Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siamiáu
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok.
Közeljövőben szeretnék egy hordozható hangfalat építeni.
Néztem ezt a Somogyi boltot is, de találtam használtam 5 ezerért egy ilyen hangfalpárt:
Jelenleg itthon van egy ilyen erősítőm: https://www.banggood.com/DC12-24V-TPA3116D2-2_1-Channel-Digital-Subwoofer-Power-Amplifier-Board-p-1075392.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
melyen egy 150wattos házimozi mélynyomó van meg 2 90 wattos házimozi hangfal, és egy 360 wattos tápról mennek, mert a házimozinak az erősítője tönkre ment. Nagyon megvagyok elégedve ezzel az erősítővel.
Most pedig rendeltem még egy esősítőt https://www.banggood.com/50W50W-TDA7492-CSR8635-Wireless-Bluetooth-4_0-Audio-Receiver-Amplifier-Board-NE5532-Preamp-p-1109777.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Erre egyenlőre majd rárakom a fent említett hangfalpárt és, ha jól működnének belevágnák a projektbe. Arra lennnék kiváncsi, hogy milyen fát ajánlanátok, ha netán saját házat készítenék nekik, én rétegelt lemezre gondoltam. Meg nem vagyok tisztában azzal, hogy, ha csinálnák egy 4 cellás 14,8-voltos akksit arról mennyire működnének jól.A segítségeteket előre köszönőm!
Elnézést a rossz linkelésért!
[ Szerkesztve ]
-
Siamiáu
tag
Köszönöm a válaszokat!
Most elgondolkodtam a témán, és arra jutottam, hogy azokat a sony hangszórókat ki kéne próbálni. Kéne egy mély meg 2 közép-magas akkor.
SchumiBácsi
Hát ez az akksis téma még elég képlékeny, találtam egy jó kis videót melyben ilyet készítenek:[link]
Vagy még a motorakksin agyalok.[ Szerkesztve ]
-
Siamiáu
tag
válasz SchumiBácsi #25736 üzenetére
Hát igen nem túl egyszerű megvalósítáni, inkább olyan akksit lenne jobb belerakni, mint amit írtál. Viszont 12v 36ah az brutál . Milyen hangszórókat fogsz használni?
Meg ahogy nézem, így a tiéd valóban nem lesz röpke súlyú . Én arra gondoltam, hogy 5 kg-nál nehezebbet nem nagyon szeretnék, de ahogy látom jó lesz az max 8-nak is. Akksi szempontjából ez a FIAMM nagyon tetszik, de nekem elég lenne egy 8ah-is, de ahogy látom van választék bőven.[ Szerkesztve ]
-
Siamiáu
tag
Igázóból, most állt össze nagyjából a kép. Valószínűleg egy olyan hangfalat szeretnék építeni melyben 1 mélynyomó, vagy mély-közép ami max 150mm és 2 magas közép mely talán ez a SONY hangszóró 0-937-746-00 lenne. Mély-középből ezt a Sony 1-825-103-11-et néztem ki.
Most találtam egy ilyen [link]y hangszórót ez nem tudom mennyire ajánlott.
És arra lennék kíváncsi, hogy van itthon egy sony srs xb 40 bt hangszóró és ezzel a házikészítésüvel mennyire lehetne megközelíteni a hangminőségét, ami fontos lenne, hogy teltebbek és erősebbek legyenek a mélyei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest