Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nos... megvolt az első felmérés, kb mint amire számítottam...
Innen azért van hová fejlődni, első cél hogy ne sétáljak bele, második cél az óra alatti 10K...Kicsit szerintem gyorsan kezdtem, bemelegítés megvolt, de az első pár száz méter után kicsit beállt a vádlim/sípcsontom (fogalmam sincs hogy hívják azt a külső-első izmot
) - aztán elmúlt. A pulzusom is szerintem hullámvasutazott ezerrel, mikor belesétáltam akkor nem elfáradtam, hanem a levegő fogyott el... a végén levezető séta közben eszembe jutott, hogy tudnék még egy kört menni így simán, de úgy döntöttem elsőre ennyi elég lesz.
Felszerelés: Ilyen övtáskában vittem magammal GPS-t, mp3 lejárszót, kulcsot... viszont folyton felcsúszott a csípőmről, kicsit zavart.
Cipő most egy régebbi focicipő volt (jól betört-megszokott) - nem éreztem hogy több csillapítás/lejtés kellene, igyekeztem figyelni a technikára.Érdekes viszont, hogy a felkarom/bicepszem/vállam kezdtem el érezni a végére, mondjuk tegnap elég keményen ráedzettem erre a csoportra.
U.I.: A fél perces GPS-mintavétel kicsit ritka, legközelebb leviszem 10-re, talán úgy pontosabb lesz kicsit - ez nem futó-, hanem túra-GPS
(magasság-adatokat ne nézzétek, az erősen becsült)
-
Alg
veterán
válasz
tomcica #5212 üzenetére
Az a baj az ilyen kifutó modellekkel, hogy a legritkább esetben van a méretemben (46-48 között...)
off:
foci megvolt, jól meghajtottam - de azért vicces hogy szinte meg sem éreztem, simán tudtam volna utána még egyszer ennyit, vagy hazakocogni, vagy bármit - aztán lehet folyamatos futásnál meghalok 3km alatt, majd kiderül, már kíváncsi vagyok... -
Alg
veterán
Sziasztok!
Elkezdenék futni
Előzmények/motiváció: foci (korábban egyesületben, ma már csak heti egyszer - de akkor 2 óra kispályán), egyébként teljesítménytúra felé kacsintgatok, illetve a statikus edzések mellé jól jönne (+ mozogniakaroook érzés, lehetőleg zöldben, terepen)cél: szálkásítás/jelenlegi súly megőrzése (76-78kg)/felkészülés túrákra, esetleg (terep)félmaratonra.
Igazából a fő kérdés jelenleg, hogy milyen cipőt ajánlanátok elsőre? Mi a vélemény erről a mostanában divatos minimalista stílusról (anno focin megtanultam "lábujjhegyen futni", de ott inkább a sprint miatt kell)? Érdemes ezzel kezdeni? Esetleg egy olcsóbb hagyományosban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest