Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Üdv!
Az alábbi gépek közül melyikről mit tudnátok mondani, melyik mennyire ajánlott, mik a hibái ha vannak, főleg ha emiatt nem érdemes megvásárolni.
LENOVO Y530
ASUS FX505 TUF
HP OMEN 15 (4)
ASUS ROG STRIX SCAR IINagyon köszönöm előre is!
Üdvözlettel:
FreelancedGentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz Darth_Revan #37015 üzenetére
Köszönöm. No akkor a legjobbakat válogatta össze a Telekom.
Akkor reménykedem, hogy az Omen használhatóbb, mert akkor ezek közül egyiket sem érdemes megvenni ahogy hallom.
Ezek alapján keresek egyébként, hátha tudsz ajánlani: [link]
Kivéve persze a fentiek esetében. Ennek az Omen dolognak utánanézek akkor, de gondolom a többit jó szívvel nem ajánlod.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Üdv!
300-350 körül ki milyen masinát választana?
Inkább legyen jobb hűtés meg ilyenek terén még ha gyengébb is.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz blue_23 #37064 üzenetére
Üdv!
Köszönöm mindkettőtöknek.
Annyit javult a Strix III hűtése? Mert a STRIX 2-ről meg úgy a GL szériáról elég rosszakat olvastam, de az újról még semmit, szóval lehet, hogy alaptaln az aggodalmam...
Mikortól elérhető itthon?
Más: Dell G5-öt használ valaki innen?
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz blue_23 #37066 üzenetére
Köszönöm!
Valaki közben segítene?
Mi a különbség a kettő között? Főleg, hogy 0,5 kilóval több majdnem az egyik mint a másik. Miért lenne olcsóbb a Windowsos?
Illetve Dell G5-ből melyik konfigurációt érdemes választani szerintetek ha arra esne a választás? Elég sok félét találtam...
-
freelanced
addikt
válasz #45687808 #37068 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor csak elírás az MM részéről.
Amit linkeltem jóval olcsóbb annál amit te küldtél pedig ugyan az nem? Mármint a laptopszalonos? Mert ott 318e.
Vagy tévedek? Lehet, hogy én néztem félre.
Mármint ott a Windowsos változat 285e, a Linuxos csak 290e.
-
freelanced
addikt
válasz matyee #37075 üzenetére
Köszi!
Mondjuk most elgondolkodtam ezen az AW 15 R3-on is viszont sok helyen panaszkodnak hogy az I7 benne ilyen 90 fokok felé megy. Azért úgy hogy több mint 3 kiló a gép, ez érdekes. Még utána kell olvasnom, hogy fenáll-e a probléma azóta is.
Más: Ajánlottátok a Predatort, de ha jól tudom a Dell G5 egy kategóriával jobb nála nem? Összességében.
-
freelanced
addikt
válasz matyee #37078 üzenetére
Köszönöm. Ez a pasztázás dolog milyen áron megy ki csinálja, mivel lehet számolni egy ilyennél költségben?
Szerinted akkor ez a Mediás 370 körül megérné így i7-el / 1060-al?
Igazából nekem a 1060 bőven elég lenne, kevés időm van játszani, inkább csak nosztalgiáznék, viszont majdnem Dell G5 1050 Ti árban lenne így ezért is gondolkodtam el a dolgon.
De akkor anyagminőség és minden egyéb szempontjából ajánlott? Ha jól tudom tűrhetően tartja az árát is, nem?
Köszönöm előre is!
-
freelanced
addikt
válasz Darth_Revan #37082 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek.
Akkor már csak az a kérdés, hogy mennyibe kerül a pasztázás meg hol csinálják meg, hogy 90 fok alá kerülhessen a processzor.
Egyébként szimpatikus ez a Predator G5 is, a méret nem akkora probléma, viszonylag ritkán hordoznám. Anyagminőség stb terén azért az AW jobbnak számított?
Annyira nem vagyok képben ha jól tudom volt az AW-nél is egy minőségromlás az elmúlt időben.
[ Szerkesztve ]
-
-
freelanced
addikt
válasz Darth_Revan #37086 üzenetére
Köszönöm! A gari ilyenkor nem ugrik amúgy?
-
freelanced
addikt
válasz udna999 #37100 üzenetére
Attól függ meg tudod-e fizetni, nyilván ha van rá annyi, miért ne, de szerintem ha teheti senki nem költ feleslegesen. Ha a 2060 nem viszi rendesen már nem a 2070-en fog múlni, hogy jó legyen szerintem.
Én személy szerint az ár-érték aránya miatt a 2060-nál tenném le a voksom, de persze laptopban kicsit más azért mintha asztaliba venné az ember.
Mindenképp a T-nél kell vásárolnod? Csak azért kérdezem mert szerintem annál az Asusnál találni jobb ajánlatot is, legalábbis azok alapján amit eddig megtudtam az itteni és a másik notis topikban levő kollégáktól. A kamatmentes részlet miatt gondoltad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest