Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz runner 125 #4002 üzenetére
Hát én sem vagyok elragadtatva az Omnia fotózási képességétől
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz littlebrandy #4040 üzenetére
Szép képek lettek.
-
legiaap
félisten
válasz littlebrandy #4058 üzenetére
Engem meggyőztek ezek a képek.
Szerintem hozza az N82 szintjét...max. éjszakai fotózáskor nemHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz littlebrandy #4183 üzenetére
Nekem nem jönnek be a linkelt képek...
-
legiaap
félisten
válasz Algieba #4215 üzenetére
Véleményem szerint pont az a lényege ennek a topiknak, hogy megmutassuk, a mobiltelefonjaink, PDA-ink mire képesek fényképezés és videó felvétel terén. Ezért van szükség arra, hogy teljes méretben linkelgessük be a fotóinkat, mert úgy lehet megállapítani, hogy az adott kép milyen minőségű. Nyugodtan beteheted ekkora méretben is, senki sem tiltotta meg, csak akkor a kép legyen egyből link az eredeti mérethez is.
Ha esetleg sértőnek gondoltad hozzászólásom, vagy bárki más, akkor elnézést kérek.
És többet nem reagálok ilyenekre.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Algieba #4221 üzenetére
Az 1-es ponttal az a baj, hogy ha pl. egy újonc be akar nézni ide a topikba és tegyük fel K800 képeket szeretni látni eredeti méretben, akkor keveset fog látni. A régebben linkelt képek pedig már meghaltak.
Amúgy abban is igazad van, hogy eredeti méretben senki sem fogja kinyomtatni, de nézegetni azért fogják. Én is az eredeti képek alapján döntöttem régebben, mikor az első számú szempont számomra a telefonba beépített kamera volt. És ami eredetiben szebb képet hoz azt biztosra veszem, hogy kicsi méretben is meg fog mutatkozni.
Csak egy példa:
Nekem vannak otthon kinyomtatott Samsung I900-al készített fotóim is és vannak Nokia N82 vel készültek is. Ugyanabban a normál fotóalbumba berakható méretben vannak kinyomtatva és van különbség. Ezért tartom fontosnak az eredeti méretet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz littlebrandy #4233 üzenetére
Most sikerült végre nekem is megnézni. Tegnap nem nyitotta meg nekem már megint...
Eszméletlen jók lettek.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128GB
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14 Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest