Hirdetés
Aktív témák
-
-
HiDi
csendes tag
válasz #35685120 #1301 üzenetére
Helo!
Mentem motorral hazafele péntek du-tán haveroktol..
a Zőld uton mentem elöttem volt egy Audi A6 mentem mögötte és valamiért lefékezett. meg akartam előzni és elém kanyarodott!
aztán neki száltam a bal oldalának, aztán azt vettem észre amikor a földön ültem!!! nemtom hogy sikerült ülve le esnem a motorrol na de mind1 nem ez a lényeg..
na szval azt vettem észre hogy ömlik a vér a jobb kezemből, mint utolag kiderült kitörtem a bal hátsó KIS üveget ami szilánkosra törött és az szét vagdosta a jobb kezemet, a jobb kezemen 2 ujjam eltört a mutato+a gyűrűs illetve a jobb lábamnál a sarokcsontnál lévő növekedési csont félkörivesen letört és elmozdult.. ugyhogy meg kellett műteni a lábamat. 2 helyen van össze drótozva, tenyeremnél szintén a jobb kezemen egy 4cm-es kb 3mm mély üveg vágta seb van + a hüvelyk ujjam kivételével az összes jobb kezemen lévő ujj utolsó ujpercénél seb mindenhol+ a gyürüsujjam utolso ujpercénél félig leszakadt az ujjam a körömágy tövénél ugyhogy össze van varva pár helyen..
hát kb igy ennyi
8 napot feküdtem bennt a kézsebészet-szub. intenziv A épület 211. kórteremben
pénteken engedtek hazaRépa,Retek,Rádió ! :D
-
cortez25
senior tag
Jó napokat....
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cOxeR
Ármester
Gyönyörűszép verőfényes ''munka''napot mindenkinek!!!+''!+''
-
cortez25
senior tag
áá...valahonnan szolnok környékéről jöttek...azt se tudom,hogy a kocsi leért-e odáig. A faszi picit csalódott volt a képeken túl jül nézett ki....
De ha már eljött minimális alkudozás után elvitte. amúgy azóta meg vagy 10-en hívtak, hogyelkelt-e már a járgány.
amúgy most számoltam 8,9-et evett az audi, pedig ebben volt 150-es gyorsítgatós tempó is.Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Balinov
titán
aztaqrva,nemgyönge! jobbulást.
motoros: szbat este mentünk haverékkal 21.20-21.30 között a laposra,elkerülőről. shell kuttal szemben,a kisvadföld oldalán a szentinstvánnak rendőrség,mentők.egy autó ill. 3-4 várakozó robogós csávó az ut szélén a füvön. Nemtom,mi baja lehetett a robogósnak,de az hogy az az új Merci rohammentő vitte szirénázva nem sok jót sejtet.nemtudjátok mi történt?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cortez25
senior tag
szentmiklóson voltam gyorsulásin, reggel 8-tól este -6-ig mint rendező...hát bakker úgy szarrá égtem, hogy az hihetetlen. Egész nap a sok barmot igazgattam, viszont dumáltam az állat gépek tulajaikkal. Ott volt a thunder által fotózótt chevy nova is....tulaj megengedte, ha nem tekergetem el a gombokat beleülhetek.....baszott furcsa volt mert a kormány kerestem oszt közölték, hogy kivehető viszont az a sok műszer a tekerő, kapcsoló....minden tiszta króm....az valami állat, na meg az a hangzavar...ááá. Elegem is lett belőle egy időre....
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
cortez25
senior tag
Srácok mit ér most egy giga k8ns + 3200+ s754? Asszem cg-steppinges... kb másfél éves cucc....
[Szerkesztve]Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Balinov
titán
-
cortez25
senior tag
válasz Thunder78 #1342 üzenetére
Én nem mentem, rendezői mivoltomból kifolyólag....de ahogy elnéztrem, nem is fogok elindulni, lehet, hogy lenyomnak a kis civicek, de inkább ennek nem tenném ki az autómat....
-
Thunder78
őstag
válasz cortez25 #1329 üzenetére
Nekem volt csütörtökön egy méregetős napom. Nagykőrösön voltunk, odafele M1, be Bp-re, aztán a 4-esen, 441-esen le Nagykőrösre. Visszafele M5-M0-M1 (Kecskemét-Győr kb. 1,5 óra). 130 alatt szerintem nem jöttem sehol, de inkább 150-160 volt az átlag, néha följebb is, mikor nem figyeltem
Fogyasztása 6,9 volt úgy, hogy kb fele időtartamban ment a klíma is
Átlagos használat mellett 6,4-ből szokott megállni''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest