Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm! Itt flúgosnak néznek emiatt. Rohan a félnótás szatyorral a kezében. Végre már a szalagajaim is bírják és nem kezdenek el fájni 12km után, mint régen. Beedződtek. Javult a testtartásom, pedig gerinferdülésem van. Régen abszolúte eltiltott ettől a mozgásformától az orvos. Majd a hátizmaimra is fogok edzeni. A karjaim mozgása is javult. Gyalogláskor ugye az ember kezei kissé a törzs fele, befordítva mozognak. Nálam is így volt, na ezt is kihúzta a futás, teljesen síkban mozognak, nem keresztezik a törzsemet. A lábfejemen is húzott befele, igaz nem voltam sosem csámpás, de hatott a lábaimra is. Nekem ez egy áldás, a bicikli ehhez képest alig változtatott valamit, pedig sokat tekertem, gyorsakat, sprinteket is, időnként direkt hátul a kisebb lánckerékre pakolva, hogy fájjon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest