeket, minél egyszerűbben
Köszönöm, ha válaszoltok!
-
m1st3r
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglaló kábelekre vonatkozó részét (is), de a bőség zavara miatt, illetve aktuális, gyakorlati tapasztalataitok miatt kérnék tanácsot: Egy Yamaha R-S700 és (2db) System Audio Talent hangfal közti kábelre tudnátok adni konkrét márkát-típust, vagy hogy egyáltalán hol érdemes keresgélnem (budapesti vagyok)?
Köszönöm szépen előre is!
-
m1st3r
csendes tag
válasz Snoop-y #84871 üzenetére
Bevallom, eddig nem vettem komolyan a kábelezés kérdést, így ezügyben teljes elmaradásban és abszolút sötétségben vagyok. Nyilván, mint mindig mindenki, minél kevesebbért minél jobbat szeretnék... De nem szeretném, hogy emiatt ne szólalna meg normálisan (azon a szinten, ahogy ez a cucc meg tud szólalni). Tehát hiába mondom, hogy mondjuk tizenezer környékén, hogyha azon a szinten csak szánalmas hangú kábeleket lehet kapni, akkor legyen több. Abszolút sose vettem eddig minőségi kábelt. (Egyedül gitárjaimhoz van viszonyítási alap, ott Laboga kábeleim vannak, azok piszok jó minőségűek - a többihez képest!) Annyi, hogy mivel ezek speciálisan falra való hangfalak, így a vékony/lapított kábelek előnyösebbek volnának. Ha Budapesten valahol van olyan bolt, ahol érdemes nézelődni-bemenni-kérdezni, már az is nagy segítség!
Köszi nagyon az útmutatást!
[ Szerkesztve ]
-
m1st3r
csendes tag
válasz Snoop-y #84878 üzenetére
Köszönöm szépen! Végigolvasom rendesen, amit küldtél. Bevallom, én (gitárnál) szintén nem hallok differenciát, nyilván az én fülemmel is lehet baj (bár nem bömböltetős, zúzós dolgot játszom, sőt). A minőségben ott találok többet, hogy nem recseg, nem lesz kontaktos fél év után, nem lötyög, nem zajos, nem vesz fel hangot, ha rálépek stb. stb. Egy hangfalhoz húzott kábelnél nyilván ezek szóba se kerülnek, hiszen nem fogom bindzsizni soha.
Budapesten (vagy környékén) tudsz esetleg ajánlani olyan helyet, ahol érdemes nézelődni-hallgatózni? Persze rendelhetek netről is, de gondoltam, hogy hátha van olyan hely, ahol ilyen jellegű problémával be tudok menni, nézelődni, akár még kérdezni is konkrét termék esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest