- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
Az alaplapi hangkártyát bios-ban tiltsd le, hátha segít.
AC3filterben pedig mindenféle 5.1, ac3 passtrough opciokat ki kell pipálni. Ezek után nekem sem ment minden lejátszóval, a tuti az hogy VLc-ben win32waveout kiterjesztést adsz meg a beállítások/hang/kimeneti modulok-nál. Aztán lejátszásnál kiválaszthatod, hogy hang/hangeszköz/spdif -
partymaci
aktív tag
NEkem ugy van, hogy koaxal van osszekötve a x-fi music egy yamaha rx-v361 erőlködővel. A hangkari driverrel feltelpült program amiben belehet állitai a hangmódokat, ott Digital I/O van beallitva. Viszont az erősítőn is be kell allitanom, hogy csak stereoban vagy 5.1-ben akarok zajongani. Sztem az erősítő beallitasait nézd át.
-
kgerg
csendes tag
valamiért csak stereo jelet közvetít ki a kangkártya ha az spdif et használom ha sima hangszóró beállításokat de hang és a hangkártya beállítása is 5.1 re van állítva az ac 3 is azt jelzi h befelé megvan a dolby kifelé csak sztereo ötlet ez a végső amit ki tudtam eddig hozni. Bocs h ennyit fárasztalak titeket de szeretném ha jól működne kösz az eddigi segítségeket és várom az újakat
bocs h az utcsó 2 ben magamnak válaszoltam félre nyomtam
-
-
Winzsolt
aktív tag
Nekem az audigy 4 driverével elég csunya tapasztalataim voltak.
Egyébként úgy kötötted össze optikai kábellel, hogy van egy ilyened?
Még próbálkoznék AC3filterrel.
Egyébként rádió, vagy egyéb forrás használatakor szól a többi hangfal is? esetleg próbáltad analóg módban ugyanezzel a hangkártyával?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!