Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
Amióta kijött az új HOTRING Circuit mód azóta tömegessével bannolják a játékosokat JOGTALANUL!
A Rockstar ezért most kivette ebből a módból az anti-cheat-et, remélve ezzel megszüntetve a kellemetlen ban hullámot. -
hegyipapa
senior tag
válasz Ultra Vegeta #61407 üzenetére
Ezt olvasd el, ha oké akkor jelentkezz socialon.
-
hegyipapa
senior tag
Közérdekű közlemény PHHU Tagoknak !!!!
Methaniac újra megjelent, természetesen még mindig mocskos nagy modder, mindent szétcsesz, és mindenkit megöl. Jelenleg IGN crew-ba van benne.
Aki IGN Crew-ba benne van, lépjen ki a crewból, és az Ign-es barátokat is töröljétek. Így legalább nem tud ránk csatlakozni.
Fórumon volt mér többször téma Methaniac, ha valaki kíváncsi az előzményekre itt van.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Wiz Khalifa #61478 üzenetére
Sajnos megtelt a crew meg lett a maximális létszám.
Elfogadtam
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
PHHU Tagok !
Itt Hegyi jelentkezik, csak nézek bután mi folyik itt ?? Mit kell csinálni mindenkit ki kel rúgni intézkedem
Mint tudjátok, illetve aki nem tudja, most már tudni fogja, még 2016-ban én voltam az aki próbálkozott valami rendszert, szabályt, vinni a PHHU crew-ba :Ebből a kezdetleges szabályzatból lett a mostani, ami azóta párszor lett változtatva de a lényege maradt.
Lenne pár kérdésem. Miért is kell új crew ?? Miért lenne az jobb mint a jelenlegi ?
Azért mert most kb fele inaktív meg ps-en és xbox-on játszott/játszik. Az jobb ha kb 200 tagok átrakunk egy újba, az jobb lesz ? Akkor mindenki megnyugszik. Erre van szükség ?
Megnézitek socialon nekem kicsit több mint 200db Phhu barát van felvéve, mindegyikkel játszottam na kb őket lehetne átrakni újba, meg lehet van pár új aki még nem barátom.
Kérdés van-e értelme. Én egy előnyét látnám az új crewnek, hogy az inaktív tagok eltűnnének, az inaktív leaderrel és az inaktív officerekkel együtt. Kb. ennyi, azon túl kb. ugyanaz. Többség szeretné ám legyen.Aminek értelmét látnám belépéskor a látható profil de ez nem teljesen jó megoldás.
Újonc jön, kinyitja a profilt, átnézi valaki, bejön, profil zár, methaniac visszavesz barátnak/IGN-be visszalép. Hogy jössz rá, hogy ő a hunyó? Még ha nem is zárja, ki ellenőrzi majd folyamatosan a barátlistát/crew listát?Mindenki csak azt írja hogy az újaknak külön crew kéne, miért ?? Gond van valamelyik újjal, tegyük ki azt ennyi. Én is játszom esténként nekem Phhu taggal nincs bajom. Egyedüli probléma az Methaniac lehet bár én csak most egyszer láttam bár az is elég volt.
THCC crew szabályzat amiben benne van : Profilod legyen látható! (nyilvános crew & friends)*
* Ez a pont az ellenőrizhetőség miatt fontos. Aki a crew-ba belép, meg kell lennie a GTA V-nek. Ha nem tudod láthatóvá tenni valami miatt, küldj egy e-mailt a hessacreed@gmail.com-ra egy teljes méretű print screen-nel, amin látszik a profilképed, játékaid (GTA V is legyen a jobb felső sarokban látható game-ek közt!) A neved ekkor felkerül egy kivétel listára.
LinkAmúgy aki még nem látta a Hocc crew szabályzatát annak itt van-
Kicsit mindenki gondolkozzon el, aztán lehet tervezni, ötletelni, megreformálni a jövőt stb..
Pl egy halott ötlet csináljunk 10 fős kis Phhu crew-kat, az azért jó mert jó -
hegyipapa
senior tag
válasz #81556480 #61608 üzenetére
Laci az nem baj ha inaktív vagy most, te legalább követed a fórumot és jelezted, korrekt, ez tök jó. Ákos is inaktív, de azt tudom hogy olvasta a fórumot, azt hogy most követi-e az eseményeket arról nincs infóm. Esetleg ha lesz új crew, úgy gondolnám a tagoknak megmaradna ugyan az a rangja, mint volt, ez alap szerintem.
Ennek is úgy lenne értelme aki átjön az újba, az a régiből kilép, és akkor maradna egy inaktív Phhu, amihez senkinek nem lenne kötödése. -
hegyipapa
senior tag
Bluuzia : Én szánok rá időt, de nem 1-2 nap lesz, de megcsinálom. Többiek döntsék el.
Cactus : A szavazás meddig tart ???
-
hegyipapa
senior tag
Első sorban akit ismerek, nyilván azzal kezdeném. Aztán a többi vagy jelentkezik újra, vagy ott marad egy olyan crewba ahonnan eltűntnek az aktív játékosok, az majd feltűnik neki előbb v utóbb. De ez a verzió nincs a szavazásban benne, szóval kár pörögni rajta. Szavazás után okosabbak leszünk.
-
hegyipapa
senior tag
Harmadik szavazási pontról egy vélemény ahogy értelme is lenne :
1. Új Crew jelenlegi szabályzat kibővítése pl : Ign crewban nem lehetsz benne, Ign barátok törlése. Itt még lehetne bővíteni, miben ne legyen benne, ez már rajtatok múlik.
2. Látható barátlista (crew&friends)
Ezek szerintem alapok lennének.3. Legtutibb, legzártabb, legbiztonságosabb crew akkor lehetne csinálni ha senki se lenne más crew-ba illetve csak crew tagok a barátok. Valószínűleg nem megoldható vagy kevesebben lennénk mert páran gondolom ragaszkondánknak más crew-hoz v barátokhoz. Bár az se baj attól még működtetne jól.
1. + 2. pontot nem csináljuk meg az új crew-nél akkor tényleg csak inaktív tagoktól szabadultunk meg, akik eddig se zavartak, annak nincs értelme.
Én felvételkor szívesen ránézek az adatlapjára az nem lenne gond.
Gondolkozzatok rajra ! Lehet ötletelni, hogy lehet még jobbá tenni a crew-t.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Crew jövő :
Azok akik szavaztak látták, a szavazás aktuális állapotát.
A 3.verzió áll a legjobban, a teljesen új crew. Ezt azt jelenti hogy a jelenlegi crew megy a "kukába" és szinte csak inaktív tagok lesznek benne. Lesz viszont új crew, aktív tagokkal.
Szeretnénk az új crew-t zártabbá, és felügyelhetőbbé, tenni. Ennek egyik megoldása a látható barátlista. Másik megoldás, nem lehetnek IGN crew tagok, és IGN-es barátok sem lehetnek. Sőt általunk ismert problémás barátok sem lehetnek, senkinek se a barátai. Pl : Methaniac.
Alakulóban van a dolog, még képlékeny egyenlőre ennyi. Szavazás tart még, szóval a legvégén majd okosabbak leszünk. Kérdésekkel ne bombázzatok még, majd mindenki mindent meg fog tudni !!!Kevesebb Off témat kérünk !!! Jöhetnek a hasznos, és átgondolt jó ötletek. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Nem érkezett új jármű.
-
hegyipapa
senior tag
Rockstar oldaláról, mai újdonságok és akciók.
Weed Business – 50% off
Weed Business Upgrades – 50% off
Weed sales – Earn 50% More Weed biznisz lesz most a menő a bunki után[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
PHHU Tagok !
Olvasom a fórumot, csak még nem írtam, de most pótolom. Látom Szabi nem bír magával
Új crew ?? Azt hogy teljesen új crew legyen, vagy pl : Veterans crewba költözzünk át, és ott folytassuk-e tovább ?? Ezt döntse el a többség.
Veterans crew-val kapcsolatban van pár kérdésem:
- Akik benne vannak tagok, azoknak már látható a barátlistája ??
- Akik benne vannak,azok közül senkinek sincs ign-es barátja, és senki se tagja az ign crewnak ??
- Valaki mér végig nézte a bent lévő arcokat hogy tuti-e ?? Tudom sok régi arc van benne de ha mostani tagok sincsenek le ellenőrizve akkor pont szart se ér az új crew. Ez is egy hiba lehetőség és kár lenne így kezdeni.
Jómagam egyéni véleménye : Én egy tök üres crew-ba kezdeném újra azt egészet, és amikor jelentkezik valaki, akkor rálehet nézni a barátlistájára. Plusz nem biztos hogy PHHU lenne a rövidítése, mert már van 3db magyar, (Veterans, Ucil crewja meg a mostani nagy PHHU) meg azt hiszem van még pár, így jobban meglehetne különböztetni a meglévőktől. Természetesen Prohardver maradna hiszen itt van a fórum is.
Amúgy meg Szabi írása nem rossz kiegészítésnek a meglévő szabályzathoz.
Kíváncsi vagyok Cactus véleményére.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
PHHU Tagok !
Elkezdődik a jövő Új Crew-ba várunk titeket
Itt az új crew még tök üres lehet jelentkezni.
Régi szabályok élnek, plusz lesz még bővítés, majd Cactus megcsinálja. A lényeg igazából, hogy nyitott barátlista kell, és csak az jöhet. Plusz a jelentkezők nem lehetnek nagy gyűjtő crew-ban benne.
Maradunk a PHHU rövidítésnél, akik felvételt nyertek az új crew-ba, azokat töröljük a régiből, ha nem lépnek ki maguktól. Így szépen lassan megy a kukába a régi crew (:.Meglévő szabályzathoz még ez biztos hozzá jön majd . Cactus majd jobban megfogalmazza :
- Immáron csak PC-s játékosokat várunk. Ebben Crew-ban csak PC játékosok vannak, ezért nem tudunk mit kezdeni más platformos felhasználókkal.
- Crew tagság feltétele a látható barátlista social club-on. (nyilvános crew & friends). Ez a pont az ellenőrizhetőség, és a biztonság miatt fontos.
- Itt a Crew tagok NEM lehetnek IGN crew tagok, illetve a barát listán NEM lehet IGN crew tag, ezt ellenőrizzük. Ez is a crew tagság feltétele, illetve kizárást jelent. Nem szeretjük a több ezres létszámú crew-kat. Ez is csak egy veszély forrás, még több idegen jelent, és még több modder csatlakozásához vezet. Ismerünk pár játékost, akikkel gond van, illetve modderket, és ha ilyen látunk a barátlistádon akkor szólunk, csak abban az esetben fogadjuk el a jelentéktelenedett ha őket töröld.
(Ezt persze lehetne bővíteni, hogy milyen nagy egyéb gyűjtő crew-ban ne legyen benne.) -
hegyipapa
senior tag
válasz Kiskokó #62369 üzenetére
Nyilván nem fog törölődni a régi crew, mert az csak az alapító tudja, de ő már rég nem foglakozik vele.
Kukába megy, az úgy értsd, hogy szépen lassan egy halott inaktív crew lesz, felvétel oda már nem lesz, az aktív tagok meg az újba átkerülnek ennyi. Így egy full halott, elhagyatott crew marad semmire nem jó.
Igen nem írtunk neked, te se írtál nekünk, csak elkezdtél szervezkedni amit én részben értékelek is, és mondtam is hogy a blog írásod elég jó lett. Én legalább Cactus-al megbeszélem a dolgokat. Már pedig Cactust nem jó kihagyni a buliból, mert jelenleg ő itt a toplikgazda, és az egyetlen aki szerkesztheti a szabályzatot, + az összefoglalót.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Horcza nem látható a barátlistád !!!
-
hegyipapa
senior tag
Elvileg az idáig jelentkezőket elfogadtam.
Headers : Maradhat a Hocc engem nem zavar.
Met, Blu, szTotyy ti elég aktívak vagytok a fórumon, és a játékban is, plusz elég jó álltok hozzá a dolgokhoz, tényekhez. Kérdésem hozzátok segítetek-e ? Nézegetni a tagok barátlistáját, most is, illetve majd néha véletlen szerűen átnézni. Van-e esetleg olyan aki a barátlistákat átnézetné a csak úgy ellenőrzés képen akár véletlen szerűen is ?
-
hegyipapa
senior tag
Met, Blu, szTotyy : Köszi
Szabi : Én nekem nem jött ilyen infó Cactus-tól hogy te írtál-e neki, illetve, hogy ő azt mondta hogy rendben van. Lehet félre ment valami, de nekem se írtál privátba, és tuti nem mondta neked hogy oké, vagy hogy így legyen, vagy úgy legyen. Na mind1. Részemről nincs harag, sőt innen nem emlékszem hogy bárkire is haragudtam volna. Törölted a Blog-ot ?? Hova lett ??
mistertomo11
Szükséged van erre 2db Crew-ra :
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
MrTomo11 : oké rendben
Thoomaster : Helyes elfogadtam.
A régi Crew erős sülyedésbe kezdett 635 főről 607-nél jár.
-
hegyipapa
senior tag
HIHI Crew-val nincs gond. Elfogadtam a jelentkezéseket.
Akik jelentkeztek azért nézzék meg hogy valójában tagok lettek-e az a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
imre2016, XRedLineX, Joker7_Hun
Meglévő szabályzatot olvassátok el !
Kiegészítés még ezek jöttek hozzá :
- Immáron csak PC-s játékosokat várunk. Ebben Crew-ban csak PC játékosok vannak, ezért nem tudunk mit kezdeni más platformos felhasználókkal.
- Crew tagság feltétele a látható barátlista social club-on. (nyilvános crew & friends). Ez a pont az ellenőrizhetőség, és a biztonság miatt fontos.
- Itt a Crew tagok NEM lehetnek IGN crew tagok, illetve a barát listán NEM lehet IGN crew tag, ezt ellenőrizzük. Ez is a crew tagság feltétele, illetve kizárást jelent.
Ez oké, akkor itt jelentkezettek az új crew-ba.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
válasz CsabyyySSS #62570 üzenetére
Crew tagság feltétele a látható barátlista social club-on. (nyilvános crew & friends). Ez a pont az ellenőrizhetőség, és a biztonság miatt fontos. Ehhez egy segítséget itt találsz.
-
hegyipapa
senior tag
válasz satee76 #62574 üzenetére
Olvasd el a változtatott szabályzatunkat, ha meg van akkor jelentkezz itt.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz GeronimoTama #62603 üzenetére
Ezt alaposan olvasd el !! Részedről rendben van, akkor jelentkezz itt.
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz debrecenikri #62638 üzenetére
Szerintem mellőzd a Geekbox crew-t az a tuti.
-
hegyipapa
senior tag
válasz crackzi #62636 üzenetére
Ezt alaposan olvasd el !! Részedről rendben van, akkor jelentkezz itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest