Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdmx
tag
Hogy akad? Nálam eddig 1GB rammal csinált olyat, hogy ment rendesen a játék de kb1-2 percenként (feltűnően darált a vinyó) ugrott egy aprót. Idegesítő volt. 2GB-tal ez már nincs.
Persze nem maxon megy, az effektek kb 3/4-e van bekapcsolgatva ... ennyire telik a ddr2-es 8600gt-től -
Gdmx
tag
Hi Bécy !
Véletlenül ráakadtam erre : [link]
Idézem : "- Sokan panaszkodnak hogy szaggat, akad a játék teléjesen mindegy milyen felbontásban és beállítások mellet a tapsztalat azt mutaja ez csak XP alatt van Vista alatt nincs"
Nem tudom, hogy érdemes-e ezért vista-ra váltani, de ezek szerint ez egy megoldása lehet (talán) a problémádnak. Ugyanakkor viszont nekem nem szaggat xp alatt (annyira ) úgy ahogy neked. Pedig nemkicsit xarabb a gépem!
-
Gdmx
tag
válasz eddie17 #5851 üzenetére
Szai Eddie!
Ez nálam is pont így megy! Én sem nagyoj növök rá miért? Az az érdekes amúgy, h most cseréltem alaplapot asusról (12e-ft-os csodáról) gigabyte-re (ds3) + kapott 2 gb memet, na azóta van ez!!
Az asussal (csak 1gb ram) 3dmark05-ben egy szűk 1000-sel kevesegg pontot ért el a konfig mint gigával (már 2gb) , de ott mégsem volt ez.Viszont pl. a crisyst low helyett mediumon tudom játszani.... ki érti ezt?
Bizto valami driver lessz!Ötlet valakinek?
-
Gdmx
tag
Skacok, erről mi a véleményetek? Megér 36k-t?
A különlegessége a dolognak : " NVIDIA® Quantum Effects™ physics processing technology "
Ez a többi gt/gts-ben nincs, ugye?
-
Gdmx
tag
-
Gdmx
tag
És nem vagyok meggyőződve arról, hogy olyan jó lenne ez a borda rajta attól függetlenül, hogy csöves.... valahogy elég hatástalannak tűnik a rövid lamelláival.
Pedig szép a doboza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest