Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Helkis Mester!
Nem értem nálad miért nem mentek a p4 lapok...
Az Asrock elsőre szépen feltelepült a Jazzostól kölcsönvett 400MHz FSB-s celeron 2400MHz-es procival, aztán próbáltam egy passzív hűtős Radeon 7000 32MB-os kártyával, aztán azzal az ATI-val is ami nálad járt tegnap, 3dmark eredmények magukért beszélnek, ez első kártyával 2127pont a nagyobb ati-val meg 7980pont 3dmark 2001SE alatt, aztán mérgemben belevágtam a szintén Jazzostól vásárolt Geforce 2MX400 32MB-os kártyát, azzal a 3dmark 1029 pontot dobott, ezek után visszaraktam az ATI kártyákat és normális testhőmérséklet mérőt használva (omron) mértem terhelve 39,9 fokot, majd kis várakozás után terheletlenül 39,1-39,2 fokot a Titán réz borda tövéhez érintve a pasztázott hőmérő szenzort.
csináltam képeket az eksönről, lelkem rajta hogy nálam nagyon is jól működik a cucc.
Akkor nálad mi a rosszseb fűtött?
A másik lap a GIGAdry, meg pöccre villantotta a billentyűzet ledjeit és bizony elsőre bent vagyok a biosban egy simpla DEL megnyomásával.......
Jó ezen a lapon legyen neked igazad, kicsit lötyög a billentyőzet dugó a csatlakozóban, ezért még ma lecserélem, de ez akkor is igen furcsa hogy nálad 2-ből mindkettő hibásnak muzótatkozott, nálam meg rendben vannak a lapok...
Ne értsd félre nem téged szapullak, csak igyekszem megvédenia dry-féle AGP port cseréről beharangozott sikeres projektemet
Cortez Mester!
Jelentem mindkét lapot rendelkezésedre tudom bocsájtani szombaton, aztán próbálod, döntessz, és majd rendezzük később! -
Thunder78
őstag
Mester!
Valami nem kóser a vesz. szabályzó körül. Nem mozdul meg a cooler. Próbáltam az északi hídéval, a prociéval, ill. házcoolerrel is. Egyik sem mozdul meg.
Van valami tipped? Bár elbaxni nem nagyon lehet, mert csak két vége van, és mindkettő csak egyfajta helyhez csatlakozhat''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
thaler2
senior tag
ddr1 400MHznél a 2.5-3-3-5 időzítés az jó?
-
helkis
veterán
akkor a múltkori kialkudott 4k-s árért vinném az asrockot ismét!
jön nemsokára egy willmate magos celeroncs és kéne próbadeszkának!!
thanx!
egy abit siluro gf4 4200ti főtött mint atom..xp installnál semmi gond nem volt, de utána első restartnál kékhalál, ugyanazok a cuccok egy másik lapban megbízhatóan be voltak tesztelve, de mivel mondtad, hogy agp csere volt én egyből erre gondoltam..
a gigadry lapnál pedig bedugtam a bill-t ahogy kell mégsem tudtam belépni biosba..
pont azok a bajok jöttek elő amivel tudom hogy javítva volt..tényleg sorry, ha tévedtem, de itt a vevő elött nem volt olyan jó érzés..
msi s754 lap?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Daler
tag
Hello!
Továbbra is keresek hulladék Discman-t alkatrésznek! -
Supr@
senior tag
kipróbáltam a toca3-at, kb 1órát nyúztam. vélemény: ugyanaz mint a 2. grafika, hangok ugyanaz. irányítás még minig arcade. igazi tudás kel ahhoz hogy egy 330le-s pontiac firebird-öt megpördítsen az ember (najó, a füvön könnyű). ez fogjuk a kipörgésgátlóra, oksi. de hogy egy renault clio 200-al repesszen végig a silverstone-i pláyn szinte fék nélkül, az már sok. na meg a honda nsx, azzal is alig kelett fékezgetnem. de ami a legjobban tetszett: japán 4wd autók versenye. 2 kategória, az elitben az új subaru impreza és evo8, a másodikban a régi subaru és evo4. az evo4-el végig aláztam az egész mezőnyt (értsd az elitet is) 2kör alatt, az uccsó helyről indulva. nálam leírta magát ez a játék, és még hogy ez szimulátor
és ami mégjobban nem tetszik benne: még mindig nincs japán bajnokság és supra bezzeg a kaki v8-akat bele kell tenni, meg a clio cupát, meg a többi xart
bocsi a kirohanásért és a helyesírási hibákért, csak ha jól rémlik Thaler kért véleményt a toca3-ról -
Balinov
titán
ahám,szóval valami plusz vezetéken kapja az ITxxx monitoráramkör az infót.
mindíg is érdekelt,hogy honnét a fenéből látja bios/everest az rpm-et,mostmár kapisgálom.
Nyulat meg úgy lehet legegyszerűbben,kézzel fogni,hogy befexel a szántásba és elkezdesz répát utánozni,így a newl odamegy mert kíváncsi és csak meg kell fogni6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #4793 üzenetére
nyám nyám...venti nélküli gyári passzív? nem gigabyte?
mennyire drágább a gt? Steven cimbi Club3D 7800GT-t vett újat,számlával garral 56k-ért
igaz,várt is rá 3 hetet....6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Thunder!
Köszi a cédéket,nagyon profi ez a macromedia stuff. az oktató cédénél kicsit megállt a szíven,mikor láttam a mov kiterjesztésü videó tutorialokat,de hálistennek volt otthon vlc playa,az meg megeszi lazán..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thunder78
őstag
válasz Balinov #4822 üzenetére
Nem Gagyibájt Asus
[link]
Nagyjából egy árba lehet a Club 3D-vel, de felszereltségbe közel sem egyforma, így ne nagyon hasonlítgassuk. Asusba hasonló velszereltségű VIVO-s kari jó 20k-val drágább besz áron is, mint amit leírtál''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
Tegnap beszélgettünk ugye az A64-ek melegedéséről.Ezzel kapcsolatban kérdezném:
adott ugye jó öreg 2800+ CG steppinges Newcastle magos A64-em Thermaltake hűtővel.
Régi K8NS lapban 9x255-ön járatva ,és több biossal is próbálva, idle 28-30C volt,full load 46-47C. akkor 2x256MB volt a gépben,meg ugye a 9500@pro. namost nfs mw akkor nem akadt be, nemis beakad inkább be-be szaggat. (3700-3800 3dm03pont)
Namost ugyanez a proci,ugyanúgy 9x255-ön ebbe a K8NG51MF lapban idle 35-36C prime95 torture/blend ~20perc után 50C fölé is megyeget. NFS : MW meg be -be szaggat,néha úgy,hogy leesik 5-10FPS körülire a teljesítmény és kicsit diavetítés feelingje van.Ami a lapon kívül változott az ugye az 1x512mb ram meg az x600pro/xt@XT (4600-4700 3dm03pont).
Valamiért nem tetszik nekem a hőfok,mivel talpasz szemmérték szerint a cpu hűtő bordája is kicsit melegebb ,mint régen,meg az az idle 35-38C is qrvára zavar,működő CNQ mellett 1,1V-on éx 5x mellett.
2 dologra gyanaxom:
1:a procihűtő teljesítménye kevés, pl. K8NS esetében ~3500RPM felett tekert és az a lap nem tudta szabályozni a fordulatot,míg most 1300-1900 tartományban teker. Megj. gyári speckó is utóbbi rpm értéket mondja.
2: Titan ezüstpaszta: vagy keveset,vagy sokat tettem rá,esetleg szar már,ez még a Jazz féle Titan vga hűtőszetthez adottnál is régebbi beszerzés,még abból az időből,mikor az 1.33-as Thunderbirdet 16k-ért vettem boltba zsirujan,ahoz adott a Mátrixos eladó grátiszba.
Szal vhogy olyan érzésem van,hogy nem maga a vga,proc,ram teljesítmény miatt esik vissza,hanem túlfűtőtté válik. Létezik ilyen?
Mit tanácsoltok.
üdv
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
Ma kurva sok dolgom lesz, úgyhogy eléggé off leszek... Meg lehet hogy holnap is, én állásinterjúztatok...
Helkis szerintem J ügynökhöz sem érek át a cuccal, gyere erre felém... Újkapu út 20. Jazzossal párhuzamosan, kis bolt mellett, kincses árpi bá fogorvossal szemben... De csak az ajtó akadt a kezem ügyébe... -
törölt tag
Egyébként a törött fedelű működő! discmanem egy 6 üveg ücsiért odaadom hogyha kell...
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #4830 üzenetére
biztos piszkos anyagi érdekből.
ez a vlc egyébként qrva jó! nem tudtok hozzá magyar lokalizációt? egyet találtam,de az 25-40%-os.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
PQI 512MB 400MHz DDR 8.000-ért vihető. 2db van! Darabja ennyi!
-
Balinov
titán
[link]
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
ezt már kérdés nélkül is tudnia kellene?
linkelt képet néztétek?
egy híres amerikai énekesnőről szól.elkapott pillanat.priceless!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cortez25
senior tag
válasz Balinov #4841 üzenetére
Figyi, nekem a k8ns rendszeresen alulmérte a prockóimat, a nfs mw, 6600 gt+3500+ a64-el is néha be-be szaggat, leginkább a amikor gyorsulok a kocsival...
Ezüstpasztával meg vagy 3-éve szakítottam, mikor alig tuttam megtakarítani a 2400+-os thortonomat.....a hővezetőpaszta ezerszer jobban kezelhető, tisztítható, és abból ha minőséget használsz, hűvösebben is tartja a procit. és elég vékonyan felkenni.Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Balinov
titán
válasz cortez25 #4847 üzenetére
K8NS csak nem neked is giga lapod volt?
azért érdekes ez a dolog,mert mind2 esetben sp2-es win volt,csak a 9500-be ottvolt a 8pipeline.
ennek a hővezetőpasztának mi a típusa? mert az az igazság,én is rühellem az ezüstpasztát!6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cortez25
senior tag
válasz Balinov #4849 üzenetére
volt, k8ns 3200+-os 754-el, majd k8nf-9 3200- + 939-el, most k8nf9-ultra 3500+ 939-el.
Echte giga-fan vagyok
abittal+ asussal nagyot szívtam..
MSI bátyámnak bevált....nekem valamiért baxkodott...bánom, hogy a gigát később válaszottam. Eddig összepakoltam vele vagy 15-20 új renccert köztük az enyémet is....egyik sem problémázott, nem finnyás a ramra....jó kis lapok ezekAzért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest