Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz DemonDani #12673 üzenetére
Elromlani meg örökre úgy maradni nem fog tőle. Ha én mindig egy számot hallgatok róla, akkor elképzelhető, hogy nem járatódik be teljesen (bár idővel szerintem úgy is bejáratódna teljesen), viszont ha úgyis csak azt az egyet hallgatom, az úgyis úgy fog szólni, ahogyan kell. Ergo tök értelmetlen lenne jobban/máshogyan bejáratni. Ilyen persze csak laborban van, nem vagyok otthon a goa-ban, de gondolom ott is különböző tartományokban mozognak a hangok, hiába tűnik egyfélének az összes szám. Ergo előbb-utóbb be fog járatódni teljesen. Maximum több idő. Na bumm. Egyet nem szabad: túl nagy hangerőt használni (amin már torzít). A legjobb a hallgatási és a halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest