- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
concret_hp #14206 üzenetére
A testzsír % sokkal pontosabb mérőszám az egészségi állapotodról, mint a súly. Szóval ha a kettő közül az egyiket lehetne csak mérni, akkor az előbbit lenne érdemes
Tipikus kép: [link]
Mondjuk igazán nem profi (és nem sprinter) futóknál a testzsír %-nak kisebb jelentősége van, hosszútáv futásnál egyszerűen csak az kell, hogy minél könnyebb legyen valaki. Szóval futóknak inkább akkor érdemes vele foglalkozni, ha fogyni szeretnének, akkor viszont elég kritikus tud lenni: ugye állóképességi sportnál elég nagy a veszélye, hogy nem zsírból, hanem izomból kezd fogyni az ember, és csak nézi a mérleget és örül, hogy egyre könnyebb. Gyakorlatban viszont ahonnan fogyni szeretett volna, onnan alig ment le valami, és igazából nem is egészségesebb, mint korábban volt.inf3rno:
Lehet mérlegfüggő, bár én jókat nem olvastam még a mérleges mérésekről. Egyébként ha nagyjából azonos időpontban, állapotban mérem, akkor konzisztens értékeket ad, tehát végül is arra alkalmas lehet, hogy az ember figyelje hogy változik. De arra nem, hogy pontosan megmondja hol áll. -
kolosanyi
veterán
válasz
concret_hp #14206 üzenetére
Van. Én tartósan 15 körül vagyok, ami sok (mezomorf és endomorf kevert testalkat, zsírosodásra hajlamos). Tartós 12-vel elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest