Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz petrovicslas #15365 üzenetére
Attól függ, mivel fújod. Bolti spray-el ne. Esteleg egy autófényezőnél... A szétszedés-nemszétszedés között annyi a különbség, hogy nehezebb precízen lefesteni. Szerintem.
-
zalman90
őstag
válasz petrovicslas #15365 üzenetére
eza a festék spray ez olyan hogy karcolás hatására igen könnyen lejön , meg 1-2 év mulva magátol lepotyog , lehet sokat mondtam
más : nem mind1 milyen venti van 1 tápban? enyémbe 800 rpm es vmi noname uv reagens átlátszo venti van , teljesen jó (gigabyte táp)
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
pc-user
senior tag
válasz petrovicslas #15349 üzenetére
Ha öntapadós fekete fóliával kivitelezhető, akkor azt javasolnám.
-
pc-user
senior tag
válasz petrovicslas #15370 üzenetére
Értem, akkor mégiscsak valamilyen jól tapadó és rugalmas festék kellene akkor neked az alapozó után...
-
Pista0001
addikt
válasz petrovicslas #15370 üzenetére
Ha időtállóra szeretnéd akkor kezdésnek a festendő felületet kell megfelelően előkészíteni.
1.: csiszolás vagy homokszórás
2.: alapozó
3.: szín
4.: lakkAz első ponthoz alapból célszerű szétszedni, úgy jobban hozzáférsz mindenhez. Ha esetleg vannak felülethibák vagy kisebb horpadások akkor alapozó előtt még gittelni is kell. Az alapozó színét praktikus a fedőszínhez hasonlóra választani (világos színekhez halvány szürke ajánlott, sötét színekhez mehet a bordó) hogy minél kevesebb réteg fedőszín kelljen (általában az a legdrágább). Arra is oda kell figyelni hogy a fedőszín teljesen homogén felületre legyen fölvíve mert különben át fog ütni a különböző felületek határa.
-
Pista0001
addikt
válasz petrovicslas #15381 üzenetére
Lakk azért praktikus mert keményebb a festéknél (bár néhány spray festékben van lakk is, az magában is jó lehet) így szerelés közben mondjuk az alaplap sarkával nem olyan könnyű megkarcolni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz petrovicslas #15381 üzenetére
Ha a PlastiDip-re gondolsz, akkor az azt hiszem, tökéletes Csak az az 1 festék kell, több rétegben, később pedig egyszerűen le tudod húzni. Mivel gumiszerű, gondolom matt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest