Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
válasz JoolsNOS #2897 üzenetére
Jaaa .... én meg már azt hittem, nem lesz Jut eszembe ma kicsit nekiestem a next gennel kapcsolatos infóknak, és úgy döntöttem, megjelenés után beszerzek valahogy egy PS4-et Bár eddig ezzel kapcsolatban az volt a véleményem, hogy várok a váltással legalább 1 évet ( vagy többet ), megvárom amig kiforr a cucc, lesznek rá bőven játékok .... de inkább mégsem így teszek. Főleg, hogy olvastam, lehet megoldják PS4-en a visszafelé kompatibilitást .
-
Jakesz
addikt
válasz JoolsNOS #2970 üzenetére
A többség nem így gondolja. Sorolom a fő okait:
- túl komor történet
- sokkal kevesebb lehetőség az SA-hoz képest
- csak városban lehet mászkálni, amit nem sikerült megfelelően változatossá tenni
- a színvilág gyakorlatilag teljes hiánya, ami még tovább növeli Liberty City monotonitását
Egyedüli jelentős előrelépése a RAGE motor általi sokkal jobb grafika és fizika. Bár ebből is lejön egy súlyos negatívum, a rossz optimalizálás mind konzolon, mind PC-n. A legjobb GTA-nak az SA-t és a VC-t tartja a többség. -
.:Kristian:.
addikt
válasz JoolsNOS #3342 üzenetére
GTA IV megjelenése előtt is ment a találgatás, anno ott is megmondtam, hogy lesz PC-re, lett is. Itt is lesz mindenre. Egyszerű üzletpolitika az egész. Ha most bejelentenék, hogy jönni fog a játék PS4/XBOX/PC-re nincs az az ökör aki most venne PS3-at meg XBOXOT. Csúnya dolog, de ki kell szórni a maradékot és aki ezt nem fogja fel ésszel, hogy mi folyik itt, az megérdemli, hogy az új konzol megjelenése előtt kiadjon X tízezer forintot egy 7éves platformért.
-
Puma K
nagyúr
válasz JoolsNOS #3409 üzenetére
A Vice City után volt csalódás. Az SA nekem már átment hülyeségbe. Főleg mikor egyik barátom mutatta PS2-ön aki kivitte fullra, hogy milyen lila műbrokival lehet zúzni. Meg egyszerűen az egész nem tetszett, nem tudom jobban leírni, de teljesen felejtős számomra a SA, de mondom... lehet megint felrakom és megnézem sokadjára hátha változik a véleményem....
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
krecso
tag
válasz JoolsNOS #3499 üzenetére
Azért, mert a motorháztetős nézetet (magát a kamera helyzetét) a műszerfaltól a fél centis szélvédő választja el. Nekem az mindig is műszerfal nézet volt, amikor a motorháztetőt látom. A sofőr szemszöge pedig simán belső nézet, ezen kívül több belső nézetet nem igazán tudok elképzelni, max ha még a csomagtartóból is lehet vezetni a kocsit. Elnézést, lehet én szenvedek fogalomzavarban, de valamelyik szimulátorban is így voltak hivatalosan fordítva a kameranézetek.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz JoolsNOS #3527 üzenetére
Uugyanezt szerettem volna mondani.
Ezek nem gameplay képek, nyilván nem így fog kinézni a játékA játékokról kiadott videók nagy része is CGI (tehát géppel készített), nem gameplay videó. Általában azért elég egyértelmű szokott lenni a különbség De haladunk a CGI grafika felé.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz JoolsNOS #3763 üzenetére
Megjelenés után mondjuk konkrét térkép méretet! Rengeteg verzió van már.
(#3765) figure85: Úgy hallottam hogy már a 2 is túl nagy, nem volt kidolgozva eléggé. Most akkor az lesz 20x akkora és 18600 km^2? játszani nem játszottam vele, így nem tudom!
Hivatalos GTA méretarányos rajzot szeretnék az összes eddigi térképükről!!![ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
privacy99
senior tag
válasz JoolsNOS #3763 üzenetére
Bár tényleg lehetne mondjuk 2, alul és felül, de nekem ez is nagyon tetszik hogy ilyen kisvárosok vannak itt-ott, igazi Amerikai stílus Országúton mész ezerrel a Mustanggal, aztán jön a kisváros, ott meg bemész egy italra, vagy motelbe
Én titkos dolgokat is várok, pl. alagutakat, föld alatti meglepetés helyeket, titkos bunkereket. Biztos lesznek ilyenek, a GTA készítőknek mindig volt fantáziája.
-
törölt tag
-
cNpowa
tag
válasz JoolsNOS #4046 üzenetére
Azt vágom, hogy fél év volt a megjelenés. Csak következtetni akarok,hogy a IV-et (PC),mikor jelentették be. Talán itt is úgy lesz(ne adj isten),ne fél év legyen, mert belepusztulok
@figure85:Remélem most nem így lesz
[ Szerkesztve ]
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
privacy99
senior tag
válasz JoolsNOS #4173 üzenetére
Nemnem, a csávó lopott egy buszt és azzal törte a kocsikat mindenfelé. A videó azóta lekerült. Továbbra is tartom, hogy rossz minőségű gameplay videók alapján nem kéne ilyen részletekbe menő következtetéseket levonni.
Érdekes módon pl. a FULLHD első küldetés felvételén amikor vezetni kell a kocsit (tehát nem előre megírt), ott abszolút élethű a fizika.
A GTA 4 autótöréséről inkább ne beszéljünk, egy papírból készült autó viselkedik kb. úgy mint a 4ben a legnagyobb luxusautók is. Azért ne felejtsük el, hogy egy autó masszív, és nagyrészt fémből van. Egy kis koccanásnál ilyen kategóriájú autók egyáltalán nem törnek össze.
Igazából nem erősködöm, mert én ígyis-úgyis megveszem a játékot.
Szerintem a fizika az általad linkelt videóban is hibás, ugyanúgy sínen mennek a kocsik mint amiről eddig beszéltünk az 5 kapcsán.
Még egy olyan verzió fordult meg a fejemben, hogy kiadták így, és még dolgoznak a fizikán/törésen, 17.-ére véglegesítik, majd a játék telepítés után azzal kezd hogy patchelni kell.
Lehetetlennek tartom hogy a R* pont egy ilyen meghatározó/alapvető részt ront el..
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz JoolsNOS #4176 üzenetére
A töréssel nincs gond, az autó mozgásával viszont igen a linkedben. A papírt pedig nem effektusra írtam, hanem ütésállóságra, amiben egy "leheletnyivel" rosszabb a fémnél.
Most komolyan, olyan nagy erőforrásigényes dolog a törés? Hát ne vicceljünk már.. Rohadt nagy hegyeket meg 500al repülő vadászgépet bele tudtak rakni, de autótörést nem mert azt ki kellett spórolni..?
Hatalmas repülők vannak, hatalmas hegyek, 10-20 rendőrkocsi és 2 helikopter üldöz miközben váltogatsz a karakterek között, de azt a kis törést azt nem azt nem lehet, mert az kivégzi a hardvert
1. Mondom, hogy láttam már szarrátört kocsit is gameplayben (amint látok újra, azonnal linkelem, lementem, lefényképezem, hívok rá 100 tanút.
2. Nem hiszem el, hogy ez ilyen nagy dolog lenne. Még ha azt mondanád, hogy nem olyan magasak a hegyek, vagy a látótávolság kicsi, de az, hogy az autók nem törnek, hát az kész vicc. Mint már említettem, GTA 4-ben Neked akadt meg valaha a játék, amikor összetörted a kocsid? Mert nekem soha, ma is játszottam vele PS-en 2 órát. Kb. pont leszarja a törést is és a fizikát is, de ha kap 20 robbanó rakétát vagy 100 rendőrt, vagy egy teljes város látképet max magasságból, akkor már el tud hasalni picit.
A jobban futást én azzal magyaráznám, hogy a GTA 4-be belehányták a grafikai meg fizikai motorjukat, ami vadi új volt. Ebből lett egy moslék. Azóta eltelt 6 év, egy pár percük jutott arra hogy optimalizálják a motorokat, így már normálisan fut. Nincs ebbe mágia, a 4 még épp elfutott a konzolokon játszhatóan, az 5-t sokkal hatékonyabbra csinálták, belefért egy kis szépítés is, aztán kiadták.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Itt egy videó, ebben szépen leamortizál egy luxusautót az emberünk. Elöl oldalt széttörik, közben egy másik kocsit is összetör hátulról. Ez az első amire rákattintottam, tehát nem keresgéltem. [link]
Remélem még fent lesz.
Egyébként az ütközések hangjai sokkal élethűbbek lettek, mint valaha voltak bármelyik GTA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
SPOILER
Még egyet utoljára, parancsolj (HD) elég az első 1 percet megnézned. Ha még mindig nem törik, akkor visszatérünk rá.
gyuszaa - Ennél komolyabb is lesz, ha üldöznek vagy durva dolgot csinálsz azt is bemondja a rádió Bicikliverseny meg online is lesz én azt olvastam valahol.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xerxész
őstag
válasz JoolsNOS #5018 üzenetére
Kizárólag PC felhasználóként mondom, hogy szerintem is tök felesleges ez a vita.
Konzolosok játszhatnak, PC-sek várhatnak...reméljük nem reménytelenül. Majd moddolással helyreteszik a törést, meg amik itt még negítvumként felmerültek.Tegnap végignéztem azt az 1 órás spoilermentes játékmenetet, hát brutál jó. Leszámítva a már sokat szapult törést. Kiterjedt világ, földön-vízen-levegőben mozoghatsz és él a világ...
Vonatokkal kapcsolatban kérdezem, hogy csak tehervonat jár a városból kivezető vonalon? Illetve ezt a vonatot is lehet irányítani?
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
-
viktor82
őstag
válasz JoolsNOS #10428 üzenetére
Csak kulcs,email-ban értesitnek amint elérhetö lesz!
Itt vásároltam!”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #10428 üzenetére
Ha Steamen rendeli, akkor nem egyből beaktiválják a fiókjára? Nem rendeltem még onnan (meg sehonnan) elő semmit, nem tudom hogyan zajlik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest