Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-15 18:25:26

LOGOUT.hu

nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9301) SzlobiG válasza ÁdiBá (#9300) üzenetére


SzlobiG
félisten

"CF tanította az nvidiát" Mi van? Ezt magyarázd már el, mert nem értem.

"Barátomat pont az zavarja hogy nem hallja mikor dolgozik a kártya, semmi hangja nincs a 680-nak."

Akkor ajánlom neki egy ilyen beszerzését a gép mellé max fordulaton.

(#9302) ÁdiBá válasza SzlobiG (#9301) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Itt arra utaltam hogy gyorsabb a 7970CF mint a 680SLi.
Persze már olyan 4 hónapja mértük le ezeket eredményekt, azota mind a két oldal gyorsulhatott.
Mi főleg OC-val foglalkoztunk, ahogy meghúztuk a radeont, nvidiát bármennyire húzhatod nem tudja utolérni az 1100 on ketyegő radeonokat.
Ez miatt a radeon-t elég volt 1100 on míg az nvidiát 1250 járatni, akkor is a radeon volt a gyorsabb CF-ben.
Volt pár név ahol jobbnak bizonyult az nv egy hajszállal ilyen volt a BF3, illetve BM AC, FC2.
De a játékok többségében a pirosak voltak a gyorsabbak.
Most hogy szert tettem egy WQ HD monitorra ezt a tesztet megfogjuk ismételni csak 2560 felbontásban, haver már azzal kezdte, főlősleges elhoznia a kártyáit megint mert tuti hogy a radeon ott ütni fog.
Majd kiderül.

Amit linkeltél ventilátor se nagyon kell neki, mert olyan ventilátort vett a gépébe hogy ha bekapcsolja mint akinek a gépháza felszállásra készülne, olyan hangot ad.
Ő ezt szereti ha üvölt a gépe, komolyan.

[ Szerkesztve ]

ÁdiBá

(#9303) Erdei88 válasza ÁdiBá (#9302) üzenetére


Erdei88
veterán

Csak én nem értem, hogy jön ez Keldor papa hsz-éhez?

(#9304) xxSanchez válasza ÁdiBá (#9302) üzenetére


xxSanchez
őstag

Vegyél neki öt ilyet karácsonyra. :DDD

Heyho.

(#9305) SimonYana


SimonYana
addikt

® SimonYana ®

(#9306) ÁdiBá válasza xxSanchez (#9304) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Valami hasonló van neki is, de hogy mire azt nem tudom. Mindenesetre engem nem zavar mert csak a kártyáké (2DB 680) szoktam átlépni a hozzá a szomszédba! ;]

#9305) SimonYana Viszont kívánom, és minden kedves PH - tagnak Boldog Szeretettben gazdag Békés karácsonyt kívánok!

[ Szerkesztve ]

ÁdiBá

(#9307) Landon


Landon
őstag

A következőkkel lehet bármit kezdeni, hogy ne kezdjenek mélyrepülésbe FPS terén: Hitman: A., NFS: MW? Elnézést, hogy itt érdeklődöm efelől de ahogy látom itt a legnépesebb az nV tábor. :) Nem ré érkeztem haza és várt még a Novemberi "dömping" de ahogy olvasom megint nem az optimalizálás csúcsát döntögették a fejlesztők...

310.70 WHQL van fent. Ennél többet tudok tenni? :) MW tudom, hogy egy rakás sz_r megint optimalizálás terén de a Hitman-t nem igazán értem miért zuhan le az FPS kritikus értékekre egyes tereken... SLi gondolom se MW, se Hitman, se FC3 (bár ott az MSAA levétele 4x-re valóban sokat dobott) esetében nem megy még teljes mértékben? Legalább is én ezt olvastam bár amint írtam nagyon le vagyok maradva. :)

Köszönöm!

PS: Ki fogom majd még próbálni AC3-at is de van egy olyan érzésem, hogy az is hasonló dolgokat fog produkálni. :(

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#9308) boogie84 válasza Landon (#9307) üzenetére


boogie84
veterán

NFS:MW-vel semmit sem tudsz kezdeni. Élvezd a fícsört! Hitmant nem próbáltam.

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#9309) Landon válasza boogie84 (#9308) üzenetére


Landon
őstag

Köszi Boogie, és az FC3-as tippet is, még egyszer! :R

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#9310) Brutus880


Brutus880
tag

Ide is beírom már azért:) Minden itt lévő aktív fórumtársnak: Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok! :)

[ Szerkesztve ]

Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!

(#9311) FLATRONW válasza TTomax (#9283) üzenetére


FLATRONW
őstag

Azt szeretném kérdezni, hogy ez így rendben lesz?
A teszt sikeres volt és nem vettem észre képi hibát sem. A monitorom csak 1680:1050 felbontású.

előtte

utána

(#9312) SzlobiG válasza Erdei88 (#9303) üzenetére


SzlobiG
félisten

Na ez egy jó kérdés.:D

(#9304) xxSanchez Szerintem még ez is kevés neki, de nem értem minek nem vesz ref 7970-et aztán had hallgassa a zenebonát.:D

[ Szerkesztve ]

(#9313) ÁdiBá válasza SzlobiG (#9312) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Teljes mértékig nvidia fanatikus. Soha nem vesz AMD kártyát. Így ha nvidia csinálna sűvítő kártyát akkor lenne igazán boldog.

[ Szerkesztve ]

ÁdiBá

(#9314) WaterWawe


WaterWawe
őstag

Üdv!
Egy olyan problémám lenne hogy bizonyos játékoknál, sőt a legtöbbnél a driver "visszafolytja a kártytákat és emiatt néha lecsökken, de van amikor tartósan alacsony az fps-em. Például Battlefield 3-ban az Ultráról leteszem low-ra a grafikát, egyáltalán nem lesz több fps-em mint ultrán. Msi Afterburner segítségével figyelemmel követem hogy a videókártyák nincsenek 100%-os kihasználtságban, a felső videókártya mindíg egy kicsit több mint az alsó de naggyából egyformán terheltek. Ami még érdekes hogy amikor jobban terheltek a kártyák akkor több az fps. PLS HELP!
Alaplap: Gigabyte G1-Sniper 3
Proc: Intel Core i7-3770k
Ram: Kingston hyperX DDR3 2x4GB 1600Mhz
Vgak: MSI N680GTX Lightning 2gb SLI
Táp: Corsair TX-850V2

(#9315) TTomax válasza FLATRONW (#9311) üzenetére


TTomax
nagyúr

Igen ez simán belefér,de torzulni fog egy picit a képarány... 16:9-röl 16:10-re...ami nem veszélyes...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#9316) keIdor válasza ÁdiBá (#9302) üzenetére


keIdor
titán

Lehet ráver +10%-os a 7970 CF a 680 SLi-re, de az sem mindenhol, mivel lesz olyan szituáció, ahol a GeForce "tanítaná" a Radeon-t, játékfüggő, ugye.:)
Baj nem volt AMD-nél sem a sebességgel, a driverekkel annál inkább, csak azért adtam el a kártyákat.
És ahogy hallom (olvasom) semmit nem javult a helyzet azóta sem.

A hang egy dolog, vannak halk megoldások 7970-nél is, ez nem hátrány ma már.

2560x1440-ben még gyorsabb is lenne a Radeon, de nálam a negatív tapasztalatok miatt marad a GeForce, váltásnál is csak 780 jöhet majd szóba, AMD nem, míg ilyen a szoftver.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#9317) Abu85 válasza Landon (#9307) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az NFS-sel nem lehet mit kezdeni. Az a motor elvi működési szintjén van elrontva, illetve így tervezték. Ezen max egy patch segíthet, de kétlem, hogy lesz hozzá. Koncepcióból van benne a 30 jelenet/másodperc limit, szóval ez szerintem így is marad.

A Hitman az relatíve sok compute shadert használ. Bizonyos területeken ez rengeteg context switchet eredményez. A compute tempó szempontból limitált architektúrák, mint a Fermi, a Kepler és a TeraScale 2 nem működnek elég gyorsan ahhoz, hogy sokszor megoldják a kontextusváltást, így egy képkockán belül történű sok váltással relatíve nagyot esik a sebesség. Ilyen körülmények között az Intel Gen7 és az AMD GCN, vagyis a compute irányba fejlesztett architektúrák hatványozottan gyorsabban működnek. A Nixxes belső mérése szerint a GCN-en egy kontextusváltás 22x gyorsabb, mint a Kepleren, szóval tudnak erről, de a játékot bevallottan GCN-re dizájnolták. Ha ezeket az fps eséseket el akarod kerülni, akkor az MSAA-t és az SSAO-t kell visszább venni, illetve a Global Illuminationt kikapcsolni. Azt, hogy ezek közül mit mennyire kell visszavenni már konfigtól függ.

Az NFS-nél az SLI teljesen mindegy. Hiába megy, akkor sem lesz nagyobb a sebességed a motor működése miatt. A Hitman sajnos sok interframe kommunikációt használ, így bizonyos szituációkban az AFR-re eléggé érzékeny. Ettől függetlenül mennek benne a több GPU-s technikák csak ne várj minden esetben közel lineáris skálázást, ez is okozhat frame dropot, mert az előző képkocka adataira szükség van a következőnek, de az a másik GPU memóriájában van, amit át kell másolni. Ez valamikor annyira megterhelő, hogy AFR nélkül nagyobb lesz a sebesség. Az FC3 az kedvezőbb, ott szépen skálázódik a rendszer a legújabb driverekkel.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#9318) ÁdiBá válasza keIdor (#9316) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Előfordul hogy van vele probléma. Sőt szerintem amíg világ a világ addig lesz is, és ez igaz a másik oldalra is. Nekem is nvidia csúcs vga volt ez elött és alátudom támasztani hogy picivel kevesebb gondom volt egy darab 580GTX, mint a mostani CF rendszerrel.
De lehet ez csak azért mondom mert SLi nem volt nekem 580-ból.
Mindenestre én elégedett vagyok a Radeonokkal, de lehet hogy a következő generációból megint nvidiát választom.

ÁdiBá

(#9319) Abu85 válasza Locutus (#9251) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Egészen pontosan azt mondták, hogy a Radeont a BF3 alatt jobbnak érezték. De ez látszik a grafikonból is. Ami gond, hogy nagyon kevés a játék, persze ez a módszer nagyon időigényes, így sokkal kevesebb mérés is fér bele.

(#9247) SzlobiG: Itt vagyok. Ha elolvasod a tesztet, akkor három játék van benne. Az egyik a Borderlands 2. Gondolom nem rakták a PhysX-et a driverben CPU-ra, így eleve két eltérő működést mértek. A Skyrim Radeonon mindig aktív vertikális szinkronnal fut, míg GeForce mellett nem mindig. Ez így megint nem közös helyzet, mert a szinkron miatt másképp működik a két rendszer. Ezért hanyagoljuk a Skyrimet, mert nem lehet a játék kódjából eltávolítani a vertikális szinkron korlátozását, ergo sosem lesz egységes a mérés. A BF3 alatt pedig a Radeont hozták ki az írás alapján jobbnak, bár sok különbséget nem mértek. Amit természetesen ismét sikerült kihagyni a tesztből azok az új DX11-es játékok.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#9320) SzlobiG válasza Abu85 (#9319) üzenetére


SzlobiG
félisten

Késtél. ;]

(#9321) Landon válasza Abu85 (#9317) üzenetére


Landon
őstag

Köszönöm a kimerítő választ! :K

És én is Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek. Mindenki találja meg az ünnepben azt amit szeretne és ami kedves neki. :)

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#9322) Taposo válasza WaterWawe (#9314) üzenetére


Taposo
aktív tag

áhhh hát ezt nem kivánom senkinek ilyen brutkó rendszernél, de ne agódj meg lesz a hiba először próbáld ki : driver ? milyen legújabb ?, alapbeállitáson vannak a driverben a 3D beállitások ?, vagy csináltál profilt játékoknak ? esetleg cseréld ki a két karit egyik slot másik slot, slot, bioszban nincs semmiféle energiatakarékosmód bekapcsolva ?

[ Szerkesztve ]

(#9323) ricshard444 válasza WaterWawe (#9314) üzenetére


ricshard444
veterán

Procin mennyi tuning van...?

Vannak dolgok...

(#9324) viktor82 válasza Abu85 (#9317) üzenetére


viktor82
őstag

:(((

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#9325) asuspc96


asuspc96
senior tag

ÁHOJ!! :D

SLI hidat nem is adtak a kareszhoz....na gondolom ez nem is indul nélküle igaz ??
van valakinek felesbe ? (elbotolnám vele)

(#9326) SzlobiG válasza asuspc96 (#9325) üzenetére


SzlobiG
félisten

(#9327) TTomax válasza asuspc96 (#9325) üzenetére


TTomax
nagyúr

Azt a laphoz adnak elvileg,bár a tuloldalt csomagolják a kártyához is...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#9328) asuspc96 válasza TTomax (#9327) üzenetére


asuspc96
senior tag

Csak a kábel miatt vettünk még egy kareszt (hátha az elsőből kihagyták) de abban sem volt...

:DDD ;]

(#9329) ricshard444 válasza asuspc96 (#9328) üzenetére


ricshard444
veterán

Nekem mindig az alaplaphoz adtak,kártyához sosem,illetve még 7600GT-hez igen :DDD

Vannak dolgok...

(#9330) asuspc96 válasza ricshard444 (#9329) üzenetére


asuspc96
senior tag

AMD oldalon adtak....

se a karesz dobozában se az alaplapéban.... :((( :(

(#9331) ricshard444 válasza asuspc96 (#9330) üzenetére


ricshard444
veterán

Ott mindig adnak hozzá persze
Az viszont érdekes :( Apróban van,csak kérdéses,hogy ünnepkor ki fog ezért ugrálni

Vannak dolgok...

(#9332) WaterWawe válasza ricshard444 (#9323) üzenetére


WaterWawe
őstag

Nincs tuning, alapon megy a proci.

(#9333) ricshard444 válasza WaterWawe (#9332) üzenetére


ricshard444
veterán

Próbálj belecsempészni egy kis tuningot és lásd milyen eredmények lesznek! :DDD

Vannak dolgok...

(#9334) WaterWawe válasza Taposo (#9322) üzenetére


WaterWawe
őstag

Driver legújabb, próbáltam alap és kevésbé energiatakarékos beállításokkal, de semmi különbség nincs. A bioszban semmilyen energiatakarékosságra utaló beállítást nem találtam. Amit érdekesnek találtam az az hogy a cpu/pci basic frequency 100Mhz-en volt és én úgytudom hogy ennek 200Mhz-n kéne lennie. Amit észrevettem hogy a felső vga-n egy újabb fajta bios fut mint az alsón, talán ennek lehet köze a dolgokhoz. MSI live update nem talál frissíthető bios-t a vgakon, valami ötlet?

(#9335) Taposo válasza WaterWawe (#9334) üzenetére


Taposo
aktív tag

Öőő lássuk csak, először is nem kell tuningolnod semmit az a proci alap órajelen kihajt négy olyan kártyát is ami van neked (a tuningal max 10% eredmény növekedést érnél el olyan játékokon már amik reagálnak is rá, persze ez játék, számitás teljesitménynél más a helyzet, ott a tuning akár duplájára nyomhatja a teljesitményt.
Az alaplapodon mindenképp nyomj egy deafult szettinget, amit emlitettél két külön bios a karikon na szerintem ott lesz bibi, hadd azt a Live-t, manuálisan kell mindkét kártyára ugyan azt a bioszt rakni, egy kis segitség, ha nem menne akkor irj : a bios letöltése és a menete + NVflesh

(#9336) ricshard444 válasza Taposo (#9335) üzenetére


ricshard444
veterán

:F :F :F Egy darabot is limitálna valahol nem,hogy 4t vagy esetünkben 2t :U

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#9337) Winne válasza ricshard444 (#9336) üzenetére


Winne
nagyúr

Hát igen, az nem kicsi túlzás volt. :)

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#9338) FLATRONW válasza TTomax (#9315) üzenetére


FLATRONW
őstag

Kipróbáltam 2304x1440-ben is és működik. Az eredmény fantasztikus. Pl. a Dishonordban is jól látható a különbség. A képarány nem torzul, mert a monitorom 16:10-es.

(#9339) siriq válasza TTomax (#9281) üzenetére


siriq
őstag

Erdemes megemliteni, hogy ez egy NV only feature.

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#9340) siriq válasza ricshard444 (#9329) üzenetére


siriq
őstag

Nekem a mostani 570-s vga-hoz is adtak.
A masik 7950-hez is meg van meg valahol a dobozaban.

[ Szerkesztve ]

Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

(#9341) norb55 válasza siriq (#9340) üzenetére


norb55
senior tag

Nvidia Kártyákhoz ritka mikor adnak SLI hidat , ezt biztosra veheti az aki kételkedik benne, mert én mindig Nvidia kártyát vásároltam, és én soha nem kaptam hozzájuk ,
Ha az alaplaphoz nemadnak ott van gubanc , mert minden alaplaphoz alap amelyik SLI kompatibilis .

Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)

[ Szerkesztve ]

(#9342) Tirexi válasza norb55 (#9341) üzenetére


Tirexi
addikt

Ez így igaz, az összes SLI támogatott alaplaphoz kaptam SLI hidat. Ami most van ahhoz pl többet is.
Tehát a hiba a barátunk készülékébe van. :D

(#9343) norb55 válasza Tirexi (#9342) üzenetére


norb55
senior tag

Lehet használtan vette az alaplapot, és kisórólta a kedves eladó belőle.

Mostani alaplapokhoz ami támogatja a crossfire és az SLI-t illetve a 3 way SLI-t 4way-t mindent kaptam a laphoz , GTX 680-jaimhoz nem kaptam csak a kártyát szinte .
Aki használtan vesz alaplapot, annak üzenem, ez legyen az első , hogy legyen hozzá, mert késöbb nagyon kellemetlen tud lenni . :(((

(#9344) Taposo válasza ricshard444 (#9336) üzenetére


Taposo
aktív tag

Hát ja esetleg ha az ember minimum beállitások mellett játszik na ott igen észre vehető pl. ezeket már próbáltam a 2600K-val 4.5 Ghz-n az alaphoz képest +1 GHz + a gtx 690, és a kőkemény minimum fps-t mondom kb. Stalker cop + 25 fps, WIC +20fps, Tera online +30-35, GW 2 +25 fps, na de maximális grafikai beállitások mellett jó ha helyenként +5-7 fps-t kaptam és tudjuk jól hogy ilyen játékok alatt a proci nem fog 100% dolgozni pl. egy jól optimalizált pc-s cucc BF3 egy 64 fős ziba toweren a procim alap órajelen 40% dolgozik még a karin a két gpu 100%-100% -on legfőbb kép erre a játékra panaszkodott a kolléga freestyée

(#9345) odorgg válasza Taposo (#9344) üzenetére


odorgg
addikt

Mégsem olyan jó optimalizált az a BF3, mert CF-el, és jelek szerint SLI-vel is ugyanaz a probléma, ha lejebb veszi az ember a grafikát, semmit sem nő a proceszor terheltsége, viszont a VGA-k kihasználtsága látványosan csökken, és az FPS közel ugyan ott van Ultra és low beállításokon is. Szóval jól mutat a 8 szálas támogatás szöveg, meg a 40 százalékosan kihasznált i7 ultra beállításokkal, csak mikor a motornak jobban kikéne aknáznia a procit, akkor csődöt mond, és vicc kategóriává minősül, az a jóloptimalizált 8 szálas future.

Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg

(#9346) Taposo válasza odorgg (#9345) üzenetére


Taposo
aktív tag

:D most meg szorongattad a tököm rendesen kolléga, ám igazad van :R ha leveszem low-ra meg 1024- re a felbontást (gtx 690) akkor még mindig 60 fps közeli a kemény minimum fps :U ám gtx 560 Ti-vel ugyanezen beállitásokon a minimum 100 adaptiv vsync-el meg se moccan százról, akkor itt a kollégával elvi kérdés hogy vajon csak neki nem felelnek meg a BF3-am eredméyek ? holott mindenkinek nagyjából ugyan olyan alkatrészekkel ugyan azt az eredményt produkálja ugyan olyan beállitásokon, ámbár ő nem irt azokról az adatokról amit ő kevesel a BF3-ban, akkor majd kérünk tőle is konkrét fps -értékeket :K

[ Szerkesztve ]

(#9347) TTomax


TTomax
nagyúr

Bf3-ra egyenlöre egy driver van ahol nem esik drasztikusan a gpu használat ha lejebb veszel a garfikából vagy felbontásból... 301.42WHQL Aki nem hiszi járjon utánna,én megtettem... a dolggal csak az a gond,hogy az uj játékokhoz nem lesz SLI profilod... nálam pl ezért ment vissz a legfrisebb whql...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#9348) Winne válasza odorgg (#9345) üzenetére


Winne
nagyúr

Ezt tapasztaltam én is és nálad is ez volt, de én is hallottam SLI-s vonalról is ilyet. A többkártyás rendszer még mindig nem az fps huszároknak kedvez, hanem azoknak, akik maximális részletességgel szeretnének játszani. :K

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#9349) SzlobiG válasza TTomax (#9347) üzenetére


SzlobiG
félisten

De ez gondolom csak SLI-re igaz mert nálam végig 99%-on teker a 680.:U

(#9350) WaterWawe


WaterWawe
őstag

BF3-ban nagyon változékony az fps minimum értéke 55-60fps maximum 170-180Fps. Átlagosan pedig 90-120 körül van a dolog, Ultra, 4xmsaa stb. Például a Far Cry 3-ban folyamatosan 90% fölött megy mind a 2 kártya és annak ellenére hogy ott nem csinál akkora fps-t mint bf3-ban 45 és 65 között mozog (Ultra, 8fxaa). A legnagyobb problémát az jelenti, hogy BF3-ban amikor pl Caspian Border vagy egyéb hatalmas pályákon kimegyünk a nyílt telepre, és belátjuk az egész pályát, akkor ugye a "visszafolytott" kártyák hírtelen kapnak nagy terhelést, és 2-3 másodpercre szinte megáll az egész játék, és utánna szép lassan észhez térnek a kártyák és megnövekszik az fps. :( Továbbá, itt is járt a jézuska, és hozott egy Guild Wars 2-t :C, na de abba amit csinál a driver, hát az aztán tényleg a nevetséges szintjén van. Ugyanis a 2 kártya 30-40%-os terheltségen van, és az fps amikor pl: egy nagy terülteten harcolunk sokan, és megy a sok skill, akkor 40-45közé is lemegy. :((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.