Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Srácok!
Csak hogy okuljatok4
Felhívtam a garanciális ügyemmel foglalkozó kiskert ha már elbarmolta rokon a vonalkódot, és a nagyker is elzárkozik, akkor legalább hagy kapjam vissza a hibás terméket....
Felhívtak hogy a raktárból előlkerítik és mehetek az alaplapért.....mire én micsoda
én minden cuccával együtt vittem be és adtam oda nekik, nem csak a lapot!
Még nem tudom mi lesz a vége, de azt hiszem fogyasztóvédelmi ügyet csinálok belőle mert azért már ez tényleg sok.......
mit képzelnek ezek!
Meglopnak és a szemedbe hazudnak...ez magyarországon lehet csak megcsinálni.........
szétvet az ideg, ekkora szemétséget! -
Thunder78
őstag
Bocsesz mindenkinek, tegnap nem volt netem. A Tréonlány központ összesz* ... csinálta magát
Füleske / Balinov!
Mennyire sűrgős a vinyó? Ha igen akkor megpróbálom összekapni magam. Itt a vas, de valahogy nincs sok erőm most az újrainstallhoz.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
Szerencsére a Konkoordnál ilyen nem fordulhat elő, mert átvételkor egy munkalapot töltünk ki, és azon van egy leltár is, hogy mit vettem át. Ebből kap az ügyfél is egy példányt, amin van egy sorszám is, azzal lehet visszajönni majd, meg telefonon az alapján tudunk keresni, stb.
Szerintem mindenhol hasonlóan kéne ezt csinálni ... gondolom én.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Supr@
senior tag
igen, ami uv alatt világít, arra vevő vagyok
okés, este jövök én is, addig feldobom a flatoutot meg azt a progit ami kell, aztán mehet a menet addig még felrántom a vga-t is, majd megmutatom msn-en, hogy milyen hűtőt aplikáltam rá alul felül 8cm-es venti rászorítva a karira, alattuk pedig rambordák is vannak, most nézem mi a vége -
Thunder78
őstag
válasz Thunder78 #961 üzenetére
Egyébként létezik olyan szervíz (nem akarom most a nagykert említeni), amelyik nem veszi át a dobozt, csak magát az alaplapot (példánál maradva). Mi ilyenkor ezt a munkalapra rávezetjük. Szerintem hasonló lehet nálad is a helyzet.
Nyugodtan verd ki belőlük a tartozékokat, ott lesz az. Szerintem,''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
helkis
veterán
válasz Thunder78 #960 üzenetére
nem kell ahhoz reinstall.. csak egy jó progi pl.: driveimage! berakod az új hdd-t és rácopy-zod a rendszerparticiót, meg amit akarsz, off, kiveszed nem kívánatos hdd-ket, on, bootsorrend, és minden megy tovább mint elötte..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Thunder78
őstag
Az alapprobléma az, hogy HighPoint 372-es Raid vezérlőben van most egy 160gigás tömb definiálva a két 80-as vinyóbol. Most meg belevágtam a 200 gigás SATA vinyót egy Silicon Image 3112-es vezérlőhöz kötve. Szal a Winfos szempontjából egyáltalán nem biztos, hogy egyértelmű lesz a dolog. Azért egy próbát megér. Az alaplaphoz ugyis kaptam egy Drive Image-t asszem.
Nah ... akkor holnap megcsinálom ... ma már tényleg nincs erőm ... aztán pénteken lehet gyünni a Konkoordba érte. Úgy jó lesz?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
Annyi egyébként már megvan, hogy a SATA vinyón létrehoztam egy csontra ugyanakkora partíciót, amit most formázok éppen. A másik particiót még ma átnyomom talán, de a rendszert majd csak holnap.
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Füleske
addikt
válasz Thunder78 #967 üzenetére
Szuper , ha esetleg Balinov nem ér rá pénteken , akkor én is elmehetek a vinyókért péntek délután aztán Balinovval meg majd rendezem a boltot utána. De ha Balinov ráér akkor ő megy , így beszéltük meg. Lényeg az hogy nekem hétvégére kellene az egyik 80 - as mindenképp és Balinov 40 - ese is minél előbb jó lenne.
Balinov , mit szólsz hozzá ? -
Hidi^
aktív tag
helkis Flatout party mehet majd?
''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
helkis
veterán
Persze, Supr@ már alszik vagy mifene..
A P4-prescottodat kipróbáltam a rendszeremben, faszán működik!
3.0Ghz@3.75Ghz-en is vígan ketyeg! De iszonyat forró! alap 48fok, max 66fok. egy 3Dmark2003 alatt."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
erdey_a
addikt
Szia Jazzos!
Ilyet láttam az árlistátokban: ATX Macron 400W 12cm venti
Erről pár szót, ha kérhetek. Jó ez? Csak mert az ára alapján nem tűnik rossznakVérboci
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #960 üzenetére
Szerintem Füleskének sürgébb,bááár.szóval elmennék értük a héten,de olyan szinten nincs időm délután,míg tart a munkaidőd,hogy ihaj.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Füleske, sanszos,de megoldható,de ezt csak holnap tudom fixre,mire párom nagynehezen Ldönti,hogy felmegy-e pestre 3x is a héten suliba.ha igen, akkor nekem egy kb fél-egyórás dolgom van Marcalkettőn, utána tudnék elcsorogni Thunderhoz (zsebembe a wd-vel) majd hozzád Szigetbe (tényleg,merre is lax szigetbe? radnóti u./köztelek u sarka vonalt vágom,de a többit...) ott átkéne nyomatni 1-2 dolgot a 80-asra az én vinyómról.
Viszont Thunder,a wd és a 80-asod különbözetét, csak jövő héten tudnám rendezni.
Nos, Gentlemen?
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
erdey_a
addikt
Enyiért szerintem még kelleni is fog, ha a következő kérdéseimre kedvező válaszokat kapok.
Hány tűs? 20 vagy 24?
Van-e rajta 4 pines 12V-os kiegészítő csatlakozó?
Csak hogy értsd: Az alaplapomon egy 20 és egy 4 pines csati van. Ehhez kell táp. Meg legyen rajta elegendő molex 2 optikainak, egy vinyónak és egy kisfloppynak.
Megfelel ez ezeknek?
Ha 24 tűs, akkor kell nekem egy átalakító is? Az is van? Mibe kerül?Vérboci
-
helkis
veterán
válasz Thunder78 #974 üzenetére
A Powerquest másik sikerprogramja a PQmagic ezzel adatveszteség nélkül lehet a particiókat méretezni, ill másolni, javítani, stb.. Windows alól is működik, de a teljes reinstall kockázatát inkább a kisfloppy-s megoldásukat javasolnám, ami ugyanazt tudja csak épp nincs a memóriában más szemét, ami esetleg kinyírja a wint, ergo biztonságosabb azzal dolgozni. Ha van tárhelyed szivesen feltöltöm (50Mb), elmagyarázom hogy is van ez, vagy töltsd le az FTP-mről: ftp://ftp.helkis.homeip.net
username+pass mailben megy.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jazzos
őstag
Valaki keresett Live 5.1-et, most lenne egy 3.000-ért
továbbá még mindig eladó egy 256megás 9600 xt sapphire nem emlékszem már mennyiért, mondjuk 17k, de akkor már a vevő anyját, ne az enyémet
van még egy 9250 128/128-am is, lehet tolongani érte. -
senior tag
Üdv!
Még mindig kéne DVD író gyorsan! Valakinek nincs eladó? Még akaár fizetnék is érte hogy ideadja!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Sajna inkább használt kéne mert azt mondta a srác hogy occsóság a fontos elsősorban.
De azért ha van vaalmi olcsó cuccod és meg akarod felezni az árát meg négyzetgyököt is vonnál belőle akkor mondhatsz árakat.
Komolyabban mondva mik az árak?Youth hides the key to salvation
-
Jazzos
őstag
Gondolom minden nyúl itt vár a bokorból kiugrásra készen az 1000. hszért
-
Balinov
titán
hát,október eleji party-t leszámítva én se játszottam már vagy 3 éve.szarul is ment,igaz srácok?
a pio-t meg mintha nem én kérdeztem volna...
jééééééé,1000!. mit kap az M-ik.
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs