Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #72485 üzenetére
a jo aerob alap majd csokkenteni fogja az edesseg utani sovargast...az is egy jele annak hogy halad vele az ember
persze ha energia deficit van akkor "ugatnak a kutyak...sot csaholnak" barmilyen jo alapja van az embernek,barmilyen szepen egeti a zsirt olyankor tolteni kell.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
inf3rno
nagyúr
válasz LanyUs #72485 üzenetére
Jól csinálod, pont ilyenre gondoltam. Édességnek jók az édesebb gyümölcsök, végső esetben királydatolya. Ez mondjuk csak az egyik oldal, érdemes nézni a súly, izom, zsír változásait ennek a hatására, aztán akkor lesz valami konklúziód, hogy megéri e vagy min kell változtatni a cél érdekében. A szénhidrátnak a rizs a legjobb szerintem. De ha azzal is állandó édesség elvonási tüneteid vannak, akkor én heti egyszer legalább ennék édességet, aztán akkor a többi szénhidrátból kevesebbet. Nehéz elkerülni rokonlátogatáskor vagy csak ha az ember elhalad egy cukrászda előtt, és az eddigiek alapján nem is kell, hanem érdemes rugalmasabbra hagyni a diétát, és másból levonni, hogy a kalória ne legyen túl sok. A másik, hogy a folyadékra is figyelj oda, mert ha van elég víz, az is csökkenti az éhségérzetet, fáradtságot. Mondom ezt két flakon kólával magam előtt. Most fejeztem be a reggelit, ami 3 deci kóla (cukros), 1.5 vajas kifli, két kanál kecske joghurt volt. A kecskés termékek úgy látszik tényleg jobban tolerálhatóak, mint a tehéntejesek. Állítólag nincs bennük laktóz és a kazeinnek egy jobban emészthető változata van bennük.
Arra még figyelj oda, hogy az alap anyagcsere erősen függ a testsúlytól és izomtömegtől, szóval a napi 2000 kcal az 70 kilós 40% izomtömegű emberkékre vonatkozik. Ha nagyon megszorítod, akkor lelassul az anyagcseréd, és állandó éhségérzeted lesz, aztán jön a súlyvesztés. Ott a szénhidrátot és a fehérjét érdemes pótolni, hogy zsírból menjen elsődlegesen.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Fallout társasjáték eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest