Hirdetés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Ki ez a sok új dózsás bunkó? (cenzured )
-
csudri
őstag
Na most felteszek egy kérdést, amivel lehet, hogy én leszek a hónap lámája!
Hogy kell nézni a kaját súlyát? Nyersen vagy elkészítve? Tehát az adatok, amik a kalóriatáblázatban vannak, azok mondjuk nyers vagy megsütött csirkemellre vonatkoznak? És a rizs? -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #3867 üzenetére
...az ifjú vándor megpihen, de hosszú még az út...
Próbálom 40 éves korom alá nyomni azért.
Szerk.:
az volt még a szénné gyúrt manus
de lehet még él, ki tudja
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Bazze, Modding nem hiszem el hogy még mindig nem értél haza, elfeljtettél írni? Tűkön ülök, remélem nincs semmi baj!
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #3869 üzenetére
Szintén már egy ideje...
Lehet amint hazaért, már vetődött is be az ágyba szunyálni, nem csodálnám.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz Boxer001 #3851 üzenetére
ja, hirtelen sok lett az ismeretlen
mindjárt kezdődik Oscar-díj átadó, ma esti regenerálódásomnak annyi
mivel nem tudom, hogy végigolvastátok-e az összes hsz-t amíg Márknál voltatok, felteszem ezt a kérdést ismét, mert eléggé érdekelne:
''na végre végigolvastam Modding blogját, és hirtelen eszebe jutott amikor a hasazásnál nála olvastam, hogy azt nem lehet túledzeni, eddig rendben is van, de -pont a minap beszéltem emberekkel a teremben a hasazásról, hogy ők hyogyan csinálják meg ilyenek- amikor csináljuk a has-gyakorlatokat a hasizom is ugyan úgy besavasodik, mint a többi izom, és ez állítólag az egész test izomzatának a fejlődését negatívan befolyásolja, tehát heti 2, max 3x szabad hasazni állítólag.......
na erre mondjatok ti is vmi vélemény/tanácsot''
köszi
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem abszolut nem gátol semmit se a has ''savasodása'' vagy csak annyira mint más testrész savasodása. Szerintem heti 3x is elég edzeni rá, bár biztos jobb eredményt lehet elérni a heti 5-6x edzéssel, túledzeni olyan módon nem lehet, hogy beégjen és ne fejlődjön, izomlázat lehet benne tapasztalni, de egyre kevesebbet ahogy edzed. Nekem volt régen olyan ha naponta hasaztam, hogy 100-asával csináltam a hasprést, de akkor se volt már benne izomláz. Akkor még meg tudtam csinálni, hogy felkapaszkodtam a húzódszkodó rúdra, és a fejem fölé emeltem a kinyújtott lábamat a hasizmom segítségével. Aki úgy gondolja hogy ez könnyű, annak lehet próbálgatni
-
Moddingfan
senior tag
Jó estét dózsások! Most értem haza, éjfél után értem be Pécsre, 3 koffein tabli ment le addig meg végig nyitott ablakkal mentem, mertmajdnem elaludtam, izsák után kidőlt elém egy fa, alig tudtam kikerülni, nagyon fasza időm volt végig, ge*i nagy hóvihar (amíg Goddal mentem addig is az volt mondjuk, de után már 10 méterig sem láttam), tükröjég Pécsig, ékeltem vagy 30km/h-val, 60 volt a max., de ott már úgy vándlizott az autó, hogy öröm volt vezetni. Az már csak hab volt a tortán, hogy egyik táblát sem lehetett leolvasni a rárakódott hó és jég miatt, így ösztönből mentem, sikerrel. A Mecseken már 60-70-el jöttem át, csúsztam mint az állat, de addigra már úgy voltam vele, hogy cseszek rá, csak érjek már haza. Utána még kiugrottam kedvesemhez beszélgetni kicsit, aztán stift haza. Azon röhögtem, hogy Pécsen mindenki 40-el ékelt az úton, mert tiszta retek volt én meg 80-al nyomtam el mellettünk, mert a latyakos út kész felüdülés volt a 150km tükörjég után
Na mindegy, a lényeg, hogy hazaértem és az egri hétvége nagyon jó volt, jól éreztem magam. Mindenkit üdvözlök, legyetek jók:
Modi
u.i.: a leg szívet melengetőbbek Janesz indulsáunk előtti szavai voltakSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Moddingfan
senior tag
Ó, hogy rohadnál meg Te dózsás Ennyi ge*iséget, amit Te eltoltál, főleg, amit szombat este lefekvés előtt Nekem mondtál
u.i.: azért a ma reggeli edzés nagyon jó volt, nem?
u.u.i.:Mark: nagyon profin megszerveztél mindent, le a kalappal, remélem, nem ez volt az utolsó ilyen hétvégeSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #3874 üzenetére
Heló Dózsás Már azt hittük elvesztél félúton
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
azta
nem lehetett semmi így végigtolni hazafele! Én még csak a jogsi után áhítozom de azért volt már szerencsém érezni/élvezni a csúszkálást.
hogy legyen ON is: úgy néz ki nem a citromlétől van hasmenésem. kutya is meg muter is hasonló állapotban vannak Fasza lesz ha most emiatt nem edzhetek. -
Pópa
senior tag
Szép.
Én tegnap hasonlót toltam le tehergéppel.
Keletről indultam reggel (békés m.) és Győrbe érkeztem meg délután. Közben végig tolta a havat.
[Szerkesztve]Trust is good, control is better!
-
tütüke
tag
Hali! Látom kidöglött mindenki
De örülök, hogy legalább hazaértetek épségben.
Várom ám én is nagyon azokat a képeket. De a videókat is megnézném szivesen
Helyreállt a térdem és a vállam is, holnap kezdhetem előről az önsanyargatást. Már alig várom
[Szerkesztve]Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
Sharrrrk
csendes tag
Azt mondták, hogy most tegyem fel a kérdésem, mert mától lesznek itt az illetékesek. Szóval a kérdésem a következö lenne:
Kinek milyen véleménye van a Pro Nutrition termékekröl?Nagyon vigyáznom kell magamra, mert belõlem csak egy van! Mások többen vannak, õket könnyebb pótolni :-)
-
God Vazzeg
veterán
-
Agyzuzo
addikt
Ez aztán bad trip volt a javából.
Mit mondott Janesz, abból én kimaradtam. Gondolom mindenki csontig elérzékenyült tőle.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Pópa
senior tag
Na, megyek terembe.. csövi.
Trust is good, control is better!
-
Woodslave
félisten
Na én is itt vagyok. Kösz mindent Mark, meg a többieknek. A képeket majd este feltolom, most csak Godheart dupla bicepsz pózát kedvcsinálónak. [link](na jó nem )
Az edzés qrva jó volt, még ma is érzem a mellem meg a tricepszem, jó az a hammer strengh gép...
Jó kis csapat, a kép télleg ilyen Weideri csoportkép, csak azért tűnünk kisebbnek, mert Márknka qrva nagy a lakása oszt messzire kellett tenni a gépet.
Ja még annyit hogy a péntek hajnali dumáláskor rendesen xarul éreztem magam a kigyúrt állatok közt, mint egy óvodás baszki . Lehet gyúrnom kéne
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Hörmann
tag
Se beszámoló, se képek....csaka süket szöveg. áááá.
''Ezer új útról álmodtam... Felébredtem, és a régin találtam magam.''
-
myrra
senior tag
God update végre
ma nekem is mell bicó lesz a program. kiváncsi leszek mit alakítok, mert mintha valami nem stimmelne a bal felkaromba mostmeg. ha ráfeszítek érzem kicsit a csontomat.
na ilyenkor szokott nagyon szarul menni a fekvenyomás. -30 -40 kiló a megszokotthoz képest
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Fegyver topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Origin
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest