Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Strapáciusz
tag
válasz Strapáciusz #32099 üzenetére
Két képet nem tudtam egyszerre berakni, úgyhogy a másik
Egyébként nálam is van valami gáz. A noti beépitettjénél lényegesen jobb, de nem érzek különbséget egy 1x-éves SBLive!- hoz képest Linux alatt.
A lélektani hadviselés spécije
-
Strapáciusz
tag
Én sem értem. Nem tudom mit kellet volna még beállitanom. A Dragon-t csak simán a kapott kábelekkel kötöttem össze USB3-on. Raktam fel foobar-t, WASAPI-t, ASIO-t. A fejes egy Takstar 2050-es. Néztem CD-t, .flac-et , de nem érzek valami nagy előrelépést. Vagy süket vagyok, vagy hülye, vagy mindkettő.
-
Strapáciusz
tag
Szeretném megkérdezni, hogy van-e értelme egy Musiland Dragon USB tápját felcserélni egy egyszerű tápra (pl.noti táp) + tápszűrőre?
-
-
Strapáciusz
tag
válasz bkercso #34666 üzenetére
Még lenne egy hülye kérdésem. Ezek közül az adapterek közül melyik lenne a legjobb a szűrődhöz és a Dragonhoz? (ha egyáltalán van köztük használhatö)
- 5V 500mA
- 9V 1000mA
- 12V 2AVagy nézzek valami más adaptert? ( bocs, de az elektronikához nagyon nem értek)
-
Strapáciusz
tag
válasz Radomer #35346 üzenetére
Az a 20e különbség "kicsit" sok. A két dragon között kb. 40$ lehet. (összehasonlítani sajnos nem tudom, 03-am nincs)( Ha most venném, inkább a 03-at venném, sokkal nem drágább mint amennyi a 02 volt, és azóta is azon rágódom, hogy mennyivel szólna most jobban ha...)
-
Strapáciusz
tag
Olvasottak alapján gondolom, a nyomtató kábelnél azért jobb lesz egy akár olcsóbb...
Ha nem selejtes akkor igen. Az én Klotz-om naponta többször ledobta a DA-300-at. Időnként talált egy "új" USB eszközt. A Foobar-ban naponta többször kellett beállítani az Output Device-t. Egy rémálom lett a zenehallgatás, mindig arra figyeltem, hogy mikor közli a Foobar, hogy nem tud lejátszani mert ....(itt volt valami kód) Végül visszaraktam a nyomtatókábelt és azóta nyugodt az életem.A lélektani hadviselés spécije
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Remek áron Lenovo ThinkPad x390 i5-8365U/8GB/256 SSD/Gari
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest