- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
Figyelembe véve, hogy két hete, amikor a posztot írtad, sokkal hidegebb volt, mint most, nagyjából reálisnak tűnnek a mért értékek. A Samsungnál talán csalhat lefelé 4-5 fokot. Hűtés nélkül egy kicsit keveslem a hőmérsékletét.
Nálam most az alábbi értékeket mutatja a gép, 28 fokos szobahőmérséklet mellett:
- Hitachi 7K1000.B: 35°C
- WD WD15EADS (5400rpm): 33°C
Egymás alatt van a két hdd egy CM rekeszben, amit egy kicsit átalakítottam.Sajnos muszáj voltam az egész racket darabokra szedni, mert teljesen alkalmatlan volt arra a célra, amire eredetileg szántam, nevezetesen a winchesterek rezgéseinek elnyelésére. Jelenleg gumis rögzítéssel vannak benne a hdd-k, ami azért lényeges a hőmérsékletük szempontjából, mivel nem tudnak hőt átadni a ház fém részeinek. Ez nem igazán előnyös, de legalább a rezgést is sikerült teljes mértékben kiiktatni. Az ideális hőmérsékleten tartást pedig megoldja a kicsit hangos CM ventilátor helyére szerelt 12 centis Coolink SWIF 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Formula-1
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest