Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagyok
senior tag
Privát megtaláltok ha valami kérdés lenne.
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan oldalakat mondani ahol van sok férfi haj?
A Tomin-t már láttam de ott nics olyan ami nekem kéne!
Valami ilyen pánkos
Olyasmi mint a Vodafone reklámban az egyik csávónak amikor másznak!
Köszi -
jasszer
őstag
Egyszer megcsináltam otthon a hajam kb. fél óra megfeszített izommunkával (zselé, össz-vissz 20 percig bírta), majd lefotóztam ( ), elmentem 5 különböző fodrászhoz és mindegyik húzta a száját h nemtuggya... Egyiknek ráadásul kb. 20 perc után esett le h én vagyok a képen.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
bandus
veterán
Van konkrét elképzelésed? ha nincs, egy jobb helyen, vagy egy jobb fodrász segít kiválasztani, mi állna neked jól, én is így voltam. pont ma volt esedékes, nagyon pöpec lett.[link]
talán erre hasonlít legjobban, cask jobban fel van níyrva oldalt, tépettebb, hátul pedig hosszabb"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
_az
senior tag
nos, gondoltam egyet, mér is ne, benéztem a boráros térnél egy fodrászatba, holnap fogadnak, meglátom mi lesz, kb duplájába fog kerülni a helyi dolognak(kb 3k lesz?), eccer élünk
vagyok: ne csábíts, mer bedőlök...az
-
almi
senior tag
Hát igazad van.De itt helyben 2-3 fodrász van csak.Egy fodrászatért meg lusta vok buszozni
Hát én is valami ilyen pánkosat akarok.Hátul kicsit lenöveszteni.Csak azért lett vola jó a kép mert akkor egyszerűbb lett volna elmagyarázni.Így nem tom hogy fog menni, mert pontosan még magam sem tom
De sajna képet nem találtam
Esetleg kép a pöpec hajadról?
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Tudtok olyan oldalt mondani ahol férfi hajak vannak, főleg ilyen tépett érdekelne.
-
Kicker
őstag
mi a baj Beckham séróval???
én most Veszprémben 900Hufért voltam, nekem az a parám, hogy sűrűa hajam, mint a punciszőr.. jo hasonlat..
a szőkítésen gondolkodom, de 22 fele már talán nem kéne... ráadásul könyvelőirodába melozom..Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
ToBeY
nagyúr
Ezt én is megtaláltam De ezen kívűl kéne valami katalógus vagy nem tom.
-
ToBeY
nagyúr
Mi az a cucc amivel be lehet állítani a hajat,úgy mint zselével,de nem lesz ilyen undorító vízes (zsíros) beütése a hajnak!
-
Winner_hun
titán
Életemben nem voltam fodrásznál
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest