Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Fogyásom története
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Fogyásom története
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- [Re:] [Lenry:] Witcher 3 helyett A Kultúra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Amea:] Irodai Túlélőkészlet: Karriermérce és Tituluslicit
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
(#13002) werszomjas válasza Motion_Blur (#12997) üzenetére

werszomjas
őstag
Szegény Rosberg folyamatos terror alatt, de sztem átugorja azt a lécet
Amikor Schumacher mellé került, tele volt a net cikkekkel, hogy meneküljön, mert mi lesz vele, ahhoz képest:
2010: 142pont - 72pont
2011: 89pont - 76pont
2012: 93pont - 49pont
Mindhárom évben Schumacher előtt végzett, kétszer majd kétszer annyi ponttal.
Remélem most Hamilton és az új mérnökök érkezésével megtalálja az irányt a Merci és év közben sem maradnak el a fejlesztésekkel (pénz azért van), ha gyors lesz az autó, Hamilton biztosan gyors lesz, de sztem Rosberg is ott lesz mellette és hozni fogja Hamilton tempóját.
Ráadásul jóban is vannak, jó kis csapat lesznek, csak legyen gyors az autó
[ Szerkesztve ]
üdv

giigz
veterán
2011-ben a RedBull több pontot szerzett, mint a Mercedes 3 év alatt.

Peat;)
veterán
A megszerzett pontok fontosak, de nem az egyetlenek amik alapján meg kell ítélni egy pilótát. Idén a futamokon mutatott teljesítmény és sebesség alapján Schumacher sokszor előrébb volt mint Rosberg, úgy hogy a gumikat végig szapulta(szerintem ez az egyik ok amiért tényleg hagyta az f1-et a fenébe), míg Rosbergnek sokkal jobban feküdtek az abroncsok. A sok baleset, vagy büntetés miatt alakult ki ekkora pontkülönbség. Rosberg tavaly a győzelme után hihetetlen szürke volt és alaposan fel kell pörgetnie magát ha nem akar egy év alatt másodhegedűssé válni.
[ Szerkesztve ]

giigz
veterán
"A sok baleset, vagy büntetés miatt alakult ki ekkora pontkülönbség."
A műszaki meghibásodásokat se felejtsük el, amiatt ment MSC utolsó éve...
(#13006) Motion_Blur válasza Nowhereman (#13000) üzenetére

Motion_Blur
félisten
nézd csak mit találtam Neked: [link]
kizárólag terápiás célzattal a fóbiád ellen
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

törölt tag
A Lotus-t nem értem, a Genii a tulaj, így mondjuk a szponzor rész okafogyott, de kit 'önbefizettek'?
Se Kimi, sem Grosjean nem kötődik a Genii-hez.

AMD Power
titán
Csak az autón múlik náluk minden.
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

Jarod1
addikt
forma1 es naptárt tud valaki ? ami integrálható a gmailbe.
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

JJános
addikt
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

Nowhereman
őstag
Mondjuk van igazság alapja a megjegyzésednek, ezzel még okkal is lehet kötekedni, lévén inkább az előző kategóriába ugrott a tulajváltással: Renault... (mondjuk a fene se tudja pontosan, mi van pontosan a garázson belül)
Utánam a kondenzcsik!
(#13013) Nowhereman válasza Motion_Blur (#13006) üzenetére

Nowhereman
őstag
Attól, hogy a hálón keresztül is hallom a fitymacsattogásotok, miért kedvelném megl az agyhalottakat?
[ Szerkesztve ]
Utánam a kondenzcsik!

DopeBob
addikt

giigz
veterán
Pont tegnap raktam be én is, nekem tetszene egy ilyen

DopeBob
addikt
Jah, ezek az undorító orrok eltűnhetnének végleg
MZ/X

Jarod1
addikt
hehho ma este Lotus bemutató

TESCO-Zsömle
félisten
Mennyire este és hol lesz stream?
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
(#13019) Motion_Blur válasza TESCO-Zsömle (#13018) üzenetére

Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Immy
őstag
Itt biztos fent lesz:
[link]
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html

callmeakos
veterán
Hmmm elég ismerős eme festés, csak nem tudom hol láttam már...
All→M8

JColee
őstag
Asszem a Lotusnak lépcsős orra marad.
noxwill Sztem ez az idei lotus.
[ Szerkesztve ]
Maradt a ronda orr

stvnppp
senior tag
Maradt a kacsa...

callmeakos
veterán
Jaja, de ezt a stílusú festést mintha már láttam volna máshol, csak nem ugrik be most hogy hol...
All→M8

JColee
őstag
Milyen festés? Tök ugyanolyan, mint az e20, csak piros az airbox.
Egyébként az egész kocsi nagyon hasonlít a tavalyira, az eleje kb 1:1.

callmeakos
veterán
A piros betétek miatt olyan ismerős valahonnan (nem az E20 )
All→M8

Coolmat
őstag
Észrevettétek a Kimi felirat alatti szöveget? #imsexyandiknowit

Motion_Blur
félisten
Gro autóján: "The Flying Frenchman"
Biztos a spa-i rajt ihlette ezt az elnevezést

SzalaiG
addikt
Idén egy Vettel mínusz. Ezzel még adós.

Immy
őstag

Motion_Blur
félisten

Turbolada II
őstag
Szebb mint a tavalyi.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

AMD Power
titán
Ez durva!
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

callmeakos
veterán
Hát nem változott sokat.
De azt mondják hogy a tesztekre megfog változni és elvileg eltűnik a kacsacsőr..
[ Szerkesztve ]
All→M8

Peat;)
veterán
Nekem jobban tetszett a tavalyi, klasszikus stílus előtt tisztelgő festés. Túl nagyok a piros betétek, persze így sincs baj vele, csak a tavalyi szebb nekem.

Immy
őstag
Hivatalos fotókon nincs rajta
[link]

-Mike-
addikt
Bejáratni betudja egy nő is.

Motion_Blur
félisten

tkesy
őstag
esetleg nem innen ismerős?
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

Jarod1
addikt
A Burn harcba száll a Red bull ellen

JColee
őstag
Szegény nő a Marussiában is...

Misi 007
Közösségépítő
Szép a verda de ezt a lego orrot elfelejthetnék már!

quby
őstag
Remélem nem volt még....Kimi kormánya!!!!
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

kukinyo
addikt
És most mi lesz?
Világháború?

-Mike-
addikt

JColee
őstag
Elég nagy volt az is.
Jobb klikk, view image.
[ Szerkesztve ]

-Mike-
addikt

Qorthral
őstag
Nagyon szimpatikus a hozzáállása. Nem lepődnék meg rajta, ha tényleg az eddigi legjobb párost alkotnák.
Hogyan készül az Ön előtt álló feladatokra? Hiszen annak ellenére, hogy a sportág vérkeringésében évek óta benne van, azért kommentálni mégiscsak egy teljesen más jellegű feladat lesz.
Megkockáztatom: ez egy másik szakma. Próbálom rendszerezni azt a sok élményt, tapasztalatot, meg tán némi tudást, ami az elmúlt években rám ragadt. A kommentátorállásból máshogyan kell átadnom ezeket a nézőknek. Agyalok éjjel-nappal, Wéber Gabival pedig sokat beszélgetünk. Igyekszünk még jobban megismerni egymást, mert igaz, hogy tizenkét éve dolgozunk egy csapatban, de eddig, úgymond nem "találkoztunk". Fontos, hogy megbízzunk egymásban, figyeljünk a másikra. Szerencsére ő is ugyanolyan maximalista, mint én. Egy dolgot szeretnénk: a nézők velünk együtt élvezzék azt a másfél órát szombaton és vasárnap délutánonként. A páros műsorvezetés vagy éppen kommentálás egyébként a legnehezebb feladatok egyike.
Beülni a közvetítőállásba nagy kockázat, idehaza ugyanis szinte minden kommentátort menetrendszerűen megtalálnak a szurkolók – mindenkinek pedig egyébként is lehetetlen egyszerre a kedvére tenni. Ki az, vagy kik azok, akiknek viszont mindenképp szeretne megfelelni?
Persze, aki tévézik, kellően ripacs ahhoz, hogy mindeninek akarjon tetszeni, de igaza van abban, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. Sőt: nem is szabad erre törekedni, mert akkor jellegtelenné válik az ember. És ebben a szakmában a jellegtelenség a legveszélyesebb. Van, akinek Szujó Zoltán akármit, akárhogyan mondhat, nem lesz szimpatikus, mert egy idegesítő pojácának tartja, és ez így van rendjén. Viszont szeretném azt hinni, hogy ha megszólalok, az olyan "szujózolis", és örülök, ha ez úgy tetszik néhányaknak, amilyen. Egy televíziós vagy sportriporter legnagyobb értékeinek egyike, ha egy másodperc alatt felismerik a hangjáról, a stílusáról. Néha eszembe jutnak a régi rádiós körkapcsolások: Molnár Dániel, Török László, Vass István Zoltán, Novotny Zoli bácsi, akik olyan könnyedséggel használták a magyar nyelvet, és olyan összetéveszthetetlen stílusuk volt, hogy néha még mindig belepirulok: én mi a francot keresek itt?
[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Razer Kraken X Mercy
- Lenovo yoga 12 i5 5300u, 360 fokkal kihajtható FHD IPS érintőkijelző + toll, újszerű állapotban
- Rog Strix X570-F Gaming, Ryzen 5 3600, Nitro+ RX 6700XT, 16Gb 3600 MHz CL16, 256Gb SSD+1Tb HDD
- MSI GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 128bit (GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC + SZÁMLA + 1 ÉV GAR
- HP 255 G7 (175Q4EA) - 15,6" ÚJ FullHD üzleti notebook - Ryzen 5, 8GB, 512SSD, Win10
ingyenes kategóriában
- Asus h81m-e OEM csak maga a lap / micro atx / ajándék cpu 3220
- (13db) Dell 1. Gen Pakk: i3 - i5 / 4GB / 0 - 250GB / 14,1" - 15,6" Egyben / Adapterekkel / Akkukkal
- TP-Link Archer T4U V2.0 AC1300 USB3
- Asus h81m-a +hátlap + doboz / micro atx /
- Macbook Pro 13" TB (2017) i5 3,1GHz, 16GB ram, 256GB ssd, magyar, silver