- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Aktív témák
-
-
engusz
veterán
Nem tudom mert több ezer ilyen bisz-basz van
majd megnézem neked (Clipart könyvek)-----engusz
Előre is köszike!
A házhoz:
Szerintem nézz meg több gyártó ilyen jellegű házát. Szerintem elég sok minden levonható belőle.
Tudomáson szerint viszont van erősebb anyag a plexinél hasonló tulajdonságok mellett. -
engusz
veterán
Mi próbáltuk a ház oldalát kivágni. Ha valami normális emberi módszerrel próbálkozol, akkor lepattog a festék és csúnya lesz. Úgy, mint ahogy az 2. képen látszik, amit belinkeltem.
A megoldás a sajtolás. Vannak ilyen spéci (nagy) gépek, amire csak felraksz egy formát vagy beállítod és alá rakod a ház oldalát. Utánna szépen kisajtolja ott azon a helyen, ahova illeszted.
Amikor Én csináltam a ház oldalát, akkor ott nem volt még ilyen gép. Most már tudom, hogy egy olyannal szebb, gyorsabb és minőségibb munkát lehetett volna végezni!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest