- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Futass 3dmark05-is azért...
Az nekem csak 3702
Az jobban támaszkodik a VGA-ra, mint 3dmark03... -
Rover623
félisten
A szándék mit sem ér...

Mert ugye ha ilyenek az erősviszonyok:Bővebben: link...akkor semmi gáz...
De átlagos felépítésű férfiembert feltételezve, a hölgy esetleg ilyen:Bővebben: link...akkor nem sok esély van...
-
DM-Fan
nagyúr
És szted mi lehet a gáz! Nforce driver-re gondolok még, ami már nem mai, de az a rohadt asus dowload oldal hol műxik, hol nem! Most épp nem nagyon akar!
Hozzáteszem, hogy a ramom egy modul és nem 2X256, így tehát nem dualban megy, a vinyók meg sima, non-SATA-sok!
VisszaGHOSToltam egy friss vidózt, amiben még az előző Radeon kártyám volt telepítve, de driver removerrel kipucoltam és így ment föl az nvidia driver, szal nem hiszem, hogy ez kavarna! Ötlet? -
DM-Fan szerintem kevés az eredményed...
Jobbat kéne pörgetnie a konfigoddal...
Csak pislants az enyémre és 8457 pont 3dmark03ban... -
Lotusz
tag
csocsi!
én is most akarok ilyen karit venni de ugyi mostanság mutassák be usában geforce 7800asokat és akkor gondolom nagyon lefognak menni az árak a régieknek... szerintetek akko várjak vagy mi legyen?
-
Boxer001
veterán
Bennem egyre erősebben érik egy platformváltás...
A64ben gondolkodom, pci-e...
prmcsk...merre vagy...
-
Robaj
addikt
Bővebben: link
Reforce, ez megoldja
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Én is így gondolom!
Nem tudjátok van-e vmi megoldás arra, hogy a tálcára kiírassam a kártya hőfokát a proci hőfok mellé?
Doom 3-nál annyi gondom volt, hogy minden felbontásban csak 60 hz-et megy a moncsi, hiába rögzítem a kártya vezérlőpultjában a 100 hz-et. Erre valami solution?
Bocs a lámaságért, de eddig Ati-s voltam
-
DM-Fan
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Szerintetek egy Barton 2500+ alapórajelen Asus A7N8X-E Deluxe-ban, 512 mb Samsung ram, és egy Asus 6600GT Top Ed.-től milyen eredmény 3DMark03-ban a 7800 körüli érték. Nem kevés? Vagy a proci miatt nem megy följebb. Driver: 76.45. A kártya idle-ben olyan 44 C fokos, terhelve max. (Doom 3, 1024X768, high) 56-57 C.
THX -
Gabeszku
senior tag
válasz
golyani
üzenetére
ne mondj már ilyet!
Memóriákból is adhatnak ki rossz szériát sőtt a jelek szerint még föl is szerelhetik, de ez nem jár azzal a konzekvenciával, hogy az infineon úgy ahogy van szutyok.
éppen te linkelted be annó ezt a képet
erre én meg ezt írtam:
'' a ramok ismerősek valahonnan....
ja megvan. Pont ma néztem meg.... nekem ugyan az az duma
Infinion DDR SGRAM
HYB18T256321F-20
C
itt a difi
0440 SUU 41399 (két chip)
és
C
0440 SUU 42204 (két chip) ''
Akinek van szeme az láthatja hogy az én karimon is ugyan azok vannak, egyedül a C alatti sor tér el- gondolom ez valami gyártási szám lehet, de a tipus szám az stimmel.
Szóval nekem remekül működnek a szutyok ramok köszönik szépen... Itt nem a ramgyártó a hibás, hanem az innó, hogy tesztelés nélkül tette föl, vagy lehet hamisítvány is.... nem az én/mi dolgunk ezt eldönteni, nekünk csak bosszankodni szabad az ilyenek miatt
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
infineon DDR SGRAM ramok-ról mit kell tudni?
[Szerkesztve] -
Gabeszku
senior tag
Az nvidia tényleg kiirja. Az ati biztos azért nem, mert égő lenne a Powered By an ''Owerclocked S3 Trio VGA'' kiírás!

De még mielőtt elkezdene valaki is lehurrogni, nekem is volt éás vallszeg lessz is atim, és azt is szeretem, nekem mindegy milyen a VGA csak jó legyen
-
kovsol
titán
szoltam a srácnak hogyha ilyen ''új'' fajta inno jönne gariból akkor egy leadteket kérek helyette hát remélem összejön a dolog és nem szívok megint
-
kovsol
titán
régi R8500 as karim régi gépemben nyomott 3dmark 2001 ben 6000 pontot most nyom 3000+ on 10e -t 3500+ on meg 12e -t pedig elvileg ezt a vga -t egy 2000Mhz is kahajtja

2003 ban is jelentös a változás 950 pontról 1500 ra nött A64 3000+ al
3500+ on meg 1800pont szóval még egy ilyen régi VGA karinál is jól jön a kis többlet hiába csak 1500-2000 Mhz ra tervezték
-
kovsol
titán
azt hol tudom megnézni hogy mikor leszek Fanatikus tag ? meg hogy mikor vannak ezek a váltások?
hány nap és hány hozzászólás után -
kovsol
titán
GT böl 256MB ost nem igazán kapni (ha létezik eggyáltalán)
2200+ az elég kevés lesz neki de mennek majd a játékok
véleményem szerint egy 3000-3400 as proci kihajtja a VGA -t már rendesen de játékoknál mindig is függ hogy milyen vas van mellette nem úgy mint 3d marknál
és ugyebár nem 3d markkal akarsz játszani -
ciao
senior tag
6600 GT-t kihajt egy 2200+ sempron? mi az a minimum proci aminél nem lesz processzor limitált egy játék ezzel a kártyával, érdemes 256megást venni vagy ez a kártya nem profitál a többlet ramból?
-
Balynt
csendes tag
Jó reggelt mindenki!
Az ugye nem normális ,hogy bekapcsolás után kb 3 perc múlva a HSI chip olyan forró ,hogy (a bordán keresztűl) megégette az ujjamat?! -
kovsol
titán
hát ez igen jó !!!!

loborulok elötted hogy ezt megosztottad velünk

most dumáltam anyámmal telefonon
na többet nem offolok -
Robaj
addikt
Szal +36-al kezdődik utánna körzetszám (nekem 76) utánna a vezetéses szám pl. 232-232
szal szám: a dial padon: +3676232232
utánna a zöld ikon
2 perc után megszakad de qrva jó!!!!
Bővebben: link itt vannak az árak
Free = ingyenes
FIX = vonalas
MOB = mobil
és leg1x regisztrálni kell egy nevet + pass-t
-
x_o_n
veterán
nahh,hát nem kisértem a sorsot inkább
lagzik a windoz
-
-
x_o_n
veterán
hát 620/1220 még stabilnak tünik,igaz oldalról egy amd hűtővel adok neki kis légáramot.
még kicsit probázok azt futtatok egy 3dm2003 at. -
Boxer001
veterán
prmcsk, PB, B-L-A-C-K!
Annak örülnék, ha szemetelés nélkül menne zalmival 600/1200on, jó lenne
...de valszeg nem fog -
kovsol
titán
hát én most kezdek parázni

szombaton kapok egy új inno karit vissza gariból remélem akkor nem ilyen szart küldenek megint mert akkor idegbeteg leszek ha megint mehet gariba vissza!
egy hónapja csak szívok a karival
már bánom hogy nem vettem leadteket
[Szerkesztve] -
Gabeszku
senior tag
Nekem sem lehet följebb tolni 580/1050mhz -nél zalmannalsem.. De nem is a tuningmiatt vettem, a feladatát meg tökéletesen ellátja mert majd' 20 fokkal kevesebb a GPU terhelés alatt.
-
prmcsk
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Amit mondtam az nem''szentírás'',de azt tapasztalatból mondhatom,hogy ha
egy kártya alaphűtővel sem igazán húzható,akkor más hűtővel sem tesz''csodát''.
Ez alól csak akkor van kivétel ha a kártya a húzásra,gyári hűtő esetén,túl gyors
''hőemelkedéssel''válaszol.Ekkor az feltételezhető,hogy a''gyors hőválasz''miatt nem megy feljebb és az esély ebben az esetben nagyobb. -
Boxer001
veterán
Ezt én is szeretném tudni...
Pénteken meglesz a zalmi, de nem leszek itthon hétvégén...így csak jövő héten teszem fel...aztán tesztek. Ha addig lesz neked, akkor várom az eredményeket.
Nézd meg a karit feljebb, nekem 564/1160on nem szemetelt. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy javul-e majd a teljesítménye a zalmival, szeretném, mert én azért ''jóval'' többre számítok... -
joe777
senior tag
Nyomattam egy 3dMark 03 tesztet ,de nem alap órajelen :Bővebben: link
Ez most jó???
-
PB
tag
üdv!
leadtek 6600GT, 550/550-en stabil, sajna már 600-as memória órajelekkel nem az.
Egy zalman vga hűtő szett mennyit segítene rajta, mert végül is nem olyan rossz a gyári hűtő ahogy nézem a hőmérsékleteket. -
Frigo
őstag
válasz
golyani
üzenetére
Ez biztos 6600GT?Nem valami ilyesmi akarna lenni csak más fajta hűtő van rajta?
Bővebben: link -
golyani
addikt
te gabeszku!
mi a nyűnyavalyákra tettél még bordákat???? -
golyani
addikt
tessék így néz ki a ludas.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy ha ilyen nincs, akkor x800...de akkor meg nem lelem helyem a közösségben...