Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Thx. így azért már jobb a leányzó fekvése

-
szemtelen
tag
Üdv!
Most veszem meg a videokarimat, de visszább kell szállnom így egy 460as gtx lessz, de mellé néztem egy 9600os karit passzívat, (256biteset) fizikázni , ha megfelelően műkszik. Win7 alatt, ide is kell patchelt program vagy az oprendszer megoldja? -
szemtelen
tag
Meg amit nem értek nvidia kari mellé minek fizikázni még 1??
-
szemtelen
tag
olvasgatom olvasgatom, nem semmi ami itt van

Tényleg jó kérdés de találtam egy EVGA által gyártott 430as karit , mellé egy 6870 főkártyának, többet tud e mint egy 560as OC mert árban kb annyi??
Mármint megéri-e sebességben, grafikában, mert sikerélményben, ha megy az "megfizethetetlen"
-
szemtelen
tag
Üdv!
Most láttam meg ezt a topicot, már többször hallottam arról h Ati mellé kicsi Nv kártya a fizika miatt, azt hittem szívatnak. Most látom h megy és működik, de nem igazán értem. Nekem van egy sli/cfes alaplapom, abba bele nyomok egy 6870et és mellé teszek egy 450et és akkor mi történik? A monitor kábel marad a 6870en, és mivel kötöm össze a két kártyát? Vagy mit kell tennem h működjön, a másik látom szoftveresen is elég jól meg kell küzdeni , de nem vagyok programozó, lehet felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest