Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
A garmin futás kozben az elso km-en amit kiir szam az micsoda? Nem szokott ilyen lenni, foleg ugy hogy pihentem is 1-1 napot a futasok között, de mar harmadszorra ir negativot. (a hrv statuszom 17-e óta vacak, es ugy is érzem hogy valami betegség bujkál vennem.)
-
tisn
addikt
Köszi srácok
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #73095 üzenetére
lenyegi diff
csak eccer az eletben szeretnek FM-et lefutni*, de jelenleg is remenytelennek latszik.
* meg jelentos mennyisegu beleseta is beleferne
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #73105 üzenetére
nem a motivacioval van gond, azert csak sportolok minden nap 2-3 orat. de persze larry egyertelmuen motivaltabb
-
tisn
addikt
válasz parandroid #73192 üzenetére
en szeretek es szoktam setalni is. terdkimelo
-
tisn
addikt
válasz SirRasor #73545 üzenetére
hat nekem itt a pihit irtak, amikor a gyerek hasonlo seruleset megirtam. pihent is, kemeny egy napot, masnap mar ment edzesre, mivel meg nem indult a bajnoksag volt sprintelgetes is, azt is csinalta, hiaba mondtam, hogy szoljon az edzonek. de hiaba terhelt ra, kovetkezo napra mar elmult.
de mivel te nem 15 eves vagy, pihi
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #73627 üzenetére
jó lenne garminra is, nem kellene a szobabicajozasokat kézzel felvenni a stravaba. már ha két perccel később töltené át, elég lenne beírni a km-t.
-
tisn
addikt
csak vettem en is egy ilyen vackot. faszom ebbe a tyopikba.
-
tisn
addikt
válasz totron #73817 üzenetére
hat, szolidan javasolnam, hogy hoka bondi, asics nimbus
bar nem tudom milyen magas vagy, de ilyen sullyal ovatosan, mert ledaralod a tergyed. betont keruld, ha lehet mint ordog a szenteltvizet (tudom, lanyus fut azon is)szerk: en 600km korul szoktam cserelni, jellemzoen akkor mar jelentkezik kopas a talpon es nem erzem jonak a csillapitast.
de ha lehet fogyni kell, nem nehez, csak kevesebbet kell enni es futni
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #73836 üzenetére
kismestöröm, erdekes vo't, hogy tegnap a tegnapelotti eros terdfajas ellenere elmentem kocogni (most mas fizikai problemak jelentkeztek, mint fulladas, es rendkivul lassu tempo melletti max pulzus, de mindegy), es bar a tempo hasonlo volt, a palya ugyanaz (rekortan), a cipot csereltem bondi helyett a lany nimbus ment, es nem fajt a terdem utana. (az auto is ugyanaz ) szoval asszem ma is megyek.
-
-
tisn
addikt
válasz SirRasor #73844 üzenetére
allitolag nem szabad. lehet pszichozis, de miota kimostam a nimbust, mintha nem csillapitana tuti az amugy, eddig is mostam oket, nem lett bajuk.
raadasul az ocsosag miatt mind vilagos, amit amugy soha nem vennek , es igy rendkivul randak mar kis koszmolodas miatt is
kefelni kell, vagy hogy szoktatok tisztitani oket?
azert is vettem ezt az nb-t, mert ez legalabb sotet
-
tisn
addikt
válasz tomcica #73848 üzenetére
bocs fonok, de szerintem te meg eletedben nem fogytal 20kg-ot, en igen, hidd el nekem, hogy teljesen mas, mint a futas.
a futas jo, oromet okoz.
a fogyi meg rossz, szar kajakat eszel es keveset, mikozben valakik a forumban nutellarol, brownie-rol meg ilyesmikrol irkalnak
szoval az a 20kg amit mar kb. ledobott, az eleg kemeny teljesitmeny szerintem
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #73871 üzenetére
asszonynak az volt, eleg sokat futott benne, akkor kezdett el fajni a tergye. most a bondija allitolag nagyon jo, meg betonon is futkarozik benne.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #73877 üzenetére
erdekes, en neha focizok futocipoben (altalaban ha nincs tervben, csak megtortenik), elegge nyulos erzes. tergyem azert jobban szereti, mint a 0 csillapitasu focicipoket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest