Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
Irányt mutatja de azt nem hogy az adott sáv vége merre megy majd
Figyelem a táblákat de nagy forgalomba sokszor már késő, és ha egyáltalán nem ismerős arra az ember és van még egyéb hátráltató tényező is, eső, sötét,(potyogó gyerekek) igen is jó lenen látni hogy a sávok közül melyik a jó
Régen tudták ezt a navigációk
Kérdés még áll hogy kirakható e ilyen a felületre?Most is, aznap már megvolt 400km körül és jött ez a rész [link] (M0-ra óhajtottam feljutni)
Jöttem szépen a külsőbe mert láttam a felfestést (utcakép [link] ) hogy mindkét sáv megy egyenesen, na de mire megláttam a táblát(utcakép [link] ) hogy az a sáv már csak jobbra már késő volt, mert délutáni csúcs volt, így abban a sorban már kocsisor állt
Így azt tettem hogy kb 3kocsival a lámpa előtt megálltam és kiraktam balra az indexet, és volt egy normális sofőr aki zöldre váltásnál beengedett. (Mondjuk szerencsém is volt mert jobbra lámpa is ugyan akkor váltott mint egyenesen így nem tartottam fel a kanyarodókat)
De a navi nem szolt hogy váltsak sávot, mert megszűnik egyenesen menni, mikkor tudta hogy ott még egyenesen kel menni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest