Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Már én is magamhoz tértem. Kifele menet volt egy kis beégés, szerintem sokáig röhögött rajta a pultos csaj, de én is
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
válasz erdey_a #1834 üzenetére
Bocs, hogy beleszólokm, de tapasztalataim szerint az újraírhatók között a +-os a jobb, a simák között a -os a kompatibilisebb az asztali lejátszókkal. Kétrétegűben még nincs akkora tapasztalatom, leginkább csak +-ost próbáltam.
-
Thunder78
őstag
Egyszerű volt a sztori, hirtelen nem találtam a kivezető ajtót. Aztán mikor benyitottam a raktárba, megkérdezték a pult mögül, hogy miben segíthetnek. A csajt elnézve sokmindenben tudott volna segíteni , de nekem épp a kijárat kellett. Aztán megmutatta, és utána már tényleg volt ott ajtó , amit azelőtt nem vettem észre.
Szerk.: Asszem kicsit be voltam állva ... mintha kezdett volna hatni a pia
[Szerkesztve]''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
Dryman! Milyen tápot is ajánlottál? Már nem emléxem tisztán
-
-
Jazzos
őstag
Jah, elfelejtettem kiválogatni a képeket, így minden felment, az elmosódottak is, stb. Noise ninjával leszedtem már a zajt, ha akarod resizeolhatod is a képeket, de az exif infó maradjon meg
-
senior tag
Üdv!
Thunder78:
Azért azt nem gondoltam hogy olyan sértő lesz a 4K-s ajánlatom hogy többé szóba se állsz velem!Youth hides the key to salvation
-
törölt tag
Csákó Mindenki!
Én még új vagyok itt, de szeretnék becsatlakozni a buliba...
Tegnap voltam a talin pár emberrel találkoztam is. Remélem bevesztek a bandába!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Köszönöm a képek megtekintésének lehetőségét, bár ahogy elnézegettem a képeket, hát tisztán látszik hogy engem nyomott meg leghamarabb az alkohol üdítő hatása
Nem is tudom, valahogy nem mentek a sustorgos szavak, de a kis pihenő megtette a hatását, simán hazabcikliztem mindenféle talajfogás nélkül...
Köszönöm Supr@-nak a meklegszendvicset, sokat javított a helyzeten!
Rövid és velős értékelésem szerint: ismét nagyon jó volta PH találkozó, csak egy kicsit szégyenlem magam, mert ezen az estén ha jól emlékszem be sem tudtam érni titeket Cricket-ben.....próbáltam én, de ha nem ment a célzás akkor ittam rá egy kis célzóvizet, aztán meg mégjobban nem ment.....utólag már könnyű volt megítélni a helyzetem, de akkor,és ott a sikertelenség megoldását egy ujabb pohár felhörpintésében véltem felfedezni
Kész, vagy Darts vagy az italozás, sajnos nálam fordítottan arányos a célzás pontossága az elfogyasztott ital mennyiségével, de a tisztelt társaságban volt erre ellenpélda is, öröm volt nézni Balinov Mester oktató játékát! -
Dryman
őstag
Hidd el jobb ha nem tudod ki kicsoda, így a köv.PH-s bulin valós meglepetésben lehet részed!
-
-
Thunder78
őstag
Egyébként én is úgy voltam, hogy 2 embert ismertem az 5-ből. Szal nyugi.
-
törölt tag
Én is voltam ott picit 10 óra fele, azt láttam, hogy már senki sem szomjas... Herkis volt talán a legjózanabb? Jazzos kész volt...
-
Dryman
őstag
válasz Thunder78 #1879 üzenetére
Szívesen megnéztem volna az akciót egy külső kameraállásból, valszeg kívülálloként lehetett volna a legjobban derülni rajta.....ne bántsd magad a dolog miatt, ilyenkor a pultos csaj a felelős mindenért mert nem kisérte ki a tisztelt vendéget, meg különben is nagy betűkkel kiírhatták vóna hogy RAKTÁR... abszolute nem vagy köteles tudni azt hogy melyik helység hoványílik egy kocsmában...
Én a legjobban azon lepődtem meg hogy miért csak az egyik oldalán van a a zuhanózsilipnél korlát.....mikor másodjára voltam fent ''levegőzni'', visszafelé majdnem sikerült 5-6 lépcsőt egyszerre megtennem....de lehet hogy van korlát, csak valahogy mellényultam!? -
knifemaster
aktív tag
Kivánok az Uraknak,
felmérés szinten érdeklődöm,ha eljön az idő (kb 2 nap)tudtok e eladni nékem egy 300w körüli használt tápot ,és 128mb memóriát?P2 kategóriájú gépbe lesz.
(A legközelebbi meetingbe beneveznék én is,bár nem vagyok akkora közéleti személyiség itt,ellenben a dartsot szeretem.)Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
helkis
veterán
válasz #35685120 #1883 üzenetére
szerintem is de én is annyit ittam mint a többiek, csak Balinov és Supr@ kezdték keverni a piákat (vesztükre), amúgy 2évig kocsmáros voltam, amit azért nehéz feledni!
szerencsére arról nincs kép, mikor a jéger egy része az orromon át visszajött!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
G@ben
addikt
Jazzos állítólag nincs a képeken, én meg nem állok neki találgatni, mert amilyen ügyes vagyok, mindenki megsértődne, hogy más avatarjához hasonlónak találtam.
UI: én is hasonlítok az avataromra! Kicsi vagyok, örök gyerek, nagyfülű és ha felbosszantanak, akkor nagyon mérges tudok lenni!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Dryman
őstag
Nem lepödtem meg volna hogy mire feltántorgok , megvicceltek valami dologgal a bringával kapcsolatban......még jó hogy nincs a közelben kandeláber, nem ötlet szinten de 3 emberke simán fel tud fűzni egy férfi biciklivázat egy ilyen világítótest oszlopra, egyedül meg lehetetlen levenni....tapasztalatból beszélek
Thunder!
Én konkrétan nem azt mondtam hogy kicsi a tápod, hanem azt hogy a VGA kiegészítő tápcsatlakozója, kisfloppy csati vezetékei gyártói megfontolás alapján nem megfelelő vastagságúak, és mikor egy-egy velősebb alkalmazást indítassz, nem jut elegendő delej a videókártyának......nekem ez okozott olyan rendszerhibákat hogy nem fagyott ki a win, csak hibaüzenettel elszált majd a hibásnak ítélt 3D-s programocska bezárodott, visszajött a normális asztal felület, a windows-os hibaüzenettel.....
ez egy 400W-os Mercury táp csinálta rendszeresen, majd mivel nem akart a barátom ujabb tápot, és más lehetőség nem volt, floppy meg amúgy sem volt a gépben így szétszedtem a floppy csatit és a másik floppycsati kábeleit megblankolva, párhuzamosan ráforrasztottam az az első számú floppycsati tüskéire.......ezzel megoldódott a Shapire 9600XT problémája....
belegondolva, lehet hogy megpróbálta a kártya AGP sinen keresztül pótolni a hiányzó Ampert, csak ezt meg a Chaintech lap nem szerette....
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest